Şimdi Ara

iRiVER T30 iNCELEMESi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asan88 ve Cucurrucucu ya incelemeleri için teşekkürler. bu tip incelemelerin değeri dergilerin ,çeşitli sitelerin yaptığından çok daha yüksek. çünkü hiçbir ticari kaygı yok. ayrıca anlatımları çok sıcak ve bir kullanıcı için gerekli her türlü soruya da cevap vermişler.
  • ARKADAŞLAR ÇOK GÜZEL Bİ ANLATIM YAPMIŞINIZ VALLAHİ SÜPER...
  • +100000000000 maket olayı süper
    quote:

Orjinalden alıntı: ^^AHMET^^

ARKADAŞLAR ÇOK GÜZEL Bİ ANLATIM YAPMIŞINIZ VALLAHİ SÜPER...
  • Yav arkadaşlar resim ekliyemiyorum iç sunucu hatası veriyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cucurrucucu

Yav arkadaşlar resim ekliyemiyorum iç sunucu hatası veriyor...

resmi imageshack.com adresine upload et.. upload ettikten sonra en altta direct link to image yazan yerdeki url'yi "[im age] [/im age]" bu iki parantezin arasına yaz(image yazısı bitişik olmalı)

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 7 Ağustos 2006; 19:58:46 >
  •  iRiVER T30 iNCELEMESi

Teşekkürederim excom_zkko
    Arkadaşlar az önce 35YTL bayılıp MDR-ED21LP aldım. Yaklaşık yarım saattir T30'da 196 ve daha üstü kpbs'lerde Bryan Adams, Bebo Valdes, Faithless ve Klasik müzik (Chopin,Bach) dinliyorum. İlk yorumum bas açısından bu kulaklığın MX200'e göre daha kuvvetli ve tok olduğu. Bunun dışında mid tonlarda biraz gerisinde kalmakla beraber tizleri oldukça iyi. Ama mesela bas gitar falan dinlerken ses boğuklaşabiliyor. Vokaller net geliyor, MX200'e göre ilk başta daha 'temiz' diyebileceğmiz bir sesi var, sanırım kulaklığın midlerdeki yoksunluğundan kaynaklanıyor ama benim hoşuma gitti. Tabi burda MX200 derken iriver kulaklıklardan bahsediyorum...

• sony'lerin karakteristiği öyle.. güçlü basslar ve biraz feragat edilmiş fazla ayrıntıdan yoksun midler.. ama dayanıklılık olarak benden geçer not aldı sony.. suya düştü, kahvenin içine düştü, çatır çatır çalışıyo.. 3.yılını devirdi bendeki sony kulaklık..(mdr-819v)

@cucurrucucu

önemli diil..
  • Creativin c100 modelinde firmware yükleyince radyo geliyor bundada varmı acaba böyle bir özellik yurt dışında bu ürün radyolu olarak satılıyor bu ürün yoksa radyolumu??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Profiterol

Creativin c100 modelinde firmware yükleyince radyo geliyor bundada varmı acaba böyle bir özellik yurt dışında bu ürün radyolu olarak satılıyor bu ürün yoksa radyolumu??

Evet creative'in bi modelinde yapmıştı bi arkadaş yanlış hatırlamıyorsam S200 dü onu okuduğumu hatırlıyorum, T30'da yok galiba böyle birşey hiç bahsi geçmedi...
  • Çok güzel bir incleme olmuş eline sağlık.

Ben de iriver t30 almayı çok istiyorum fakat hiç biryerde bulamadım.
    Nereden alabilirim?
    Teknosa da bile yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JAX

Çok güzel bir incleme olmuş eline sağlık.

Ben de iriver t30 almayı çok istiyorum fakat hiç biryerde bulamadım.
    Nereden alabilirim?
    Teknosa da bile yok.

Valla ben daha önce de dediğim gibi; bu başlığı açan 'asan88' arkadaşımızdan aldım T30'u oldukça iyi bir fiyata, Amerika'dan getirtiyor o, hala T30 getirtiyor mu bilmiyorum ona bi PM at istiyorsan... Teknosa'da iriver bulamazsın vatan computer'da görmüştüm: tıkla

• Vatan da ki teşhir ürünüymüş.
    Koca İstanbulda satan yer yok hayret.

Yurt dışından getiren arkadaşlar gümrükte ne kadar ödüyorlar?
    Yurt dışı fiyatı+gümrük her şey dahil kaça patlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 10 Ağustos 2006; 11:15:39 >
  • ya bu iriver i bulmak nekadar zormus taksitle ve garantili alamak imkansiz gibi almak icin cok caba sarfediyorum insallah aldigima deger
  • Cucurrucucu bende bu aletten almak istiyorum gorduum ilk yerde de alcam fakalt sana sormak istediim bikac seyvar.1 si kulaklık almaya gerek kalıomu mx200 iyi bi kulklık diye biliyorum genelde rock müzik dinleyen biriyim ve akustik sesler benim icin onemli nasıl bir performans gosteriyor bu tur seslerde biraz bilgi verirsen sevinirm baska kullanan arkadaslar varsa onlarında yorumlarını bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: erkan2056

Cucurrucucu bende bu aletten almak istiyorum gorduum ilk yerde de alcam fakalt sana sormak istediim bikac seyvar.1 si kulaklık almaya gerek kalıomu mx200 iyi bi kulklık diye biliyorum genelde rock müzik dinleyen biriyim ve akustik sesler benim icin onemli nasıl bir performans gosteriyor bu tur seslerde biraz bilgi verirsen sevinirm baska kullanan arkadaslar varsa onlarında yorumlarını bekliyorum

Ben bu alete CX300 kulaklıkla başladım ancak ilk defa IEM kulaklık kullanan biri olduğum için kulaklığa alışamadım, gerek sesine gerek kulaktaki rahatsızlığına. 1 hafta geçir o kulaklıkla dediler ben sabredemedim sattım (eşek hoşaftan ne anlar), sonra gittim Sony aldım (yukarda bahsettim) onun da MX200'den üstün bir yanı yok sadece kulağına iiiyice oturtursan (ki bir süre sonra acıtıyor bu şekilde) basları daha kuvvetli hissedebiliyorsun ama normal şartlarda bence MX200'le çok farkı yok hatta MX200'ün bas frekanslarını Sony'den daha derin verdiğini düşünüyorum, hem MX200 daha birçok frekansı (birçok enstrumanı) daha detaylı dinletiyor kanımca, eğer bu cihazı alırsan sakın kulaklığını bir kenara atıp başka kulaklık arayışına hemen girme, önce iyice dinle, birkaç gün geçir MX200'lerle, sonra sağda solda başka kulaklık deneme şansın varsa çeşitli kalitelerde çeşitli müziklerle dene, tabi ben tüm bu yorumları giriş seviyesi bir kullanıcı olarak söylüyorum, son olarak dinlediğin müzik türü için creative de bakabilirsin iyice araştır bence, hatta maket bile yap

• bilgilerin icin teskkurler creative i daha oncede dusunmusutm fakat tipleri gercekten kotu o aletlerin iriver arayıslarıma devam etcem bir t30 alma vakti geldi artık makete basladım bile
  • 99$ + kdv ye t30 buldum garantili ve taksitle stoklarda var gozukuyor yarın gidip bayiye sorcam bu fiyat uygunmu sizce bu urune
  • nerde sordun
  • samsunda dual bilgisayara sordum yarın haber verceklerini solediler merakla beklemekteyim
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.