Şimdi Ara

iriver t60

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
6.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu ürünü(4gb) abd deki arkadaşıma aldırmayı düşünüyorum fakat forumda kullanıcısı yok galiba.forumda bu cihaz hakkınnda olumlu yada olumsuz herhangi bir bilgisi olan varmı?lütfen bilgilerinizi paylaşırmısınız?sizce bu ürün sadece mp3 ve radyo dinlemek için yeterli mi yoksa başka ürünlere mi yönleyim?

iriver t60

iriver t60

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suat.aydin -- 19 Ağustos 2007; 1:00:32 >

• bir teknolojik ürün dergisinin bu ayki sayısında t60 la ilgili görüşler yazılmış.açıkçası pek iç açıcı değildi.ne kadar doğru orasını bilmem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: leylandi

bir teknolojik ürün dergisinin bu ayki sayısında t60 la ilgili görüşler yazılmış.açıkçası pek iç açıcı değildi.ne kadar doğru orasını bilmem.

leylandi derginin ismini hatırlıyormusun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suat.aydin -- 31 Ağustos 2007; 21:40:48 >
  • derginin adı t3. gerçekten pek iç açıcı değildi. senin yerinde olsam cowon ipod ve sony ye yönelirim. sony nin de yeni modeli yanında kaliteli bi kulak veriodu. modelini unuttum onun için çok iyi yorumlar okumuştum.
  • derginin adı T3
  • kesin kararı dergilerle vermez cok dogru olmaz.en iyisi kullananların görüşleri ve int. tanıtımlarından da faydalanmak.bir sitede iaudio 7 ses kalitesinde 10 üzerinden 7, iriver t60 10/9 almıştı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık İriver T60
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslar T50 ve T60 T10nun yeni versiyonlarıdır ve birazda makyajlı halidir...Ses olarak fazla fark yok aralarında..T10 kullananların fikirleri size ac cok yanıt verebilir..T10da en buyuk avantaj cok uzun olan pil süresi+ses kalitesi...Ancak Türkiyedeki düşünce ve zihniyet sony gusel muzik seti yapar ozaman mp3 playerıda guseldir hesabına urunlerı oneriyorlar (kullananlara lafım yok)...Ipod dersek flash belleklı olarak tavsiye edeceğim 1. nesil shuffle ve bazı yuksek kapasiteli modelleri onlarda amfili olmak ve guzel bir kulaklıkla...
  • konuyla ne alakası var diyceniz ama help!

SONY NW-A1000

Sorum var ebay.com adresinde like-new diyo a1000 50-60 USD ye satıyorlar kargoyla felan 90-100 $ civarına malolacak. Sizce mandık dahilinde mi?
    Ebay.com'a güvenebilir miyim? Adam 1764 ürün satmış bunun %99,5 inden positive yorum almış acil fikir bekliyorum telşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: snairs

Arkadaslar T50 ve T60 T10nun yeni versiyonlarıdır ve birazda makyajlı halidir...Ses olarak fazla fark yok aralarında..T10 kullananların fikirleri size ac cok yanıt verebilir..T10da en buyuk avantaj cok uzun olan pil süresi+ses kalitesi...Ancak Türkiyedeki düşünce ve zihniyet sony gusel muzik seti yapar ozaman mp3 playerıda guseldir hesabına urunlerı oneriyorlar (kullananlara lafım yok)...Ipod dersek flash belleklı olarak tavsiye edeceğim 1. nesil shuffle ve bazı yuksek kapasiteli modelleri onlarda amfili olmak ve guzel bir kulaklıkla...

''sony gusel muzik seti yapar ozaman mp3 playerıda guseldir hesabına urunlerı oneriyorlar'' bu lafına katılıyorum. mp3 çalar piyasası çok farklı bn bundan 2-3 sene önce iriver die bi marka duymamıştım bundan 1 sene önce mpio die bi markada duymamıştım.bi markayı hiç duymadınız die es geçmeyin ilk önce araştırın derim bn sony e kök söktürecek mp3 markaları war aynı şekilde ipod'a da

bnde iriver t10 alacaktım zamanında ama radyolu wersiyon yurtdışında geldiği ve yurt dışı garantili olduğu için wazgeçtim.şu an çok uygun fiyata bulsam 1-2 gblık modelini alırım.

gelelm t50 t60 modellerine , kessinlikle kötü mp3 çalarlar olduğunu düşünmüyorum. iriver çok beğendiğim we sewdiğim bi marka , ama bu modeller arkadaşın da dediği gibi t10'un makyajlanmış modelleri keşke bu modellere flac desteği de konsaydı da bakın o zaman tadından yenmezdit50 maksimum 1gb t60 ise mak. 4gb ama 2 modelinde kullandığı pil türü ffarklı bundan dolayı da pil süreleri de farklı t60 20 saat aaa pil t50 aa pil 52 saat keşke tam tersi olsaydı.

2 modelde toplamda 30 mwlik bi ses çıkışı sağlıyo ki bu bnce kalem pil ile çalışan bi mp3 çalar için çok ii bi çıkış kalem pil kullanması ise bnm açımdan çok ii bi avantaj

bunun yanında kafa karıştırmak gibi olmasın ama cowon f2 yada u3 'e de bakabilirsin.çok sağlam mp3 çalarlar özellikle ses çıkışları olağanüstü 2 modelinde toplamda 60 mw lik bi ses çıkışı war u3 modelini kulaklık olarak creative ep-630 la kullandım akılllara zarar bi mp3 çalar

son olarak 2 -3 gün önce amazonda t60 'ın fiyatlarına baktım 4gblık linki yapıştırıyım : http://www.amazon.com/iRiver-1T604BL-T60-4GB-Player/dp/B000TRKB7Q/ref=pd_bbs_sr_1/002-9292509-5599206?ie=UTF8&s=electronics&qid=1188295509&sr=8-1 / 114 dolar çok ii bi fiyat

iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghan87 -- 28 Ağustos 2007; 13:07:18 >

• Şimdi cowon konusuna girmek istemediğim için bişey solememiştim cunkı forumda sadece cowon markası adı geçiyor..Hersey cowon uzerıne yazılıp çiziliyor..Cowon Jetaudionun cıkattıgı bir urun olarak biliniyor..Jetaudionun en buyuk ozellıklerı uzerınde opsiyonel olarak ses renk katması..Ancak dogal ses arayan ve UM serisi Shure gibi kulaklıklar alıpta sesle oynamak ne kadar dogru olur orası tartışılır..Genel ozellikleri olarak gercekten iyi bir urun ancak belli yerden sonra ust sınıfa gectıgınızde yetmiyeceğini dusunuyorum..Yetecek olan playerda Vibez yada bulabilirseniz Rio Karma...
    Radyo konusuna gelince kesinlikle cowonun radyosu yetersiz..Iriverin en buyuk ozelliklerinden biride radyosu..Hem cekim kuvveti hemde ses rengi olarak cok cok gusel (192kbps dinliyormus gibi)...Tabıkı radyo dınlerım dıyenler ıcın...
    Bende bulunan U2 nın beyenmedıgım ozellıklerı ucuz mal kullanılmıs kalitesiz...Joystick cıkıyor yok bozuluyor..Radyosu cok kotu..vs vs ... Bu dedıklerım U2 ıcın.....Baska cowon urunu ıcın bısey demıyorum...Kullanmadım için...
    Pil surelerine gelince gercektende ghan87 dedıklerıne katılıyorum tam ters ozellıklere sahip olamlıydı ama ..
    Ama bana ozellıklerr gene standart olarak T10 ve T30 un ozellıklerı..T10 AA pil T30 AAA pil...
    Flec desteğinin olmaması kotu..Hani 4GB olana bıle koysalar guzel olurdu..

Son olarakta uzulerek te olsa solemek ıstıyorum Amazon.com Türkiyeye elektronik gondermiyor...

• Ama arkadaşlar neden cowon kötü algılandı.Ben mesela cowon g3 alcamm.Herkese danıştım ve hepsi çok iyi şeyler söyledi.Bildiğiniz şeyler varsa söyleyin!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatsalı_tamer

Ama arkadaşlar neden cowon kötü algılandı.Ben mesela cowon g3 alcamm.Herkese danıştım ve hepsi çok iyi şeyler söyledi.Bildiğiniz şeyler varsa söyleyin!!!

Kotu bısey dıyen yok sadece ben U2 den memnun kalmadım onu dile getirdim.Yazıdada belirttiğim gibi diğer modelleri kullanmadıgım için yorum yapamıyacam...Melzemesı bana kalitesiz geldi..Radyosu iyi cekmiyordu...Cowon kotu markadır demedim!!!
  • Ya aslında bende kötü şeyler duydum cowon g3 için...Ondan alcaktım zaten ama özellikle radyosu için kötü şeyler duydum forumda.İriver t60 alim diyecem onu de nerde bulcam.Bulsam da garantili yok, yanlış mıyım???
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatsalı_tamer

Ya aslında bende kötü şeyler duydum cowon g3 için...Ondan alcaktım zaten ama özellikle radyosu için kötü şeyler duydum forumda.İriver t60 alim diyecem onu de nerde bulcam.Bulsam da garantili yok, yanlış mıyım???

Iriver ole kolay kolay bozulan bir alet değil ve alacagın modelde ola aham şaham yazılımları yoksa sadece firmware dosyları var onlarda cok kolay..Garantili bulamazssın ama GG da var ancak 290 ytl diyorlar cok fazla bir rakam msj at satıcıya indirim yapmasını falan sole..Belkı iyi gunundedir yapar indirim..Baska turlu bulman biraz zorlasır evet cowon kadar rahat bulunabılen bir alet değil ancak sesi cowonu aratmayacak kadar iyi ve radyosu mukkemmel diyebilirim...T50 de bakabilirsin 1GB yeterse tabiki ..

• Ya öyle deme elektronik alet pat diye bozuluverir.Hele o joystickler varya.Bana da yetmez 1gb.Zaten 4gb almayı da düşünüyodum.Gittigidiyorda baktım 4gb t60 290 valla.2gb da 250 nerdeyse cowonla aynı fiyat.Senin bu GG dediğin şey nedir???
  • GG=GittiGidiyor...
    Dediğim gibi radyo istiyorsan cowondan pek fazla bişey bekleme ama benim için muzık on planda ve garantili istiyorum diyorsan ona bişey diyemem...Ancak Iriverın bozulacagını tahmin etmiyorum değimi yerindeyse TAŞ gibi alet..Cowonda dediğim gibi işçilik biraz kotu...Ama yinede karar senin...
  • Ya forumda da var görmüşsündür iriver ın incelemelerine baktım.Gerçekten çok etkilendim.Hele o şarkıları listeleme,klasörlere ulaşabilme,radyo kalitesi ve radyodan kayıtın kalitesi...Bunlar en çok aradığım özellikler.Ancak iriver ı gittigidiyordan almaya güvenemiyorum.Dükkan ürünleri diye bir kategori var.Orda ürünler sıfır mı bilmiyorum.Ayrıca iriver t60 2gb 255, 4gb 280 ytl.Madem t60 cowondan iyi ona vereceğim parayı river a veririm.Daha şimdi capitol yalçınlardan cowon g3 inceledim.Güzele benziyo ama 307ytl.Gittigidiyora güvensem mi bilemiyorum...
  • ..
  • cowonun radyosu kötüyse arkadaşım senin için radyodan kayıt yapıp upload edeyim istersen.192 kps olarak hemde.m p 3 den ne kadar farkı var en karar ver.ayrıca çok net çekiyor.
    g3 almak isteyen arkadaşım için rahat olsun.50 saat pil ömrü çok güzel bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtp -- 5 Eylül 2007; 12:39:26 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.