Şimdi Ara

İRİVER T60 İNCELEME (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
573
Cevap
0
Favori
44.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dıkkat et kesınlıkle sarjlı pıl al yoksa pıl parası yuzunden ıflas edersın dostum ..su aralar heryerde olan meshur cın markası GP yı onerırım bende aldım 800 aldım ıkı gunde bır degıstıryorum ...ıyı oluyor..
  • Valla bu pil konusunu halletmem gerek yoksa dediğiniz gibi pil dayanmaz.CFL yi mi alsam hem içinde şarj etmek için aleti de var gpyi şarj aletiyle bulmak mümkün mü acaba?Bir de Cfl ile gp arasında 100 mah fark var bu çok fark yaratır mı?Cfl de iyi gibi duruyor fiyatı da iyi aslında.Bu Mx360 bugün geldi şimdi bu overburn olmasını mı bekleyeceğiz?

Not:Bu ürün nasıl;

http://www.hepsiburada.com/digimax-820a-sarj-cihazi2x-1300mah-aaa-pilince-kalem-pil/productDetails.aspx?categoryid=87951&productid=bd98982
    Benim mp3 çalara olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 17 Ekim 2008; 17:46:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Black_Wolf14

Valla bu pil konusunu halletmem gerek yoksa dediğiniz gibi pil dayanmaz.CFL yi mi alsam hem içinde şarj etmek için aleti de var gpyi şarj aletiyle bulmak mümkün mü acaba?Bir de Cfl ile gp arasında 100 mah fark var bu çok fark yaratır mı?Cfl de iyi gibi duruyor fiyatı da iyi aslında.Bu Mx360 bugün geldi şimdi bu overburn olmasını mı bekleyeceğiz?

http://www.hepsiburada.com/digimax-820a-sarj-cihazi2x-1300mah-aaa-pilince-kalem-pil/productDetails.aspx?categoryid=87951&productid=bd98982

Bu marka da iyi sayılır.. AAA pilleri de 1300 mAh olması avantaj
    mx360 kulaklığın da hayırlı olsun.. Bir kaç ay dinleyerek burn-in olup, sesi biraz daha güzelleşir..

• quote:

Orjinalden alıntı: frux

quote:

Valla bu pil konusunu halletmem gerek yoksa dediğiniz gibi pil dayanmaz.CFL yi mi alsam hem içinde şarj etmek için aleti de var gpyi şarj aletiyle bulmak mümkün mü acaba?Bir de Cfl ile gp arasında 100 mah fark var bu çok fark yaratır mı?Cfl de iyi gibi duruyor fiyatı da iyi aslında.Bu Mx360 bugün geldi şimdi bu overburn olmasını mı bekleyeceğiz?

Bu marka da iyi sayılır.. AAA pilleri de 1300 mAh olması avantaj
    mx360 kulaklığın da hayırlı olsun.. Bir kaç ay dinleyerek burn-in olup, sesi biraz daha güzelleşir..

O zaman parayı denkleştirip bunu alabilirim.Pil mp3 çalara uygun sanırım.Bir de bu kulaklığı aldım şu anda bile güzel ama sağ tarafta bassları vurunca bir ses geliyor.Nasıl anlatayım basstan sonra bir ses devam ediyor çınlıyor sanki?Bu sadece sağ tarafta oluyor sol tarafta yok bir problem mi var acaba kutusunu da açtık artık inşallah problem yoktur kulaklıkta teknik servisle falan uğraşmam.Sizde bu kulaklık vardı sanırım böyle bir olayla karşılaştınız mı?Ya da bu kulaklık konusunda şüphesiz benden daha tecrübelisiniz sizce problem nerede ya da problem var mı?Burn-in olunca böyle bir durum söz konusu olur mu?

• 4 gblık T60 ımı satmıştım , uzun bir aradan sonra 2 gb T60la aranıza döndüm

Gerçekten çok hoş bir cihaz iRiverdaki kadar kişiselleştirilebilir sesi hiçbir cihazda bulamıyorum fakat Cowon daha doğal ve yüksek ses veriyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09nanometer -- 19 Ekim 2008; 0:52:15 >
  • 100 ytl altı temiz iriver t60 arıyorum..
  • Arkadaşlar merhaba.
    İkinci el bir T60 aldım. Ancak kullanma kılavuzu yok. Elinde PDF veya başka bir formatta internetten kullanma kılavuzunu gönderilebilecek bir arkadaş var mı?

İlginiz için şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsomania

Arkadaşlar merhaba.
    İkinci el bir T60 aldım. Ancak kullanma kılavuzu yok. Elinde PDF veya başka bir formatta internetten kullanma kılavuzunu gönderilebilecek bir arkadaş var mı?

İlginiz için şimdiden teşekkürler.

Ben de kullanım kulavuzu var ama pdf dosyası falan yapamam ya da nasıl yapıldığını gösterirsen tarayıcı var ingilizce yerleri atarım ya da nasıl istersen hepsini de atabilirim sen nasıl yapmam gerektiğini söyle yeter.
  • iriver com da manuel vs dosya var eng kullanma klavuzu...ındırıp kullanabalırısın..
  • arkadaşlar şu aleti satan hiç bir yer yokmu yaw arıyorum arıyorum bulamıyorum bulduklarımda pahalı 70-80 civarı bulamazmıyız? cevap evet gibi geliyor peki aranızda satmak isteyen varmı?
  • Forumda altunok74'ten alabilirsin.. 2gb'lık olanı 145 ytl sanırım..
  • quote:

Forumda altunok74'ten alabilirsin.. 2gb'lık olanı 145 ytl sanırım..

dediğin gibi 145 ytl yani gerçektende pahalı benim demek istediğim hani elinde bulunan varsa satarsa 2. el temiz hesabı
  • Arkadaşlar yeni kulaklık aldım fakat kulaklıkla ufak bir problem yaşıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Kulaklığı iriver t60'a taktığımda Leman Sam-Bana Esmeyi Anlat şarkısını dinlerken mesela sağ kulaklıktan cızırtılı sesler geliyor.Fakat aynı kulaklığı bilgisayara taktığımda cızırtı falan çıkartmadan normal bir şekilde ses veriyor(Aynı şarkıda).Araca iriverde mi sorun var ama başka kulaklık var onla denedim onda da iriverde cızırtı falan çıkarmadı aynı şarkıda ben işin içinden çıkamadım acaba problem nerede?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 31 Ekim 2008; 19:49:34 >
  • quote:

Arkadaşlar yeni kulaklık aldım fakat kulaklıkla ufak bir problem yaşıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Kulaklığı iriver t60'a taktığımda Leman Sam-Bana Esmeyi Anlat şarkısını dinlerken mesela sağ kulaklıktan cızırtılı sesler geliyor.Fakat aynı kulaklığı bilgisayara taktığımda cızırtı falan çıkartmadan normal bir şekilde ses veriyor(Aynı şarkıda).Araca iriverde mi sorun var ama başka kulaklık var onla denedim onda da iriverde cızırtı falan çıkarmadı aynı şarkıda ben işin içinden çıkamadım acaba problem nerede?

Sadece o şarkıda iriver hatalı okuyabilir;sebebi mp3'ün ripinde olan bir hatadan olabilir.. diğer şarkılarda sorun yoksa arızada yok mantık olarak.. kafayı takma dinlemeye devam..
    ya da şarkıyı başka bir yerden tekrar bulup,değiştirip dene istersen..

• quote:

quote:

Arkadaşlar yeni kulaklık aldım fakat kulaklıkla ufak bir problem yaşıyorum.Yardımcı olursanız sevinirim.Kulaklığı iriver t60'a taktığımda Leman Sam-Bana Esmeyi Anlat şarkısını dinlerken mesela sağ kulaklıktan cızırtılı sesler geliyor.Fakat aynı kulaklığı bilgisayara taktığımda cızırtı falan çıkartmadan normal bir şekilde ses veriyor(Aynı şarkıda).Araca iriverde mi sorun var ama başka kulaklık var onla denedim onda da iriverde cızırtı falan çıkarmadı aynı şarkıda ben işin içinden çıkamadım acaba problem nerede?

Sadece o şarkıda iriver hatalı okuyabilir;sebebi mp3'ün ripinde olan bir hatadan olabilir.. diğer şarkılarda sorun yoksa arızada yok mantık olarak.. kafayı takma dinlemeye devam..
    ya da şarkıyı başka bir yerden tekrar bulup,değiştirip dene istersen..

Sadece o şarkıda değil basslı şarkılarda yapıyor ama her şarkıda olmuyor bilgisayara taktığımda da bazen geliyor ama çok nadiren yani ben olayı anlayamadım.iriver'de çok belli oluyor ama sağ kulaklıkta cızırtı olduğu teknik servise gitti bir kere zaten hepsiburada.com'daki akıllılara ben dedim sağ kulaklıkta cızırtılı ses geliyor onlar arızayı ses gelmiyor olarak yazmışlar sonra kulaklık gittiği gibi geldi.

• merhaba arkadaşlar yazılanların tümünü okudum.ilk kullandığım cihaz iriver imp-150 discman ve sesine hayran kaldım.çalınınca 2 sene önce creative aldım.muvo txfm 1gb kullanıyorum.iriver t60 2gb almak istiyorum.nereden bulabilirim.ayrıca kulalık olarakta mx200 ile mx360 arasında kaldım.kargo dahil mx200 22ytl mx360ise 30 ytlye geliyor.sizce hangisini tercih edeyim.t60 nereden bulabilirim
    teşekkürler
  • mx 460 alabılırsın hepsıburada'dan 31 ytl ye. bosver dıger ıkı kulaklıgı. ayrıca gittigidiyorda satılıyor t 60 forumdan guvenılır bır arkadas satıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mgzgn

merhaba arkadaşlar yazılanların tümünü okudum.ilk kullandığım cihaz iriver imp-150 discman ve sesine hayran kaldım.çalınınca 2 sene önce creative aldım.muvo txfm 1gb kullanıyorum.iriver t60 2gb almak istiyorum.nereden bulabilirim.ayrıca kulalık olarakta mx200 ile mx360 arasında kaldım.kargo dahil mx200 22ytl mx360ise 30 ytlye geliyor.sizce hangisini tercih edeyim.t60 nereden bulabilirim
    teşekkürler

mx200 artık üretilmiyor.. eski seri olmasına rağmen üst modeli mx500'den daha iyi ses veren kulaklıktı..
    mx360'tan sonra ki modeller de kulaklık sünger pedi kulaklığın yapısından dolayı sürekli düşüyor.. 60 liraya hepsiburadan'dan mx660 aldım pişman oldum..
    Dediğim gibi kulaklık pedi kulaklık kapsülünden sürekli çıkıp düşüyor.. ses olarakta eski kullandığım mx360 yarı fiyatına olmasına rağmen daha iyi ve kulaklık pedi kapsüle tam oturuyor
    bas olarak mx360 üst modeli mx660'tan çok daha iyi.. mx660'ta tiz ve mid sesler bası biraz bastırıyor.. sanırım frekans aralığı daha fazla oluğundan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 2 Kasım 2008; 18:30:00 >

• quote:

merhaba arkadaşlar yazılanların tümünü okudum.ilk kullandığım cihaz iriver imp-150 discman ve sesine hayran kaldım.çalınınca 2 sene önce creative aldım.muvo txfm 1gb kullanıyorum.iriver t60 2gb almak istiyorum.nereden bulabilirim.ayrıca kulalık olarakta mx200 ile mx360 arasında kaldım.kargo dahil mx200 22ytl mx360ise 30 ytlye geliyor.sizce hangisini tercih edeyim.t60 nereden bulabilirim
    teşekkürler

2. el kısmında altunok74 adlı kullanıcıdan almış çoğu kişi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SPETNAS

quote:

teşekkürler

2. el kısmında altunok74 adlı kullanıcıdan almış çoğu kişi.

galiba altunok74 adlı kullanıcı iriver türkiye genel distribütör ü türkiyede bi onda var sanırsam

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.