Şimdi Ara

İRİVER T60 İNCELEME (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
573
Cevap
0
Favori
44.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • G.G'da ve Doğubank'ta da var ama daha pahallı satılıyor...
  • arkadaşlar bu ürünhttp://www.bhphotovideo.com/c/product/521666-REG/iRiver_1T602BL_T60_2GB_Digital_Music.html#reviews bu adreste neden bu fiyata amazona bakıyorum iki katı fiyatı var..ve linkini verdiğim site tr yegönderim yapıyor..acaba kullanılmış olabilirmi??? yada tamire gitmiş ürün olabilirmi?? öle olsa sitede belirtmeleri gerekmezmi???
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkdostun

arkadaşlar bu ürünhttp://www.bhphotovideo.com/c/product/521666-REG/iRiver_1T602BL_T60_2GB_Digital_Music.html#reviews bu adreste neden bu fiyata amazona bakıyorum iki katı fiyatı var..ve linkini verdiğim site tr yegönderim yapıyor..acaba kullanılmış olabilirmi??? yada tamire gitmiş ürün olabilirmi?? öle olsa sitede belirtmeleri gerekmezmi???

dostum ürün sıfırda sen nie bi daha yurtdışıyla uğraşıyosun 35 $ kargoya vercen 45 de kendisi 80$ sonuçta yurtdışından gelecek bide sağ olma durumuda belli değil o fiyata forumdaki arkadaşta satıyor ondan al 2 günde elinde olsun

• dostum sadece mp3 çalar almayacağım.bir de fotoğraf makinesi alacam ikisinin kargosu 45 dolar yapacak..yoksa tek başına mp3 çalar alacak olsam forumdaki arkadaştan alırdım..ama fotoğraf makinesi canon ixus 90 buradaki fiyatı 600 lira..ben oradan mp3 çalar artı fotoğraf makinesi artı kargo 420 liraya almış olacağım..bu kurban bayramından bi kaç gün önce verecem siparişi gümrükte sadece yüzde 10 nunu ödüyoruz bildiğim kadarı ile 42 de yüzde 10 u 462 ytl yapacak..bu nedenle yurt dışını düşünüyorum
  • o zaman sorun yok
  • Mx 360 nasılsa şimdi bir sorun yok 5-6 saat bilgisayarda müzik çaldırdım.Şu anda problem yok ama iriver t60'ı düşürdüm bugün sağ üst tarafta hafif bir hasar oluştu açtım aleti baktım bir sorun yok bir şey olmamıştır inşallah.Bir de biraz saçma ama bu kulaklık bilgisayarda daha sesli çıkıyor.Bu bilgisayarın ses kartından kaynaklanan bir durum mu?(Gerçi ses onboard ama.)
  • arkadaşlar t60,2gb 140 ytl den satıştadır.kutusunda ve sıfır.2 adet var
  • quote:

Orjinalden alıntı: altunok74

arkadaşlar t60,2gb 140 ytl den satıştadır.kutusunda ve sıfır.2 adet var

Almak isteyen arkadaşlar alabilir gerçekten güvenilir bir kullanıcı 1 günde bana gelmişti ürün.

Yalnız şunu da söylemeden geçemeyeceğim aletten az mı ses çıkıyor nedir?Sizde bu durum nasıl şarkıdan şarkıya göre değişiyor da sanki az ses çıkarıyor?

Ek:Bir de @dijitaldelisi'ndeki sennheiserler orjinal mi?Orjinal ise oradan almayı düşünüyorum Cx300 veya Cx500 ama kurban bayramında.Çünkü diğer yerlerden yaklaşık bir 70ytl fark var.Garantili mi bu ürünler yani alan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 9 Kasım 2008; 22:22:05 >

• T60'ın sesi az değil.. L >17mW - R >17mW sesi 17 - 19 arası dinliyorum yeterli
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

T60'ın sesi az değil.. L >17mW - R >17mW sesi 17 - 19 arası dinliyorum yeterli

Ben 40'ta dinliyorum ama yanımda konuşan insanının sesini duyabiliyorum bundan dolayı söyledim.Aleti düşürdüm ufak bir hasar var acaba donanımsal bir şey mi oldu ama bir fark hissetmedim ben bir tek üzerinde bir çizik oluştu o kadar o da plastik yerde.17-19 arası hangi kulaklıkla dinliyorsunuz?Birde ek olarak yazdığım yere bakar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 10 Kasım 2008; 17:24:39 >
  • Ben cx300'le dinliyorum.. Media markt'an almıştım.. 2 yıl metan garantili.. kanal içi kulakılıkla dinlerden, cx300 gibi;dışarıdan gelen sesleri büyük oranda keser.. onun için sesi fazla açmaya gerek kalmıyor.. zaten yükses sesi de pek sevmem.. ama kanal içi mx360 gibi bir kulaklıkla dinlersen,dış sesi tam kesemediği için sesi mecburen fazla açıyorsun..
  • Ben bu ürünün 4 gb modelini istiyordum. Sitesinde şarzının 2 katı kadar gittiği yazıyordu. gb çokta önemli değil benim için. ses kalitesi olarak 1gb ile 2 ve 4 arasında fark varmıdır? 1gb olandan almayı düşünüyorum.

1gb kalmamış :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren Küçük -- 10 Kasım 2008; 19:31:20 >
  • 1 gb ile 2 gb arasında 30 lira fark var.. Almışken 2gb al bence.. ses farkı yoktur.. kendi kulaklığı pek iyi sayılmaz.. bir de sennheiser mx360 alırsan çok uyumlu oluyor.. ya da cx300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 10 Kasım 2008; 22:44:50 >
  • cx300 kulaklığım var zaten.

1gb 100ytl. 2gb 140tlydi en son baktığımda. ama kalmamış 1gb olanı.
    ankarada kullanan varmı acaba? denemeyi çok isterdim.
  • mx serısı ucuz bence baska kulaklık almayın sennheiser iyidir..
  • Bence MP3 Player alırken hafıza seçenekleri arasında çok uçuk fark yok ise büyük olan hafıza alınmalı. Sonradan "keşke paraya kıyıp x gb'lığı alsaymışım" diyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kharia

Bence MP3 Player alırken hafıza seçenekleri arasında çok uçuk fark yok ise büyük olan hafıza alınmalı. Sonradan "keşke paraya kıyıp x gb'lığı alsaymışım" diyorsunuz.

80gb ve 60gb IPOD Classicler rafta durunca gbların çokta önemli olmadığını anladım :)
    Evet cihaz güzelse iyi olur dediğin gibi ama aynı ses kalitesi varsa 1gb için de 40ytl verilmez yahu.
    1gb 100ytl. 2gb 140ytl. benim için ses kalitesi önemli. zaten 4gb olsa bile bir müddet sonra yetmeyecek. o zaman radyosunu kullanırız herhalde.
  • Yok ben zaten 1-8 GB hafıza aralığı için söylemiştim. 30-80 GB hafızalı jukebox'lar bence de çok abartı. (Flac, Ape gibi kayıpsız formatları dinleyenler için gerekli olabilir bilemiyorum.) Ama "bence" 30-40 ytl bir üst hafıza için çok görülmemeli. Kişiden kişiye değişir fakat 4 GB'lık mp3 kullanırken yeni albümler indirdiğimde eskilere hoşçakal demek zorunda kalıyordum. Arada dinlediklerim de gidiyordu kötü oluyordu. Dediğim gibi, kişiden kişiye değişir, 1gb fazla gelen adam vardır.
  • Iriver t60'a Cx serisi bir kulaklık alsam ya da ie4 ya da ne bileyim başka bir marka tam olarak performans alabilir miyim?Dışarıdan gelen sesi mümkün olabildiğince kesebilecek kulaklık lazım sizin önerileriniz neler?Hemen almayacağım ama ufak bir araştırma yapayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 15 Kasım 2008; 20:20:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Wolf14

Iriver t60'a Cx serisi bir kulaklık alsam ya da ie4 ya da ne bileyim başka bir marka tam olarak performans alabilir miyim?Dışarıdan gelen sesi mümkün olabildiğince kesebilecek kulaklık lazım sizin önerileriniz neler?Hemen almayacağım ama ufak bir araştırma yapayım dedim.

Orj cx300 alsan iyi olur.. Özellikle dışarda Sesi fazla açmana da gerek kalmaz..
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.