Şimdi Ara

İRİVER T60 İNCELEME (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
573
Cevap
0
Favori
44.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: u_g_o_189

uzun zamandır takip ettiğim T60 ıma kavuşmuş buluyorum :)
    teşekkürler altunok74 abime

ben de bugün teslim aldım kendisinden..bakalım övüldüğü kadar var mıymış cihaz.
  • Arkadaşlar peki bu T60ın ses şiddeti nasıl? Philips gibi değildir umarım. Bende altunok74'de sipariş verdim.
  • Arkadaşlar t60'larınız Hayırlı olsun.. User eq ayarlarınızı şu şekil deneyin > [ +15 _ +4 _ -3 _ +9 _ +15 ] bu ayarı kullanıyorum genellikle. Umarım sizler de beğenirsiniz..
    Tekrar hatırlatayım;kendi orjinal kulaklığı pek iyi sayılmaz.. (sony mdr 818 ayarı bir kulaklık gibi) tavsiyem > kulak içi olarak;sennheiser mx360 modeli t60'a inanılmaz uyumlu..
    Kanal içi olarak; yani dışarıda dinlemek için cx300 modeli fiyatı biraz pahallı olmasına rağmen paranın hakkını veriyor.. Herkes Güle güle kullansın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 24 Kasım 2008; 20:43:53 >

• yeni alan arkadaşlara hayırlı olsun. yorumlarınız bekliyoruz. sizin tavsiyleriniz doğrultusunda birçok kişinin karar vermesi kolaylaşacaktır.
  • Alan arkadaşlara hayırlı uğurlu olsun.Çok iyi ve kaliteli bir cihaz...
  • Mehmet Altunok Bey sağolsun benim t60ımda bir günde geldi bana Yalnız hazır eq ayarları nerede bulamıyorum sadece user ve srs çıkıyor. Nerden çıkıyor bu ayarlar bilen varsa yazarsa sevinirim
  • Hazır eq moduna girmek için;mp3 player çalarken üstte ortada ki düğmeye biraz basılı tut.. Hazır modlar çıkar.. Ama hazır modların hiç birini ben beğenmedim..
  • SSağolasın. Bu alette şarkı sözü görüntüleyebiliyor muyuz? İlk izlenim olarak bir başka hususta yanında verilen kulaklık 5 ytl etmez. Şu anda arkadaşımın iphoneun kulaklığı ile dinliyorum sonuç tatminkar. Gerçekten tonları iphone ve samsung u2den daha iyi. Ancak ses şiddeti samsung u2 ile yarışamaz. Samsung u2nin sesi gerçekten gayet şiddetli ve net. İnanılmaz bir bası var ancak son seste u2 distorsiyona uğrayabiliyor ama t60da bunun zerresi yok ses hiç bir zaman rahatsız edici değil ve de benim için gayet iyi almak isteyenlere muadillerinden biraz daha pahalı da olsa tavisye edilebilecek bir player.
  • Benim bir de Samsung t9'um var.. ses çıkşı ancak street modunda t60'tan fazla çıkıyor ama tiz sesler özellikle (S) ler de çatallaşıyor.. yani dediğin gibi sesi sonuna kadar açamazsın kulağı acayip rahatsız ediyor..Samsung'larda ki street modunda bu ses fazlalığı yapay.. T9 da street modu kapalıyken t60'la ses çıkışları aynı seviyeye geliyor.. T60'ın ses tonlaması çok daha iyi.. baslar daha dinamik ve seste bir derinlik var..T60'ın eq bandı daha az olmasına rağmen daha hassas.. Kulaklık olarak ipod kulaklığı da pek iyi değil.. En azından sennheiser mx360 alırsan müzikten çok keyif alırsın..
    > Şarkı sözü özelliği yok sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 26 Kasım 2008; 0:45:58 >
  • T60'larınız hayırlı olsun arkadaşlar.
    Cx 500 verilen paranın(202,66 YTL bugünkü fiyatı.) hakkını veriyor mu?Yoksa ondan ucuz çok daha iyi kulaklıklar var mı?(Kanal içi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 26 Kasım 2008; 16:06:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Wolf14

T60'larınız hayırlı olsun arkadaşlar.
    Cx 500 verilen paranın(202,66 YTL bugünkü fiyatı.) hakkını veriyor mu?Yoksa ondan ucuz çok daha iyi kulaklıklar var mı?(Kanal içi)

Ben de orjinal cx300 var.. Sonra paraya kıyamadığımdan 70 liraya sahte cx500 aldım.. sahte cx500'ün sesi orj metan cx300'den biraz daha iyi gibi.. Bir de geçenler de elektonik fuara gittiğim de;sennheiser (metan) standında orj cx500 dinledim;sahtesiyle arada muazzam fark var..Sanki kendimi studyo da gibi hisettim.. Çok süper bir kulaklık..
    mediamarkt'tan taksitle almayı düşünüyorum..
  • iriver T60 kullanmaktayim cok iyi bir ses kalitesi var ama bas lar bence yetersiz yetersiz gelmesinin sebebi benim cihazı kullanamama sebebide olabilir orjinal kulaklıgı ile kullanıyorum settings de sound u acınca SRS setting ve User EQ var, User EQ daki ayarları yapınca sadece user EQ etkin hale geliyor SRS yi kullanmıyor bence SRS yi etkinleştirince de sadece SRS calısıyor EQ devre dışı kalıyor bunarı aynı anad çalıştımanın bir yolu yokmu mesela SRS nin içinde Truebass var bunu kullanabilirsem sorunum cozulecek ve T60 ı satmaktan vazgececegim. saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzakuzay

iriver T60 kullanmaktayim cok iyi bir ses kalitesi var ama bas lar bence yetersiz yetersiz gelmesinin sebebi benim cihazı kullanamama sebebide olabilir orjinal kulaklıgı ile kullanıyorum settings de sound u acınca SRS setting ve User EQ var, User EQ daki ayarları yapınca sadece user EQ etkin hale geliyor SRS yi kullanmıyor bence SRS yi etkinleştirince de sadece SRS calısıyor EQ devre dışı kalıyor bunarı aynı anad çalıştımanın bir yolu yokmu mesela SRS nin içinde Truebass var bunu kullanabilirsem sorunum cozulecek ve T60 ı satmaktan vazgececegim. saygılar

Kendi kulaklığı hiç iyi değil.. bas sesleri zayıf veriyor ve tiz-mid ağırlıklı bir kulaklık.. Onun için T60'ını boşuna satma!! Defalarca arkadaşlara tavsiye ettim.. Mutlaka sennheiser mx360 kulaklıkla dene;bas sesler fazla bile gelir.. user eq ayarlarından bası kısarsın bile.. Kendi kulaklığı ile %30 perfonmans alıyorsan mx360'la inan %100 perfonmans alırsın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 27 Kasım 2008; 0:58:10 >

• Bu T60 manyak bi cihaz ,uzun süre kaliteli mp3 player aradım.İstediğim ufak -radiosu olan -şarkı geçişleri hızlı olan bişeydi iriveri bu forum sayesinde keşfettim aylardır kullanıyorum ve size yemin ederim ki bu cihaz çok sağlam ,elimden defalarca kez yere düştü çoğu sert şekilde olmak üzere yalan söylemiyorum 10-15 in üstünde düşmüştür cihaz sapasağlam işte istediğimde buydu,kendimi iyi tanıyan biriyim eşyalarımı özensiz kullanırım, clix almama sebebim büyük ekranlı olması yere düşmesi beni çok üzerdi.İriver benim her zaman tercihim olcaktır,cx300 kullaklığıyla daha da süper oluyo yukarıda frux arkadaşın verdiği eq ayarı çok iyi ama iyi kulaklık şart.Bu mp3 playeri alcaksanız ayrıca güzel gp pil şarj edici alın 5 saatte şarj ediyor.T60 için söylencek çok şey var ama zaten forumda baya anlatılmış,özetleyecek olursam :

açılış süresi kısa
    radio kayıtlarını kaliteli yapan ve mp3 olarak kaydeden
    şarkı seçme süresi uzun omayan
    sürükle bırak şeklinde şarkınızı yükleme olanağı olan
    pil bitse bile herzaman heryerde bulabilceğiniz aaa pil
    sağlam kasası olan
    pil değiştirirken tarih-saat ayarı değişmeyen (bu çok süper)
    play mode select özelliği detaylı olan

mp3 player istiyosanız bu alet tam size göre ...

• altunok hocam hala stok varmı acaba ? T60 2gb (siyah)
  • quote:

Orjinalden alıntı: boomeranq

altunok hocam hala stok varmı acaba ? T60 2gb (siyah)

Son güncellemesinde var gözüküyor..
    http://forum.donanimhaber.com/m_28133734/mpage_1/key_//tm.htm#28133734
  • bende mx360 la kullanıyorum, kulaklık iyi ama,kulakta durmuyor düşüyor sürekli mx360,bu açıdan bana hiç ergonomik gelmiyor,sanırım bu yüzden satmak zorunda kalacağım kulaklığı,bu fiyat aralığında başka ne tavsiye edersiniz..
    bu arada diğer beğenmediğim bi yönü ise,söylenenlerin aksine radyonun o kadar da iyi çekmemesi..kulaklık anten görevi gördüğü için çok kör nokta oluyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: righteous@

bende mx360 la kullanıyorum, kulaklık iyi ama,kulakta durmuyor düşüyor sürekli mx360,bu açıdan bana hiç ergonomik gelmiyor,sanırım bu yüzden satmak zorunda kalacağım kulaklığı,bu fiyat aralığında başka ne tavsiye edersiniz..
    bu arada diğer beğenmediğim bi yönü ise,söylenenlerin aksine radyonun o kadar da iyi çekmemesi..kulaklık anten görevi gördüğü için çok kör nokta oluyor..

Herhalde sizin kulak içiniz küçük olduğu için kulaklık kapsülü tam oturmuyor olabilir diye düşünüyorum.. Çünkü kulaklık kapsülü diğer kulaklıklara göre biraz daha büyükçe.. örneğin creative ep480'e nazaran kulağa biraz zor oturuyor ve kolay kolay çıkmıyor.. Radyo içinse;ben 2o yıldır walkman--diskman ve en son olarak mp3player olarak dinlemediğim marka kalmadı neredeyse.. radyosu en net çeken mp3 player iriver'dır daha evvel iriver 5gb H10'da kullandım;t60'ın radyosu H10'dan bile daha başarılı! Radyosu özellikle hareket halindeyken hiç bozulma olmuyor..Örnek olarak; İstanbul anadolu yakasında radio sport'u(107.2) creative s200- samsung t9 ile yolda hışırtı ve kesilmelerden hiç dinleyemediğim halde t60 ile yolda ve otobüs'te hışırtısız ve kesintisiz net olarak dinleyebiliyorum.. Radyo dinlerken;play'a basınca stereo mono özelliği bile olması çok iyi düşünülmüş.. T60 alanlar'dan bu konuda ve arkadaşlarımdan şikayetçi olmayı bırakın herkes çok memnun.. sadece radyo dinlerken eq devrede olmadığı için ses flat olarak çıkyor onun için belki radyonun ses tonlamasını beğenmemeiş olabilirsin.. Zaten hiç bir mp3 player'da radyo çalarken eqolayzır devrede olmuyor... mx460'tan itibaren mx760'a kadar kulaklığın modeli daha değişik;mx360'a göre kapsüller biraz daha ufak yapıda ama frekans aralığı daha geniş.. bu modeller de tiz sesler ve ayrıntılar daha öne çıkıyor.. bu üst modellerden deneyebilirsin;özellikle forumda mx760'ı çok beğenenler var.. mx760 olarak aratırsan çok olumlu yorumlar yazmış arkadaşlar...

• iriver t60 almaya içim sinmedi .. sebebi ise AAA pil kullanması. usb şarj istiyorum ben.
    varmı iriver'in usb'den şarjlı ürünleri ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: boomeranq

iriver t60 almaya içim sinmedi .. sebebi ise AAA pil kullanması. usb şarj istiyorum ben.
    varmı iriver'in usb'den şarjlı ürünleri ?

T60 harici diğer modellerinin hepsi lion polimer pilli yani usb şarjlı
    Gi...Gi.. da Elektronik > Mp3 playerler > iriver'ı seçersen Bir çok modelini bulabilirsin.. Alacaksan;iriver Clix Rhapsody en iyi modelidir
    Burasıda iriver avrupa sitesi >>http://www.iriver.eu.com/homepage.html?L=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 2 Aralık 2008; 1:25:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.