Şimdi Ara

İRİVER T60 İNCELEME (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
573
Cevap
0
Favori
44.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: u_g_o_189

Kullanan arkadaşlara özelliklede frux hocama sormak istiyorum.
    pil olarak hangi markayı kullanıyorsunuz?
    bende cfl in 1000 Mah var. ancak bi kaç saat gidiyor. ona gore yeni pil alacağım yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Cfl iyi markadır.. Pil olarak ben gp ve cfl kullanıyorum.. (1000mAh'lik piller) şarj aletim sony.. Yeterli şarj olmuyor mu acaba?! Şarj süresi bitince ledin sönmesi gerek.. 1000mAh şarjlı pil t60'ta 12-13 saat kadar gidiyor.. Şarj aleti pek o kadar farketmese de Gp marka iyi diye biliyorum..
    Yanlız t60'ın pil göstergesi şarjlı pille çalışırken çabuk bitiyormuş gibi kademeler hızlı iniyor.. bunu düzeltmek için;tuhaf ama > settings > advenced > battery select modunu ''alkaline'' olarak seçeceksin.. (sürekli olarak alkaline modunda bırak) o zaman kademe normal seyrinde düşmeye başlıyor..

• bende de cfl in 1000mAh var dediğim gibi 2 saat gitmiyor sanırım piller ölmüş. yarın gidip yenisini alacağım anlaşılan.
  • @frux Hocam mx360 t60ın yanında verilen kulaklıktan daha iyi TİZ kalitesine sahip mi? ve de ses şiddeti nasıl tatmin ediyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavkaysaw

@frux Hocam mx360 t60ın yanında verilen kulaklıktan daha iyi TİZ kalitesine sahip mi? ve de ses şiddeti nasıl tatmin ediyor mu?

t60'ın yanın da verilen kulaklıkla mx360, mukayese dahi edilemez.. mx360 modeli t60 için imal edilmiş sanki.. inanılmaz uyumlu.. bas-mid-tiz sesleri çok dengeli ve mx360 32 ohm olmasına rağmen sesi daha yüksek.. En önemlisi müzikte ki her tınıyı ayrıntılı, kayıpsız duyabiliyorsun..
    cx300'üm olmasına rağmen çoğunlukla mx360'ı kullanıyorum.. mx360'la user eq > +15_+4_-3_+9_+15 bu kombinasyon çok harika oluyor..
  • arkadaşlar dün akşam çok kötü bişey oldu ve yeni aldıgım t60 bozuldu sanırım.
    radyo dinlerken birden ekran kaydı ve ses gitti bi cızırtı geldi. hiç bir ttuş çalışmıyor. pili cıkarıp tekrar takıyorum iriver yazısı cıkıyo sonra hemen kapaıyor
    bir daha açılmıyor pili cıkarıp takınca yine ilk başta acılıyo sonra yazı görünür görünmez yine kapanıyor. farklı pillerde denedim hep aynı sekilde tepki veriyor.
    acaba sizdede böyle bir durum olmuş muydu?
    nedeni ne olabilir? bilenler lütfen yardımcı olsun ne yapacagımı bilemiyorum.
    reset atma imkanım var mı nasıl yapabilirim ?
  • quote:

arkadaşlar dün akşam çok kötü bişey oldu ve yeni aldıgım t60 bozuldu sanırım.
    radyo dinlerken birden ekran kaydı ve ses gitti bi cızırtı geldi. hiç bir ttuş çalışmıyor. pili cıkarıp tekrar takıyorum iriver yazısı cıkıyo sonra hemen kapaıyor
    bir daha açılmıyor pili cıkarıp takınca yine ilk başta acılıyo sonra yazı görünür görünmez yine kapanıyor. farklı pillerde denedim hep aynı sekilde tepki veriyor.

Hiç böyle bir sorun yaşamadım.. İlk bakışta pil sorunu olarak gözüküyor ama pilleri de değiştirdim sorun devam ediyor dyorsun?!
    Alkalinli yeni pil takıp,bilgisayara bağlarken play tuşuna basılı tut.. bakalım bilgisayarla bağlantı kurabilecek mi?
    Bağlantı kurulunca;virus taraması yapıp, yüklenmiş albümleri silip, yeniden yüklemeyi dene.. Yükleyeceğin tüm şarkıların mp3 veya wma formatında olmasına dikkat et..
    Belki desteklemediği bir formatta müzik olunca cihaz boot yapıp açılamıyor da olabilir?! Umarım düzelecek.. Geçmiş olsun..

• hocam içindeki müzikleri önceden dinliyordum hiç bir değişiklik yapmadım içinde virüs yada faarklı formatta parça olacagını sanmıyorum.
    sadece radyo dinlerken kanalları kaydetmeye calışıyordum birden keranda kayma oldu ve cızırtı başladı radyo çalışıyor ama arkadan ses çok az bi şekilde geliyor.dediğiniz gibi bilgisayara takmaya çalısayım.
    peki formatı nasıl atabilirim?
    T60 acılsa fabrika aayarlarına döndüreceğim ama hiç bir tus calışmıyo
    hatta hemen kapanıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: frux

quote:

Hiç böyle bir sorun yaşamadım.. İlk bakışta pil sorunu olarak gözüküyor ama pilleri de değiştirdim sorun devam ediyor dyorsun?!
    Alkalinli yeni pil takıp,bilgisayara bağlarken play tuşuna basılı tut.. bakalım bilgisayarla bağlantı kurabilecek mi?
    Bağlantı kurulunca;virus taraması yapıp, yüklenmiş albümleri silip, yeniden yüklemeyi dene.. Yükleyeceğin tüm şarkıların mp3 veya wma formatında olmasına dikkat et..
    Belki desteklemediği bir formatta müzik olunca cihaz boot yapıp açılamıyor da olabilir?! Umarım düzelecek.. Geçmiş olsun..

• Çok tuhaf bir sorun.. Acaba donanımsal bir arıza mı var? Düşürmediysen olmaması lazım.. Faydası olur mu bilemem ama içinde ki verileri yedekleyip biçimlendirmeyi dene..
    (sağ tıklayıp biçimlendir) Hiç birinde başarılı olamazsan;Almanya ya servise gönderebiliyorsun.. Bazı arkadaşlar gönderip,sorununu çözmüştü...
    http://www.iriver.at/contact_us.html?L=1
    http://www.iriver.at/contact_us.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 14 Aralık 2008; 13:19:56 >

• @u_g_o_189 YAPILACAk şey çok basit pcye bağlayın ve iriver firmware updaterı yükleyip sürüm güncellemesi yapın işe yaraması lazım. @frux sizin tavsiyenizle şimdi mx360 siparişi verdim umarım beni şaşırtmaz.
    bu arada t60 benim şimdiye kadar kullandığım 4 mp3 çalardan en iyi ses kalitesine sahip. sırasıyla kullandıklarım DNT M-Play(alman malı sakın minton gibi birşey sanmayın srs-wow sertifikalı), Creative v200, Samsung u2 ve de en son t60.
    Bas olarak en kuvvetlisi samsung u2.
    En şiddetli sese sahip olan DNT.
    En az şiddetli ses ise creative v200dü.
    Herkese tavsiye ederim bu mp3çaları keşke şarkı atarken pile ihtiyaç duymasa ama her güzelin bir kusuru vardır. Bu arada playlisti nasıl oluştuyoruz? pc ile yapabiliyorum ama malesef aletten nasıl yapıldığını bilmiyorum
  • Firmware güncellemesi işe yarayabilir belki.. T60'ların üzerinde V 1.03 fw yüklü.. sitesinde en güncel sürüm V 1.02 gözüküyor..
    Ben de daha evvel creative muvo tx fm - s200 ve zen neeon 2 kullanmıştım.. Hiç biri de t60'la mukayese edilemeyecek seviye de.. Sadece en son aldığım samsung t9'un sesi t60'a biraz yaklaşabildi.. t9'un sesi biraz daha yüksek ama; 9 band eqolayzer'a rağmen t60'ın o güzel ses tonlamasını yakalayamıyor.. Bundan sonra alırsam;clix gen2 rapshody alırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 14 Aralık 2008; 21:19:00 >
  • 3 aydır kullanıyorum t 60 ı ama hiç firmware güncellemesi yapmadım yaparsam ne gibi artıları olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: suatay

3 aydır kullanıyorum t 60 ı ama hiç firmware güncellemesi yapmadım yaparsam ne gibi artıları olur.

Zaten üzerinde yüklü fw versiyonu V1.03.. Kendi sitesin de bile yok.. Site de görünen en son fw > V1.02..
  • hocam updater programını yüklerseniz otomatik olarak alete 1.03ü yüklüyor ben yükledim hemde alır almaz
  • teşekkürler arkadaşlar...
  • arkadaşlar niye Koss ksc75 degilde mx200?
  • evet ben de t60'ıma kavuşmuş bulunmaktayım..oldukça güzel bir cihaz..alacaklar olanlara tavsiye ederim(mehmet altunok'un elinde kalan sonuncusunu ben aldım yine bulur getirir inş.)..cihaz dandik aaa pilleri su gibi içiyor..sanırım şarjlı pillerle daha iyi olacaktır..bir şey soracağım bu arada ses seviyesi 30dan sonra artmıyor herhalde yoksa orjinal kulaklığından mı kaynaklanıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sami947

evet ben de t60'ıma kavuşmuş bulunmaktayım..oldukça güzel bir cihaz..alacaklar olanlara tavsiye ederim(mehmet altunok'un elinde kalan sonuncusunu ben aldım yine bulur getirir inş.)..cihaz dandik aaa pilleri su gibi içiyor..sanırım şarjlı pillerle daha iyi olacaktır..bir şey soracağım bu arada ses seviyesi 30dan sonra artmıyor herhalde yoksa orjinal kulaklığından mı kaynaklanıyor?

eq açıkken volüm 30'dan fazla açınca ses fark etmiyor.. eq modu kapalı (normal) ve radyo da ses 40'!a kadar açılıyor.. Alkaline pille 13-14 saat gidiyor.. en iyisi 1000mAh şarjlı pil kullanmak..
  • arkadaşlar T60 ıma kavuşmuş bulunuyorum. rahatsızlıgımdan dolayı int e giremedim.hiç bir işlem yapmadım yeni pil alıp taktım cihaz canavar gibi çalışıyor walla.
    farklı pil taktıgımı söylemiştim ama diger piller de ölü oluncaa sonuc değişmiyormuş. eski 4 adet pil çöpe
    ayrıca şarjlı piller belli bir süre sonra verimini yitiriyor. yenilerini almak farz oluyor pillerinden verim alamayanlara duyurulur.

quote:

• quote:

arkadaşlar T60 ıma kavuşmuş bulunuyorum. rahatsızlıgımdan dolayı int e giremedim.hiç bir işlem yapmadım yeni pil alıp taktım cihaz canavar gibi çalışıyor walla.
    farklı pil taktıgımı söylemiştim ama diger piller de ölü oluncaa sonuc değişmiyormuş. eski 4 adet pil çöpe
    ayrıca şarjlı piller belli bir süre sonra verimini yitiriyor. yenilerini almak farz oluyor pillerinden verim alamayanlara duyurulur.

quote:

Şarjl GP 1000 mAh pilleri 1seneden fazla kullanıyorum.. Perfonmans düşüşü yok.. Tuhaf ama T60'ta battery modunu şarjlı pille kullanırken;Alkaline modunu seç.. Yani sürekli Alkaline modunda kalsın.. ''Rechargeable'' modunda olunca piller çabuk boşalıyor sanki.. Pil gösterge kademesi çok hızlı iniyor.. Alkaline modun da pil göstergesi normal seyrinde bitiyor
    bir şarjlıpil orta volüm de 12-13 saat gidiyor..

• bende cfl 1000 mAh vardı. bir seneyi geçmişti ve şimdi belediye çöplüğüne defnedildiler
    walla hem kendi kullnadıgım pilleri gördüğüm için hemde bazı bu işten anlayanların soylediklerine dayanarak söylüyorum zamanla ömürleri sona eriyorlarmış.
    yeni pilleri aldıgım gibi taktım 3 saat kullandım su an 2/3 i dolu olrak duruyor. T60 ıma kavuştuğum için mutluyum
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.