Şimdi Ara

İRİVER T60 İNCELEME (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
573
Cevap
0
Favori
44.361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İriver T60 la hiçbir şüpheniz olmasın önceden yazmıştım ama yine yazma hevesi m doğdu : )
    Bu aletin şu ana kadar sağlamlığını korumasını aklım almıyo ,o kadar hor kullandım ki üretimden kalktı haberlerini okuyunca çok üzüldüm keşke ona iyi baksaydım.Bu kadar ufacık olup olağanüstü kalite sağlayan galiba tek makine diyebilirim.Kolay kolay yeni iriver modellerine geçmeyeceğim çünkü bu alet zor zamanlarımda destekçim oldu hiç arıza vermedi kısacası aramızda aşk var :D
    Forumda verildi mi bilmiyorum radyo kaydının ses kalitesini merak edenler için birkaç kayıt yükledim

http://rapi_dshare.com/files/175418732/music_1.MP.3

http://rapi_dshare.com/files/175421014/music_2.MP.3
    (indirmek için baştaki "_" ve sondaki "." kaldırın)
    Son olarak bide ekipmanlarıyla fotosunu koyuyorum

İRİVER T60 İNCELEME

Eksileri yok mu diyebilirsiniz tabi ki var
    - Bence veri aktarımı için sadece kabloya muhtaç bırakmamaları gerekirdi aletin yan tarafına açıp kapanan bi kapakla usb jacki konması gerekirdi
    - Joystick bazen problem çıkarabiliyor tam alışsanızda zorlanabiliyosunuz mesela şarkıyı ileri sarcam diye sonraki şarkıya geçebiliyosunuz
    - Battery select kısmında rechargeable seçeneği hiç konmasada olurmuş alkaline seçip daha uzun kullanılıyo
    - 5 bant eq bu süper alete az gelmiş gibi : ))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oeste -- 21 Aralık 2008; 14:08:56 >

• T10'dan sonra T60'ta efsane olacak artık.. Iriver artık kalem pille çalışan mp3 player üretmeyecek sanırım.. Radyo kayıdı pek yapmasam da denedim çok kalite kayıt yapıyor..
    Joysticki çok hassas yanlış komutlar olabiliyor.. zamanla tecrübe kazanmak şart.. 5 band eqolayzır'ı bayağı hassas tonlamaya sahip.. 9 band user Eqolayzeri olan samsung t9'umdan bu kadar iyi ses tonlaması alamıyorum.. T60'larımızın kıymetini bilelim.. Artık bunun gibi kalem pille çalışan A kalite bir mp3 player bulamayız!!!
  • veri aktarımı yaparken bağlantının koptuğu oluyomu hiç bende 1 2 kere olduda
  • Veri aktarımı yaparken pilin dolu olması lazım.. Dolu olunce hiç bağlantı kopmuyor.. Tuhaf ama T60'ta böyle..
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

T10'dan sonra T60'ta efsane olacak artık.. Iriver artık kalem pille çalışan mp3 player üretmeyecek sanırım.. Radyo kayıdı pek yapmasam da denedim çok kalite kayıt yapıyor..
    Joysticki çok hassas yanlış komutlar olabiliyor.. zamanla tecrübe kazanmak şart.. 5 band eqolayzır'ı bayağı hassas tonlamaya sahip.. 9 band user Eqolayzeri olan samsung t9'umdan bu kadar iyi ses tonlaması alamıyorum.. T60'larımızın kıymetini bilelim.. Artık bunun gibi kalem pille çalışan A kalite bir mp3 player bulamayız!!!

size bir tavsiyem Joystick kontrolünü başparmağınızın etli tarafı ile yapın. joystick in kafasını başparmağınızın atli tarafına alın ve o şekil kullanın. inan bunu keşfettikten sonra hiç yanlış komutum olmadı.

bence ifp serisine haksızlık yapıyorsunuz. İFP 800 serileri de (kullananlar bilir) bir efsane idi (en iyisi diyebilirim)

tavsiyeniz üzerine MX 360 kulaklık aldım hızlıal da. 26 ytl ye. hakikaten müthiş ses alıyorum..

saygılarımla..

• quote:

Orjinalden alıntı: xweser

quote:

T10'dan sonra T60'ta efsane olacak artık.. Iriver artık kalem pille çalışan mp3 player üretmeyecek sanırım.. Radyo kayıdı pek yapmasam da denedim çok kalite kayıt yapıyor..

size bir tavsiyem Joystick kontrolünü başparmağınızın etli tarafı ile yapın. joystick in kafasını başparmağınızın atli tarafına alın ve o şekil kullanın. inan bunu keşfettikten sonra hiç yanlış komutum olmadı.

bence ifp serisine haksızlık yapıyorsunuz. İFP 800 serileri de (kullananlar bilir) bir efsane idi (en iyisi diyebilirim)

tavsiyeniz üzerine MX 360 kulaklık aldım hızlıal da. 26 ytl ye. hakikaten müthiş ses alıyorum..

saygılarımla..

Joystick'i zaten o şekil kullanıyorum.. bu konu için de başka arkadaşlara tavsiye niteliğin de bir kaç kez cevap olarak da yazmıştım.. Ama nadir de olsa şarkı atlamak isterken albüm iiçeriği çıkabiliyor.. Zaten pek sorun olmuyor..
    İFP 800 serisini hiç dinlemedim ama daha evvel H10 5gb kullandım ve 1 ay kadar evvel sattım.. T60'la H10'u bir çok kere ses bakımından test ettim;t60'ın ses tonlaması ve ses derinliğini H10 da bulamadım.. Bİr arkadaşın clix-2'sini de biraz dinlemiştim.. sesi çok harikaydı.. Ama yanım da t60 olmadığından mukayese edemedim..
    mx360 kulaklığını güle güle kullan.. parasını fazlasıyla hak eden bir kulaklık.. Forum da bir kaç arkadaş mx160''ı çok beğeniyormuş.. Bir gün alıp,denemek istiyorum

• piyasada satan var bu forumun satıs bolumune bak altunok dıye bır arkads satıyordu...bende T60 7-8 aydır kullanıyorum aramızdakı duygusal bag olustu ne o bensız ne de ben onsuz yola cıkamıyorum...kalıte muzık tartısılmaz..T10 kaybettıkten sonra acayıp uzulmustum t60 bana acayıp zevk verıyor..
  • altunok74 nikli arkadaş'ta T60'ı artık getirtemiyormuş.. galiba üretimi bitmiş.. Doğubank'ta bakmak lazım belki vardır?!
    gi..gi.. da satıyorlar ama pahallı..
  • 2 el de bulmak zordur..pek satanda cıkmıyor.. joystıgı kullanamaynlar vs den satıyor zaten..
  • iriver t60 üretilmi bittiğinden Amazon.com da kıymete binmiş.. son bir adet.. hem de 1gb'lık >150$
    http://www.amazon.com/iriver-T60-MP3-Player-Black/dp/B000V8CZYA/ref=sr_1_8?ie=UTF8&s=electronics&qid=1230237730&sr=8-8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 25 Aralık 2008; 22:47:36 >
  • Arkadaşlar altunok74 iriver t serisinin artık gelmeyeceğini belirtti. elinde yokmuş maaleseeef! Nereden bulabiliriz. ikinci el satan olmaz ama yine de satacak olan varsa bana ulaşabilirmi? teşekkürler!!!
  • oo vay be...ama su pıl olayı kotu olmus iriver pillli ürün daha üretmeyecekmış..ben pilli mp3 leri seviyorum heryerde sarj etme olanagı yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: reko

oo vay be...ama su pıl olayı kotu olmus iriver pillli ürün daha üretmeyecekmış..ben pilli mp3 leri seviyorum heryerde sarj etme olanagı yok..

aynen ben de pilliyi tek geçerim. dahili pillileri de kullandım ancak yarı yolda kalabiliyorsunuz. pillide yedek 2 pil işini tamamiyle görüyor. iriver t60 satacak olan varsa ilk bana bildirsin lütfen!
  • quote:

iriver t60 üretilmi bittiğinden Amazon.com da kıymete binmiş.. son bir adet >150$ > http://redirection.alatest.com/reviews/mp3-player-reviews/iriver-t60/po3-38726349,287/

sağolsun altunok74 den 125 ytl ye almıştım. şimdi gözüm gibi bakmalıyım..maalesef muadili piyasada yok...

• sadece müzik dinleyecekler ve ses kalitesine önem verenler için ideal sanıyorum t60. satmak isteyen olursa ben talibim :) 2 gb'lık modeli öncelikli tercihim.
  • bende aradım arkadsım ıcın ıkıncı elden ama bulamadım...yoksa benımkıne talıb bende vermıyorum iriver bu modele yakın bır modelde cıkaracaga benzemıyor..
  • arkadşlar ingilizcesi kuvvetli bir arkadaş iriver ın sitesinden kalem pilli model üretilip üretilmeyeceğini sorabilir mi.. hakkaten merak ettim. eğer kalem pilli üretimi bitirirlerse iriver da benim için biter..
  • Artık kalem pille çalışan yeni bir model üreteceklerini hiç sanmıyorum.. T60'tan sonra;iRiver T7 Volcano modelini çıkardılar.. pili 1-2 sene gibi zaman da bitti mi at çöpe yenisini al..
    Zaten bu tip polimer pilli player'lerin pillerini de piyasa da bıulmak imkasız gibi..
    T60'tan evvel iriver H10 5gb kullanıyordum;pil ömrü 1.5 sene de bitti.. 320 liraya aldığım cihazı geçen ay 90 liraya sattım malesef...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 26 Aralık 2008; 12:23:52 >
  • üretilmeyecek sanırım ..nedenide pillerin çevreye verdiği zarar diye duymuştum...ne derece doğru bilmiyorum bazı yerlerde böyle yazılara rastlamıstım amac pil tüketimini azaltıcak çözümler bulmak..dünyadaki pillerin yarısından fazlası hatta çoğunluğu fotograf makınalerı ve bu tür müzk çalarlarda kullanılıyormuş...
  • cx300 ün ses/ gürültü oranı nasıl dışarıya verdiği,dışardan gelen ses olarak.örneğin kendi eq ayarlarımda ve ses maxta iken t60 da dışarıya ses veriyomu?
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.