Şimdi Ara

İRİVER T60 İNCELEME (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
573
Cevap
0
Favori
44.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Black_Wolf14

T60 ile ilgili bir şey soracağım.Kendi kulaklığıyla veya sennheiser mx360'ı taktığımda sağ kulaklıktan mesela "Nazende Ezginin Günlüğü" şarkısında sağ kulaklıktan cızırtılı ses geliyor.t60'ın girişte falan mı acaba bir sorun oluştu diye şüphelenmeye başladım ben.Sizde böyle bir sorun oldu mu?

http://rapid_share.com/files/208757001/Ezginin_G__nl__ae____-_Nazende.mp.3.html (rapid'ten sonra gelen "_" yi kaldırın,ayrıca mp3 teki "." yı kaldırın.)
    Arkadaşlar sizden bir şey rica etsem bu şarkıda sağ kulaklıkta problem çıkıyor.Sizde indirip bir bakabilir misiniz?(T60 kullananlar özellikle:)Virüs falan diye kesinlikte şüphelenmeyin.Ben Avirayla tarattım.İsterseniz siz de antivirüsünüzle taratırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 13 Mart 2009; 17:04:46 >

• quote:

Orjinalden alıntı: frux

70-80 liraya çok ucuz almış.. Üretimi bittiği için Amazon'da bir adat kalmış fiyatı da > $307.99 çok uçuk bir fiyat
    http://www.amazon.com/iriver-T60-MP3-Player-Black/dp/B000V8CZYA/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1236552670&sr=8-1

Hocam uçmuş bunlar ya asgari maaşa mp3 satıyorlar.

• quote:

quote:

T60 ile ilgili bir şey soracağım.Kendi kulaklığıyla veya sennheiser mx360'ı taktığımda sağ kulaklıktan mesela "Nazende Ezginin Günlüğü" şarkısında sağ kulaklıktan cızırtılı ses geliyor.t60'ın girişte falan mı acaba bir sorun oluştu diye şüphelenmeye başladım ben.Sizde böyle bir sorun oldu mu?

http://rapid_share.com/files/208757001/Ezginin_G__nl__ae____-_Nazende.mp.3.html (rapid'ten sonra gelen "_" yi kaldırın,ayrıca mp3 teki "." yı kaldırın.)
    Arkadaşlar sizden bir şey rica etsem bu şarkıda sağ kulaklıkta problem çıkıyor.Sizde indirip bir bakabilir misiniz?(T60 kullananlar özellikle:)Virüs falan diye kesinlikte şüphelenmeyin.Ben Avirayla tarattım.İsterseniz siz de antivirüsünüzle taratırsınız.

Bir arkadaş denerse çok makbule geçicek.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• Hocam bilgisayarda dinledim de arkadan sanki cızırtı gibi bir ses geliyor ama bu şarkının içinde olan birşey diye tahmin ediyorum MP3'e atamadım maalesef çünkü pil sıkıntısı yaşıyorum.En kısa zamanda atıp sonucu bildiririm.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

Hocam bilgisayarda dinledim de arkadan sanki cızırtı gibi bir ses geliyor ama bu şarkının içinde olan birşey diye tahmin ediyorum MP3'e atamadım maalesef çünkü pil sıkıntısı yaşıyorum.En kısa zamanda atıp sonucu bildiririm.

Tamam sağolun cevabınızı bekliyorum...
  • beyler iriver t60 ıma koruyucu bir kap gibi bişi arıyorum nerden bulabilirim
    orjinal sitesinde şöle bişi var ama çok pahalı ve türkiyede bulunmuyor sanırsam
    http://iriver.eu.com/fileadmin/uploads/files/tcase2.htm
    http://www.iriver.eu.com/fileadmin/uploads/images/T60_case.jpg
    kendim yapabilirmiyim acaba böyle birşey zarar gelcek diye çok korkuyorum alete çok değerli bir alet çünkü

ayrıca mp3ümü aylardır kullanmama rağmen radyosunu hiç kullanmadığımı ve kullanmayı da bilmediğim farkettim
    biri bana radyoyu kullanmayı radyo kanalı kaydetmeyi vede radyodan ses kaydı yapmayı anlatabilirmi

bide bi sorunumvar bendeki mx360 kulaklığın kablosu çok sertleşti ve şekil almıyor böle bi garip oldu yani düz boru gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jan!ssaRy -- 14 Mart 2009; 20:43:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Jan!ssaRy

beyler iriver t60 ıma koruyucu bir kap gibi bişi arıyorum nerden bulabilirim
    orjinal sitesinde şöle bişi var ama çok pahalı ve türkiyede bulunmuyor sanırsam
    http://iriver.eu.com/fileadmin/uploads/files/tcase2.htm
    http://www.iriver.eu.com/fileadmin/uploads/images/T60_case.jpg
    kendim yapabilirmiyim acaba böyle birşey zarar gelcek diye çok korkuyorum alete çok değerli bir alet çünkü

ayrıca mp3ümü aylardır kullanmama rağmen radyosunu hiç kullanmadığımı ve kullanmayı da bilmediğim farkettim
    biri bana radyoyu kullanmayı radyo kanalı kaydetmeyi vede radyodan ses kaydı yapmayı anlatabilirmi

bide bi sorunumvar bendeki mx360 kulaklığın kablosu çok sertleşti ve şekil almıyor böle bi garip oldu yani düz boru gibi

Hocam o tarz bir koruyucu bana da lazım bulabilirsen PM'ini bekliyorum.Radyo mevzusuna gelince hocam bu mp3'ü aldın ve daha hiç radyosunu kullanmadın öyle mi?Çok şey kaçırmışsın valla şimdi hemen müzik dinlerken orta tuşa 2-3 saniye basılı tutuyorsun menü çıkıyor ordan FM radyoyu seçip giriyorsun.Radyo kanalı kaydetme ve radyodan ses kaydını henüz denemedim ama karıştırırsan biraz bulursun zor birşey değil.

• yav radyoya ihtiyacım olmadı hiç dinlemem radyo ama mp3 elimden düşmüyor şarkı dinliyorum hiçde karıştırmak aklıma gelmedi aldığımdabakmıştım şimdi biraz karıştırdım çözdüm radyoyu
  • quote:

quote:

Hocam bilgisayarda dinledim de arkadan sanki cızırtı gibi bir ses geliyor ama bu şarkının içinde olan birşey diye tahmin ediyorum MP3'e atamadım maalesef çünkü pil sıkıntısı yaşıyorum.En kısa zamanda atıp sonucu bildiririm.

@Reasonable pil sıkıntınızı giderdiniz mi acaba?Biraz sabırsızım ama kusura bakmayın.Gerçi mx360'ın sağ kulaklıktan cızırtı gelme sorunu geçmedi yine gönderdim.Hepsiburada.com'da ürün değiştirilerek gönderildi yazıyordu fakat eski ürünü yollamışlar yine.

• quote:

quote:

quote:

@Reasonable pil sıkıntınızı giderdiniz mi acaba?Biraz sabırsızım ama kusura bakmayın.Gerçi mx360'ın sağ kulaklıktan cızırtı gelme sorunu geçmedi yine gönderdim.Hepsiburada.com'da ürün değiştirilerek gönderildi yazıyordu fakat eski ürünü yollamışlar yine.

Hocam kusura bakmayın vaktim olmadı bu akşam deneyeceğim eğer pil bulabilirsem.Size sonucu bildiririm buradan.

• frux sen anlıyordun şu kulaklıklardan mx360 varda bence kulak içi tipe geçmek istiyorum cx300 alayım diyorum ama mx360 gibi ses kalitesi cx300 de varmı yani ses hangisinde iyidir kulak içi tip kulaklıklarda ?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam kusura bakmayın vaktim olmadı bu akşam deneyeceğim eğer pil bulabilirsem.Size sonucu bildiririm buradan.

Sonunda denedim bilgisayarda gelen ses ondada geliyor İrivir'ın kendi kulaklığı ile denedim.Arka planda şarkı boyunca süren gitar tıngırtısı gibi bir ses geliyor eğer kastettiğiniz oysa şarkının kendisinden.

• quote:

Orjinalden alıntı: Jan!ssaRy

frux sen anlıyordun şu kulaklıklardan mx360 varda bence kulak içi tipe geçmek istiyorum cx300 alayım diyorum ama mx360 gibi ses kalitesi cx300 de varmı yani ses hangisinde iyidir kulak içi tip kulaklıklarda ?

Dışarda dinlemek için cx300 çok iyi.. dışarının gürültüsünü büyük olçüde izole ediyor ama mx360'ın sesi daha dengeli;özellikle basları daha dinamik..
  • ben mx360 da sorun var galba sol taraftan cızır tı oluyor bazen
    napmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jan!ssaRy -- 16 Mart 2009; 20:06:05 >
  • quote:

Sonunda denedim bilgisayarda gelen ses ondada geliyor İrivir'ın kendi kulaklığı ile denedim.Arka planda şarkı boyunca süren gitar tıngırtısı gibi bir ses geliyor eğer kastettiğiniz oysa şarkının kendisinden.

Şarkı daha ilk başladığında sağdan ses geliyordu.Ama sağ taraftan geliyor sadece bende.Sol taraftaki normal ama sağ taraftaki çınlıyor gibi oluyordu.Anlatamıyorum tam olarak sorunu ama normal değildi yani.Bir de hem iriverin kendi kulaklığı ile denedim hem de mx360 ile aynı ses yine vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 17 Mart 2009; 22:14:25 >

• quote:

quote:

Şarkı daha ilk başladığında sağdan ses geliyordu.Ama sağ taraftan geliyor sadece bende.Sol taraftaki normal ama sağ taraftaki çınlıyor gibi oluyordu.Anlatamıyorum tam olarak sorunu ama normal değildi yani.Bir de hem iriverin kendi kulaklığı ile denedim hem de mx360 ile aynı ses yine vardı.

O zaman sorun senden kaynaklanıyor sanırım.Hocam neyse bu kadar büyütme bence sonuçta sadece bir şarkıdan çıkıyor o ses değil mi?

• quote:

quote:

quote:

O zaman sorun senden kaynaklanıyor sanırım.Hocam neyse bu kadar büyütme bence sonuçta sadece bir şarkıdan çıkıyor o ses değil mi?

İriver'de problem olmasın da şarkıda olursa olsun.Ben hem İriver'in kulaklığında hem de Mx360'ta aynı sorun olunca İriver'den bayağı şüphelenmeye başladım.Hatta şüphem daha geçmedi.Mx360 servisten de gelmedi daha deneyemiyorum o yüzden.Zaten pil de yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İriver'de problem olmasın da şarkıda olursa olsun.Ben hem İriver'in kulaklığında hem de Mx360'ta aynı sorun olunca İriver'den bayağı şüphelenmeye başladım.Hatta şüphem daha geçmedi.Mx360 servisten de gelmedi daha deneyemiyorum o yüzden.Zaten pil de yok.

Anladım hocam inşallah İriver'dan değildir diyelim o zaman.

• quote:

İnşallah yoksa uğraşılmaz zaten Türkiye'de garantisi olmadığı için neyse sağolun tekrar yardımınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 20 Mart 2009; 21:13:04 >
  • quote:

quote:

İnşallah yoksa uğraşılmaz zaten Türkiye'de garantisi olmadığı için neyse sağolun tekrar yardımınız için.

İriver'ın bir yerde Türkiye'ye de geleceğini gördüğümü hatırlıyorum ama söylediğim yer rüyamda olabilir emin değilim.Rica ederim bir problem olursa her zaman yardımcı olurum.Bir PM yeter.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.