Şimdi Ara

İRİVER T60 İNCELEME (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
573
Cevap
0
Favori
44.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar kısa bir süre önce kullanmak için, Amerikadan getirttiğim İriver T60 2GB mp3 playerı satıyorum...bu ürünü alırken buradaki yorumların çok faydası olmuştu ve bugüne kadar kullandığım mp3 playerları, t60 kullanana kadar bişey bilirdim,yahu ses 40 ta ben 20 den fazla açamadım sesi40 a getirdiğinizde kendini kaybediyo resmen insanşu aralar iphone yada mp4 playere geçmeyi ciddi ciddi düşündüğümden,geldi geleli evden dışarı çıkmamış,toplamda 2 yada 3 kez müzik dinlenilmiş,T60 ımı satıyorum..kutu ve kutu içeriği ile birlikte, olup,en ufak bi çizik dahi yoktur üründe,sıfırından farksızdır..ilgilenenler pm atabilir,ankaradayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi righteous@ -- 29 Aralık 2008; 19:05:27 >

• hocam bende T60 ile birlikte cx300 kullanıyorum. son derece memnunum. ben fazla yuklsek sesle müzik dinlemem o yüzden tam olarak bilemiyorum ama kısık seste bile hiçbişey duymadıgımı soyleyebilirim.
    dısarıya ses verme konusunda da aynı basarıyı gösterecegini tahmin ediyorum benden baskası kullanmadıgı ve baska birinde görmediğim için sesi dısarı veriyor mu bilemiyorum.
    ama şimdiye kadar hiç kimse sesi duyuyorum demedi bilmem anlatabildim mi

quote:

Orjinalden alıntı: züppe

cx300 ün ses/ gürültü oranı nasıl dışarıya verdiği,dışardan gelen ses olarak.örneğin kendi eq ayarlarımda ve ses maxta iken t60 da dışarıya ses veriyomu?

• arkadaslar bende iriver t60 ve cowon u7 arasinda kaldim yardimci olabilecek olanlar var mi onemli olan ses kalitesi ve fm kalitesi ayrica fmden iyi record yapmasini istiyorum yardimci olursanizsevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikorius

arkadaslar bende iriver t60 ve cowon u7 arasinda kaldim yardimci olabilecek olanlar var mi onemli olan ses kalitesi ve fm kalitesi ayrica fmden iyi record yapmasini istiyorum yardimci olursanizsevinirim

Iriver t60 bulabilirmisin bilmiyorum ama Iriverın radyosu çok methediliyor. Cowonun radyosu için o kadar övgü duymadım.
  • peki ses kalitesi olarak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ikorius

peki ses kalitesi olarak?

Benim Iriver deneme şansım olmadı ancak çok araştırdım zamanında. Cowon kullandım ancak ses kalitesi abartıldığı gibi süper değildi. Ses çıkışı çok yüksek olduğundan çok tutuluyor birazda sanırım. Cowonu denedikten sonra Cowon almayı hiç düşünmedim açıkçası. Bende Sony A826 walkman modeli var. ses kalitesini Cowona değişmem. Radyosu senin için çok önemliyse Iriver senin için en iyi seçim olur, tabii bulabilirsen. Onun dışında Meizu markası fiyat/performansı ile çok iyi bir seçim olabilir senin için. Video ile pek aran yoksa Sansa Clip modelleri var ancak radyosu için ses kalitesi gibi övgülü yorumlar okumadım.
  • Arkadaşlar
    Dükkanımda T60 satıyorum.İlgilenenler bakabilir.
  • Alet süperde joistik deli ediyor beni kafayı yiorm bazen kırasım gelio yahu kardeşim madem boyle süper bi alet yapmışsn joistik koyma duğme koy dimi bizide böyle hasta etme ne kadar alışırsanız alışın bazen sorun çıkarabiliyor, he buna rağmen beni memnun edebiliyorsa ses kalitesiyle saygı duyarım
  • timeless study mod denersen belki faydasını görürsün..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sami947

timeless study mod denersen belki faydasını görürsün..

arkadaşım o study modun ne işe yaradığını anlayamadım yardım edebilirmisin
  • Arkadaşlar bazı arkadaşlar bana İriveri nerden aldın sence almalımıyım diye mesaj atıyor burdan toptan cevap vereyim...Şimdi ürün hakkındaki herşey bu forumda bu topic'te konusuldu Aklınıza gelebilecek herşeyi burda bulabilirsiniz biraz daha bole devam ederse bu topicte üretime girişeceğiz .Gerçekten baya bi ilgi gördü ve yarar sağladı bu topic,en azından müzik renginden anlayan aynı frekanstaki insanları fazla pahalı olmayan ama kalitesi ile dünyada adından söz ettiren bir markayı tanımasını ve çin malı dandik aletlere boşyere para verilmemesini sağladık.%'de 80 lere yakın bi olumlu potansiyel var forumda ve piyasada iriver t'60'a,bence efsane olma yolunda ilerliyor bu alet.Şimdi bende şu an iriver t60 yok , ona rağmen bu kadar övüyorum zamanında kullananlardan hatta ilk kullananlardan birisiyim bu işten bir çıkarım yok ben satmıyorum veya rant sağlamıyorum forumda ve internette satan bazı arkadaşlar var fiyatlarını onlarla görüşürseniz sevinirim...Ayrıca şunumu alsam bunumu demeyin hangisi gönlünüze hoş geliyorsa onu alın araştırın alın herkese iyi günler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi morfrekans -- 14 Ocak 2009; 14:33:00 >

• arkadaşlar benim iriver t5 im varda onu bilgisayar haricinde şarj edebileceğim bir alet var mı bir sürü mp3 şarz aleti denedim ama olmadı
  • T60 ile ilgili bir şey soracağım.Kendi kulaklığıyla veya sennheiser mx360'ı taktığımda sağ kulaklıktan mesela "Nazende Ezginin Günlüğü" şarkısında sağ kulaklıktan cızırtılı ses geliyor.t60'ın girişte falan mı acaba bir sorun oluştu diye şüphelenmeye başladım ben.Sizde böyle bir sorun oldu mu?
  • Sadece bahsettiğin şarkıda sağ kulaklığından cızırtı geliyorsa,şarkının kaydı bozuk olabilir.. Değilse, başka bir kulaklık bulup, test etmen lazım.. ya da kendi kulaklıklarını başka bir mp3 player da test ederek sorunu nereden olduğunu bulacaksın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 6 Mart 2009; 14:13:23 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

Sadece bahsettiğin şarkıda sağ kulaklığından cızırtı geliyorsa,şarkının kaydı bozuk olabilir.. Değilse, başka bir kulaklık bulup, test etmen lazım.. ya da kendi kulaklıklarını başka bir mp3 player da test ederek sorunu nereden olduğunu bulacaksın..

İşin ilginci her şarkıda bu cızırtı olmuyor.Mx360'ı bu cızırtı yüzünden 2. kez gönderdim servise değişmiş şimdi onu bekliyorum.Gelince bir bakayım yine cızırtı olursa artık Iriverde bir problem olabilir.İnşallah yoktur çünkü artık uğraşılmaz onla(Gönder,bekle uzun iş...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 6 Mart 2009; 18:33:15 >
  • Bende T60 aldım arkadaşlar.

Acaba Ekulayzır ayarları konusunda yardımcı olur musunuz nasıl yapıyım ayarları?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

Bende T60 aldım arkadaşlar.

Acaba Ekulayzır ayarları konusunda yardımcı olur musunuz nasıl yapıyım ayarları?

arkadaşım nereden ve ne kadara aldın ? ben radım ama hiçbiryerde bulamadım bu aleti
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZeuSsss

quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

Bende T60 aldım arkadaşlar.

arkadaşım nereden ve ne kadara aldın ? ben radım ama hiçbiryerde bulamadım bu aleti

70-80 YTL'ye abim aldı bu forumdan birinden.Ama hatırlamıyorum kim olduğunu.İkinci el aldım 1GB.Biraz araştır bulursun.İkinci el bölümüne de konu aç.

• 70-80 liraya çok ucuz almış.. Üretimi bittiği için Amazon'da bir adat kalmış fiyatı da > $307.99 çok uçuk bir fiyat
    http://www.amazon.com/iriver-T60-MP3-Player-Black/dp/B000V8CZYA/ref=pd_bbs_sr_1?ie=UTF8&s=electronics&qid=1236552670&sr=8-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 9 Mart 2009; 0:56:36 >
  • ELİMDE 1 ADET 2 GB T60 VAR.HER AN GİDEBİLİR.FİYAT KUTUSUNDA SIFIR TESLİM 180 TL
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.