Şimdi Ara

İRİVER T60 İNCELEME (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
573
Cevap
0
Favori
44.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: psikopak

yav ben fellik fellik creative zen nano plus aradım geçen gün ama siyah rengi yok yok doğubank'ta çocuk, abi bundan verelim dedi t60 ı göstererek, göz ucuyla baktım sevmedim, gerçi siyah değildi ondan heralde keşke iyice inceleseymişim

şimdi size bir kaç soru sorcam müsadenizle gençler

1 - gerçi ufak olduğunu söylediniz ama üçgen olması kalınlaştırıo aleti, pantolonun ön cebinde falan nasıl duruyor bu alet?

2 - klasörleme ve istediğin şarkıyı kolaylıkla bulup seçme creative modellerindeki gibi mi?

3 - alete mp3 yüklemek alengirli iş mi yoksa normal insan işi sürükle bırak (kopyala yapıştır) mı?

4 - joystick bozulma veya temas etmeme ya da yalama olma ihtimali sizce % kaç?

hazır bu kadar iriver'cıyı bulmuşken her aklıma geleni sorayım dedim iyi niyetinize sığınıp

creative zen nano plus'la iriver t60 arasında ses kalitesi bakımından muazzam fark var!
    Ben t60'dan evvel creative muvo tx fm 1gb kullanıyordum.. İkisini de aynı şarkı ve aynı kulaklıkla test ettiğim de ne kadar kalite farkı olduğunu anladım..
    Creative'in sesi iriver'a göre daha boğuk çıkıyor.. Ben creative neon 2 ve stone plus modellerini de kullandım.. onların sesleri muvo tx fm'den daha kötü..
    Ben de forumda ki iriver incelemelerini okuyup t60 aldım.. çok memnunum.. radyosu çok net çekiyor.. yürürken bile istasyonlar da en ufak bir bozulma olmuyor..
    joystick ise çok fonksiyonel ve sağlam.. t60'ı kullanmak çok pratik.. yanlız kendi kulaklığı çok iyi değil.. sennheiser bir kulaklıkla daha iyi sonuç alınıyor..
    Ben de Doğubanktan almıştım.. tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 16 Nisan 2008; 0:27:56 >

• ses konusunda bu kadar övgüden sonra dinlemeden emin oldum zaten

creative'in en cezbedici tarafı boyutları, klasörleme sistemi dosyalara kolayca ulaşılması falan, t60 hiç kullanmadığım için bunlar ne durumda onu bilmiyorum, o yüzden öğrenmek istiyorum işte
  • quote:

ses konusunda bu kadar övgüden sonra dinlemeden emin oldum zaten

creative'in en cezbedici tarafı boyutları, klasörleme sistemi dosyalara kolayca ulaşılması falan, t60 hiç kullanmadığım için bunlar ne durumda onu bilmiyorum, o yüzden öğrenmek istiyorum işte

iriver t60'ta da klosör olarak albümleri atabiliyorsun.. yani sürükle bırak.. Klosörllere ulaşmak joystickle çok pratik bir biçimde oluyor..
    mp3 dinlerken,joystick'e dik olarak basıp,joystick'i sola doğru çekince klosörlere ulaşabiliyorsun.. zaten kullanma kitapçığın da hepsi anlatılıyor..
    iriver t60 kullanmaya başlayan;daha evvel ben müzik dinlemiyormuşum der.. Sesi gerçekten billur kadar berrak çıkıyor.. kullanıcı ekolayzer ayarları çok hassas..
    Beş band Ekolayzer'la kendi zevkine uygun ses tonlamasını rahatça yapabiliyorsun.. Amerika'da en çok satılan mp3 player markası iRiver gerçekten A kalite...

• dostum çok çok teşekkür ederim aydınlattığın için, ilk fırsatta doğubank'a gidip bir de adam akıllı boyutlarına bakıcam, eğer göründüğü kadar büyük değilse ordan ya da burdaki satıcılardan birinden alıcam

cx300 de almak lazım tabi
  • arkadaşlar bu t60 ı nerde bulabilirim ? Bide tarafsız bir yorumla lütfen 2sinide kullanmış biri varsa ipod shuffle mı bumu ?
  • creatıve ıle iriverı karsılastrımak bıle hata arkadslar...
  • benim karşılaştırmam kalite olarak değil zaten (gerçi creative de gayet iyidir) sadece boyut, kullanım kolaylığı konusunda şüphelerim. ama tabi müzik dinlicez sonuçta, ilk baktığımızın ses kalitesi olması lazım. ben kalem pille çalışmasına önem veriyorum, li-ion falan alerjim var. o yüzden tercihlerim t60 cowon g3 ya da zen nano plus üçlüsünden biri olacak. t60'a daha yakınım ama bi elime alıp bakmam lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1nvdr

arkadaşlar bu t60 ı nerde bulabilirim ? Bide tarafsız bir yorumla lütfen 2sinide kullanmış biri varsa ipod shuffle mı bumu ?

ipod shuffle taşıma bakımından kolay ama ekranı olmaması çok büyük bir dezavantaj.. yani kör kullanımı bir cihaz.. tabi bir de ipod'lar da radyo yok.. Bence en büyük eksisi pili compact oluşudur.. İpod shuffle'nin sesini dinlemedim ama ipod nano'yu ve iriver t60'ı aynı kulaklıkla ve aynı şarkı ile test ettim,iriver'ın belirgin bir üstünlüğü var..
    iriver t60 almak istersen;Doğubank ya da G.G'dan alabilirsin... 2gb'lık olanı 140-170 lira arası.. forum da daha ucuz satan bir arkadaş var sanıyorum..
  • quote:

benim karşılaştırmam kalite olarak değil zaten (gerçi creative de gayet iyidir) sadece boyut, kullanım kolaylığı konusunda şüphelerim. ama tabi müzik dinlicez sonuçta, ilk baktığımızın ses kalitesi olması lazım. ben kalem pille çalışmasına önem veriyorum, li-ion falan alerjim var. o yüzden tercihlerim t60 cowon g3 ya da zen nano plus üçlüsünden biri olacak. t60'a daha yakınım ama bi elime alıp bakmam lazım

Seçmiş olduğun üç cihaz da yapı ve donanım olarak kaliteli.. ama ses kalitesi olarak creative zen nono'yu bu üçlüden elerim.. cowon g3'ün ise radyosu bakımından zayıf.. ancak kuvvetli istasyonları dinliyebilirsin.. radyoda bir scan yap,ancak 15-17 kadar istasyon yakalar.. Hareket halin de(yürürken ve oto da)Radyo dinlemek işkence!
    En iyisi Doğubank'ta alıcı gözüyle ve iyi bir kulaklıkla test etsen daha iyi olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 16 Nisan 2008; 22:54:12 >

• zaten sizin anlattıklarınıza bakarak t60'a daha çok ısındım ben, haftasonu fırsat bulursam direk atıcam sirkeci'ye kendimi, bi bakalım nasıl duruyor cihaz
  • T60 iyidir guzeldir,sempatiktir ben suan clix kullanıyorum ama inanın t60 başka cok cekici ve kücük.Ses kalitesi ve özellikleri ekranı tam bir muzik zevki için tasarlanmıs parasının hakkını fazlasıyla veren ve sektorunde cok daha tanınmıs markaları kalite yonunden katlayabilecek bir urun eger sadece muzik dinlemek ve kaliteden taviz vermeden dinlemek istiyorsanız iriver t60 ı anlatıyorsunuz demektir.Benim bu isten en ufak bir cıkarım veya menfaatim yok sadece yapmaya calıstıgım bir urunu en iyi sekilde tanıntmak ve benim gibi diger gosteris meraklısı tiplerden ayrılarak sadece en iyiyi isteyen muziği zevk için dinlemek isteyenlere klavuz olmaktı ve bugun itibarıyla bunu basardıgıma inanıyorum,bol müzikli ve iyi gunler.
  • quote:

dostum çok çok teşekkür ederim aydınlattığın için, ilk fırsatta doğubank'a gidip bir de adam akıllı boyutlarına bakıcam, eğer göründüğü kadar büyük değilse ordan ya da burdaki satıcılardan birinden alıcam

cx300 de almak lazım tabi

psikopat bey

Siz anladıgım kadarıyla boyutlarından cekiniyorsunuz buyuklugu falan yok kucucuk bise bende ilk alırken buyuk bise gelcek diye beklerken elime aldıgımda ısırıp yemek istemiştimgidip doğubanka baktıktan sonra bize hak verecegine inanıyorum,almadan once cebimde sırıtır simdi falan demistim ama alakası bile yok fotolarda nekadar makro cekersen cek buyukmus gibi gorunuyor 3gen diye insan acaba guzel durmazmı falan diyor ama eline alınca herseyi unutuyor sen en iyisi git incele sonra gel burda yaz yorumunu,bende simdi merak ettim senin alet hakkındaki düşüncelerini bekliyoruz heyecanla...

• quote:

Orjinalden alıntı: superkobra86

psikopat bey

Siz anladıgım kadarıyla boyutlarından cekiniyorsunuz buyuklugu falan yok kucucuk bise bende ilk alırken buyuk bise gelcek diye beklerken elime aldıgımda ısırıp yemek istemiştimgidip doğubanka baktıktan sonra bize hak verecegine inanıyorum,almadan once cebimde sırıtır simdi falan demistim ama alakası bile yok fotolarda nekadar makro cekersen cek buyukmus gibi gorunuyor 3gen diye insan acaba guzel durmazmı falan diyor ama eline alınca herseyi unutuyor sen en iyisi git incele sonra gel burda yaz yorumunu,bende simdi merak ettim senin alet hakkındaki düşüncelerini bekliyoruz heyecanla...

farz oldu bu haftasonu gitmek zaten bakar bakmaz yazıcam buraya düşüncelerimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi people are strange -- 17 Nisan 2008; 15:44:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: frux

quote:

Orjinalden alıntı: 1nvdr

arkadaşlar bu t60 ı nerde bulabilirim ? Bide tarafsız bir yorumla lütfen 2sinide kullanmış biri varsa ipod shuffle mı bumu ?

ipod shuffle taşıma bakımından kolay ama ekranı olmaması çok büyük bir dezavantaj.. yani kör kullanımı bir cihaz.. tabi bir de ipod'lar da radyo yok.. Bence en büyük eksisi pili compact oluşudur.. İpod shuffle'nin sesini dinlemedim ama ipod nano'yu ve iriver t60'ı aynı kulaklıkla ve aynı şarkı ile test ettim,iriver'ın belirgin bir üstünlüğü var..
    iriver t60 almak istersen;Doğubank ya da G.G'dan alabilirsin... 2gb'lık olanı 140-170 lira arası.. forum da daha ucuz satan bir arkadaş var sanıyorum..

Biraz daha para koyup creative zen 4 gb aldım Ses kalitesi önemliydi bnm için bu aldıgımın sesi çok iyi dediler aldım ama acaba dogrumu yaptım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1nvdr -- 17 Nisan 2008; 16:48:09 >

• Biz bişe biliyorda konuşruyoruz burda demi,neyse hayırlı uğurlu olsun creative de kotu değil ama iriver daha iyiydi bence neyse onemli olan senin mutlu olman ve zevk alman geresi boss iyi gunlerde kullan...
  • bugün gittim doğubank'a, sadece bir dükkanda gördüm T60 gene, inceledim evet karar verdim, T60 alıcam ama çocuk hem çok fiyat söyledi hem de siyah rengi yoktu, gerçi siyah rengi olsa indirirdim ben fiyatı biraz ama malesef artık forumdan veya GG'den bulucaz, ama boyutları korktuğum kadar değilmiş, sevindim, görünüşü de baya iyi, sesi deneme fırsatım olmadı ama onda da size güveniyorum, bu kadar övüldükten sonra kafada soru işareti kalmıyor

sirkeci'de başka dükkanlara da baktım ama bulamadım, sormadım hiç gerçi vitrinlere baktım sadece, sanırım o şekilde bulamıcam o yüzden dediğim gibi netten alıcam büyük ihtimalle, eğer sizden şurdan al burdan al diye tavsiyeler gelmezse tabi gelirse beklerim

• quote:

bugün gittim doğubank'a, sadece bir dükkanda gördüm T60 gene, inceledim evet karar verdim, T60 alıcam ama çocuk hem çok fiyat söyledi hem de siyah rengi yoktu, gerçi siyah rengi olsa indirirdim ben fiyatı biraz ama malesef artık forumdan veya GG'den bulucaz, ama boyutları korktuğum kadar değilmiş, sevindim, görünüşü de baya iyi, sesi deneme fırsatım olmadı ama onda da size güveniyorum, bu kadar övüldükten sonra kafada soru işareti kalmıyor

sirkeci'de başka dükkanlara da baktım ama bulamadım, sormadım hiç gerçi vitrinlere baktım sadece, sanırım o şekilde bulamıcam o yüzden dediğim gibi netten alıcam büyük ihtimalle, eğer sizden şurdan al burdan al diye tavsiyeler gelmezse tabi gelirse beklerim

hem forumda hemde gitti gidiyorda satış yapan altunok074 adlı kullanıcı var ben ondan hem cowon d2 hemde iriver t60 aldım ikiside kutusunda açılmamış ve sorunsuzdu ben onu tavsiye edebilirim tabiki forumda satış yapan başka arkadaşlarda war onlarlada temasa geçebilirsin ses kalitesindende şüphen olmasın

• quote:

Orjinalden alıntı: counterdoctor

hem forumda hemde gitti gidiyorda satış yapan altunok074 adlı kullanıcı var ben ondan hem cowon d2 hemde iriver t60 aldım ikiside kutusunda açılmamış ve sorunsuzdu ben onu tavsiye edebilirim tabiki forumda satış yapan başka arkadaşlarda war onlarlada temasa geçebilirsin ses kalitesindende şüphen olmasın

sağolasın counterdoctor, ben de zaten büyük ihtimalle ondan alıcam, çünkü burda da GG'da da gözüme o ilişti ondan alışveriş yapan birinden referans almak ii oldu, tekrar teşekkürler

• 4 Gb T60 ı satıyorum. Sıfır gibi... Pazarlıklı 155 pazarlıksız 150ytl. Alan olmazsa da satmıyorum çünkü sesi süper... Satma sebebim ilginçlik arayışımdır. :) sony cowon veya clix alabilirim. Takas vs. düşünen varsa pm atabilir.
    http://forum.donanimhaber.com/m_22234644/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09nanometer -- 20 Nisan 2008; 1:01:36 >
  • ARKADAŞIM O JOYSTİCK TUŞ BEŞ YÖNLÜ MÜ ORTAYA BASILABİLİYO MU ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.