Şimdi Ara

İRİVER T60 İNCELEME (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
573
Cevap
0
Favori
44.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • digitaldelisinde ep630 25 milyon forumda digitaldelisi diye arat bulursun.ep 630 ile mx 200 den çok daha iyi performans alacağına eminim çünkü mx 200 e göre ses kalitesi daha üst düzey bir kulaklık.Bunu nereden söylüyorum dersen ep 630 u cx 300le karşılaştıran arkadaşlar var forumda çok net bi fark olmadığını söylemişler gördüğüm kadarıyla.tizlerin netliğinide gerekli ekolayzır ayarıyla halledebilirsin
  • arkadaşlar t60 ın radyo kanal hafızası ne kadar?
    birde aldığınız bu ürünlerden aksesuar çıkıyor mu?
    bende hala ifp 890 modeli var ve çok memnunum. Alırken içinden kııfı ve boyun askısıda çıkmıştı.
    t60 AAA kalem ile çaılışıyormuş. biraz bu konuda tereddütlerim var. AAA acaba sese de etki eder mi?
  • radyo hafızası20kanal çekim gücü harika. dehşete düşüyor insan bu kadar küçük bir alet nasıl olurda bu kadar net çeker diye.içinden aksesuar çıkmıyo malesef.pil usb kablosu birde kulaklık var.pil sese etki etmez kullanım süresini etkiler.
    2 tane şarjlı AAA ince kalem pil alırsan pil süresi sorunuda ortadan kalkar..
    ben bu aleti sırf kalem pille çalışıyor diye aldım(tabi ses kalitesini saymazsak).kalem pili istediğim zaman istediğim yerde bulabiliyorum bu mp3 çaların ömrünü etkileyen en önemli faktör bence.
    şimdi iriverin , cowonun yada herhangi bir markanın li-ion pilli bir modelini aldın diyelim.bu pil 2 sene sonra güçsüz düşecek ve yenisini alman gerekecek.bulması sıkıntı olur çünkü devamlı yeni modeller çıkıyo kaldıki bulsan bile fiyatları çok pahalı oluyo.
    al bitane T60 uzun yıllar dertsiz tasasız kullan ses kalitesinden ödün vermeden.
    yalnız şunuda söyliyim ses çıkış gücü çok yüksek değil ama kesinlikle yeterli.sesi sonuna kadar açtığımda kulaklarımı patlatsın,dayanamayım kulaklığı çıkarıyım zihniyetindeyseniz bu alet size göre değil

• yav arkadaşlar radyoları kaydedemiyorum ilginç bir şekilde, nedir yöntemi?

bir de sizin eq ayarlarınız hangi seviyelerde? onu söylerseniz ona göre bi ayarlayayım ben de
  • radyo modunda iken joystitike bir kere bas preset yazısı gitsin ekrandan, ondan sonra frekansını sec ve üsteki ab tuşuna bas save channel der istedigin bir sırayı sec ve tekrar joystike bas. bu kadar. eq ayarlarını dersen ruhum dur durak bilmiyor her türlü denemeleri yapıyorum
  • çok teşekkürler

ben biraz sabırsızım bu tür konularda hemen doğruyu bulmak istiyorum, denemek lazım demek ki
  • EQ ayarlarını sabit şu şekilde ayarladım >> +14 _ -2 _ -3 _ +11 _ +15 Genellikle bu ayarda mx200 kulaklığımla dinliyorum..
  • denicem aynısını, teşekkürler
  • denemekten zarar gelmez.
  • Arkadaşlar bu T60 Cowon iAudio U3'ten daha mı iyi?Ben ikisi arasında kaldım.T60da video yok.Cowondan daha ucuz olmasının sebebi bu yüzden mi?
  • iriver60 fiyatı da iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeSPeRAdO kuVA-İ

Arkadaşlar bu T60 Cowon iAudio U3'ten daha mı iyi?Ben ikisi arasında kaldım.T60da video yok.Cowondan daha ucuz olmasının sebebi bu yüzden mi?

T60 kullandım çok iyi cowon da wardı arkadaşmda ama sen T60 al video izleyp napçan
  • Bu T60la cowon U3 arasında kaldım.Cowon kullanıcıları cowondan,iriver kullanıcıları da iriverden memnun.İkisini de dinleyenler yok mu ya?İriver kullanıcıları cowonu güzel yapan efektleri,efektler kapatılınca iriver cowonu geciyor diyorlar.Şunu söyleyin,T60ın sesteki netliği nasıl?Ses prüzsüz mü?Ve yeterince yükses ses veriyor mu?İriver bildiğim kadarıyla gittigidiyordan başka biyerde yok.Almak isterim ama bu sennheiser kulaklıklar gibi olmasın o da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeSPeRAdO kuVA-İ -- 15 Mayıs 2008; 19:59:03 >
  • Radyo'ya önem veriyorsan u-3 alma.. Radyosu hiç iyi çekmiyor.. (Yalçınlar'da denemiştim) U-3'ün sesi biraz daha yüksek ama flat olarak beğenmedim.. Hem fiyatı da çok pahallı..
    Hiç düşünme al bir iriver t60 keyfine bak.. Forum da okumuşsan değerlendirmeleri;sesi 10 numara bir cihaz.. çok memnun kalırsın.. Yanlız kendi orjinal kulaklığı pek iyi değil.. yanına bir de sennheiser cx300 ya da mx360-460 kulaklık almanı tavsiye ederim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

Radyo'ya önem veriyorsan u-3 alma.. Radyosu hiç iyi çekmiyor.. (Yalçınlar'da denemiştim) U-3'ün sesi biraz daha yüksek ama flat olarak beğenmedim.. Hem fiyatı da çok pahallı..
    Hiç düşünme al bir iriver t60 keyfine bak.. Forum da okumuşsan değerlendirmeleri;sesi 10 numara bir cihaz.. çok memnun kalırsın.. Yanlız kendi orjinal kulaklığı pek iyi değil.. yanına bir de sennheiser cx300 ya da mx360-460 kulaklık almanı tavsiye ederim..

son derece dogru tesbitler cowon u3 kullnmış biri olarak radyo pek iyi degil ses kalitesi olarak şuan kullandıgım t60 daha iyi.. radyosuda kusursuz..ses kaliteleri olarak u3 ses bayagı yüksek bir cıkışı var fakat t60 kadar o duru ve berraklıgı veremiyor... ben t60 derim... zaten o ses kalitesi cok hoş..inan başka calarlardan zevk alamaz oldum t60 dinledikten sonra.

• Demek bu kadar iyi.Yok ya radyo önemli değil.Tasarımı da önemli değil.Ben müzik de dinlemeyeceğim.Sadece ses kalitesi önemli benim için.Ses çok berrak,pürüzsüz ve mükemmel olmalı işte.bağımlılık yapmalı.İriver T60'a kıyasla trekstor vibez nasıl?Bu arad bi dergide T60 için sesi tatmin edici değil yazmışlar internette okudum.Doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeSPeRAdO kuVA-İ -- 16 Mayıs 2008; 9:17:40 >
  • t3 dergisinde creative zen stone,ipod suffle,iriver t60 ve sony nw-e013f karşılaştırılmış.iriver hakkında yazılanları paylaşmak istedim.dergide yazılanları aynen yazıyorum.

iriver t60:ürünün verdiği ses fazla metalik ve ekolu.üzerindeki joystikin kullanımı bi süre sonra sizi delirtecek kadar sıkıcı.birçok desteklenen formatla müzik yüklemek oldukça kolay.fm radyosu çok başarılı.

sonuç:birçok üstün özelliğine ve karizmatik dış görünümüne rağmen kullanımı hiç de kolay değil.keyfinizin kaçmaması için uzak durmakta yarar var.

şimdi karşılaştırmanın galibi olarak seçilen sony nw-e013f hakkında yazılanları yazıyorum.

sony nw-e013f:oldukça kaliteli fm radyo,30 saatlik pil ömrü,USB den 3 dakikalık şarjla 3 saatlik müzik keyfi için mükemmel diyebiliriz.sonic stage programı can sıkıcı.ses konusundaki başarısı bu konudaki kızgınlığımızı unutturdu.işini iyi yapan ekolayzırla birlikte,baştan sona harika bir ses deneyimi yaşadık.sony ye bu konuda tebriklerimizi iletiyoruz.

sonuç:sony nin minik canavarı testteki tüm rakipleri alt etmeyi başardı.mükemmel pil ömrü ve çok iyi tasarlanmış ekranı baş döndürücü.

güçlü olanlar iriver ve sony olduğu için diğerleri hakında yazılanları yazmadım.şimdi derginin iriver ve sony ye verdiği + ve - özelikler.

iriver t60 artı özellikler:birçok formatı destekliyor.fm radyosu ve 1 adet AAA pille 19 saat müzik çalması çok iyi.
    eksiler:kullanışsız joystic sabrınızı zorluyor.ses kalitesi zayıf,AAA piller biraz eski moda.

sony nw-e013f artılar:bataryası,ses kalitesi ve ekranı mükemmel.
    eksiler:sonicstage yazılımı.sürükle bırakın olmayışı.

bu karşılaştırmayı yazma ihtiyacı duydum.düşüncelerinizi paylaşırsanız insanlar için daha aydınlatıcı olacağı kanısındayım.

NOT:ALINTIDIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeSPeRAdO kuVA-İ -- 16 Mayıs 2008; 9:20:12 >

• T60 iyidir iyi..muzık rengı bakımından su an dınledıgım cogu mp3 den daha ıyı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeSPeRAdO kuVA-İ

t3 dergisinde creative zen stone,ipod suffle,iriver t60 ve sony nw-e013f karşılaştırılmış.iriver hakkında yazılanları paylaşmak istedim.dergide yazılanları aynen yazıyorum.

iriver t60:ürünün verdiği ses fazla metalik ve ekolu.üzerindeki joystikin kullanımı bi süre sonra sizi delirtecek kadar sıkıcı.birçok desteklenen formatla müzik yüklemek oldukça kolay.fm radyosu çok başarılı.

sonuç:birçok üstün özelliğine ve karizmatik dış görünümüne rağmen kullanımı hiç de kolay değil.keyfinizin kaçmaması için uzak durmakta yarar var.

şimdi karşılaştırmanın galibi olarak seçilen sony nw-e013f hakkında yazılanları yazıyorum.

sony nw-e013f:oldukça kaliteli fm radyo,30 saatlik pil ömrü,USB den 3 dakikalık şarjla 3 saatlik müzik keyfi için mükemmel diyebiliriz.sonic stage programı can sıkıcı.ses konusundaki başarısı bu konudaki kızgınlığımızı unutturdu.işini iyi yapan ekolayzırla birlikte,baştan sona harika bir ses deneyimi yaşadık.sony ye bu konuda tebriklerimizi iletiyoruz.

sonuç:sony nin minik canavarı testteki tüm rakipleri alt etmeyi başardı.mükemmel pil ömrü ve çok iyi tasarlanmış ekranı baş döndürücü.

güçlü olanlar iriver ve sony olduğu için diğerleri hakında yazılanları yazmadım.şimdi derginin iriver ve sony ye verdiği + ve - özelikler.

iriver t60 artı özellikler:birçok formatı destekliyor.fm radyosu ve 1 adet AAA pille 19 saat müzik çalması çok iyi.
    eksiler:kullanışsız joystic sabrınızı zorluyor.ses kalitesi zayıf,AAA piller biraz eski moda.

sony nw-e013f artılar:bataryası,ses kalitesi ve ekranı mükemmel.
    eksiler:sonicstage yazılımı.sürükle bırakın olmayışı.

bu karşılaştırmayı yazma ihtiyacı duydum.düşüncelerinizi paylaşırsanız insanlar için daha aydınlatıcı olacağı kanısındayım.

NOT:ALINTIDIR

t3 dergisinde kim denemişse çok acemiymiş.. t60'ın joystick'in kullanımı çok pratik ve başarılı!! yanlız kitapçığından yönlerini öğrenip elinin alışması lazım.. Sesini ekolayzer hazır modlarında dinleyip test etmişlerse seslerin yapay olduğu doğrudur.. Amaa.. user kullanıcı modunda ses tek kelime ile kusursuz ve harika... AAA piller eski moda değil.. tam akıllı işidir!! Diğer li-on polimer pilli cihazlar da pilin ömrü 1-2 sene de bitsin;pili buluncaya kadar ananı ağlatırlar...
    Elektronik dergilerinin incelemeleri sadece reklam amaçlı.. Hiç objektif inceleme yapmıyorlar.. Türkiye de iriver'ın disbiritörü yok yaa.. vur abalıyaa... iriver Amerika da en çok satan kişisel müzik çalar markası.. Amerikada ki ilgili siteler de yazılan yorumları okumanızı tavsiye ederim...

• t3 dergisinin karşılaştırması kesinlikle doğruyu yansıtmıyor bariz sony nin reklamını yapmışlar.AAA pile eski moda denmesi bence çok büyük bi gaflet.bu pilleri yıllardır kullanıyoruz çok uzun yıllarda kullanacağız.Ben t60 da şarjlı pil kullanıyorum.bazen yanımda bulunmuyor giriyorum bakkala alıyorum hemen.
    sony nw-e013f kullanan arkadaşlar pilleri şarj tutmamaya başlayınca bakkala bi sorsunlar bakalım pili varmıymış..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.