Şimdi Ara

İRİVER T60 İNCELEME (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
573
Cevap
0
Favori
44.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

t3 dergisinin karşılaştırması kesinlikle doğruyu yansıtmıyor bariz sony nin reklamını yapmışlar.AAA pile eski moda denmesi bence çok büyük bi gaflet.bu pilleri yıllardır kullanıyoruz çok uzun yıllarda kullanacağız.Ben t60 da şarjlı pil kullanıyorum.bazen yanımda bulunmuyor giriyorum bakkala alıyorum hemen.
    sony nw-e013f kullanan arkadaşlar pilleri şarj tutmamaya başlayınca bakkala bi sorsunlar bakalım pili varmıymış. .

+1
  • aynen katılıyorum ben de. li-ion piller kadar saçma bir yedek parça yoktur benim görüşüme göre elektronik dünyasında. pilin ömrü bitti mi sen de bittin! fellik fellik arar bulamazsın, bulunca da nerdeyse cihaz parası kadar fiyat biçerler.

daha dün T60'ıma dakikalarca dua ettim bi nikaha gitmiştim, evden çıkarken pile dikkat etmedim, şarjedilebilir yedek pili almadım yanıma, yolda çat diye bitti pil, girdim bakkala 25 kuruşa aldım yeni bi tane dinlemeye devam

li-ion pilli olsa nolcaktı??? küfürler eşliğinde bir yol çekicektim, başka da bi şey olmıcaktı

• Bi arkadaşım yazın amerikadan vibez aldı.kılıfı yedek bataryası fm kartı ,kısacası alınabilecek bütün aksesuarlarını aldı.
    Aldı da ne oldu? hemen söyliyim,aldığı yedek bataryanın bir iki kullanımdan sonra bozuk olduğu ortaya çıktı.Kendi bataryasıda şu sıralar saçmalamaya başladı şarj almıyo cihaz kapanıp açılıyo yani vibez yalan oldukısacası çok pişman ilk fırsatta T60 alıcak ve bunun en büyük nedeni kalem pille çalışması..
    Bende eski bir vibez kullanıcısı olarak T60 almayı düşünen arkadaşlara sesleniyorum inanın bu iki cihazın ses kaliteleri çok farklı değil.Tamam vibez gerçekten ses kalitesinde bir numara ama T60 iyi bir kulaklıkla kanatlanır...
  • arkadaslr peki 130 liraya kadar en YÜKSEK sesi verecek cihaz hangisidir???

kulaklık olarak sennheiser cx500 var....

şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kartopik

arkadaslr peki 130 liraya kadar en YÜKSEK sesi verecek cihaz hangisidir???

şimdiden teşekkürler...

yüksek ses istiyosan cowonlara bak o fiyata bulabilirmisin bilmiyorum T60 ın sesi kulak patlaan cinsten değil ama yeterli.
    140ytlye 2gb lık alabilirsin...
  • Bu vibez de şarzla çalışıyordu demi?Sound Blaster İriverin Vibezden daha kaliteli sesi olduğunu yazmıştı yanlış hatırlamıyorsam bi bölümde.Yakında ben de inşallah T60 alacağım altunok74 satıyormuş herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeSPeRAdO kuVA-İ -- 18 Mayıs 2008; 18:32:31 >
  • ben ondan aldım, güvenle alabilirsin sen de
  • Arkadaşlar T60 ımı satıyorum dükkanımda mevcut...
  • quote:

Orjinalden alıntı: math_boy

quote:

Orjinalden alıntı: kartopik

arkadaslr peki 130 liraya kadar en YÜKSEK sesi verecek cihaz hangisidir???

şimdiden teşekkürler...

yüksek ses istiyosan cowonlara bak o fiyata bulabilirmisin bilmiyorum T60 ın sesi kulak patlaan cinsten değil ama yeterli.
    140ytlye 2gb lık alabilirsin...

Bu arada kulak patlatan sesten ne anlıyorlar hiç anlayamadım. İsterseniz marangozhanede dinleyin kulak sağlığınız müziği rahat duymanızdan daha önemli...

• Merhaba arkadaşlar, ie4 ten sıkıldıktan sonra UM2 aldım. Yalnız benim emektar Rio Carbonu da değiştirmek istiyorum. Eski bir imp150 kullanıcısı olarak iriver almayı düşünüyorum. Sizce T60 UM2 için yeterli olur mu? 18mW UM2'yi besleyebilir mi? Yoksa H340 gibi jukeboxlar daha mı uygun olur? Fiyat çok önemli değil, önemli olan ses kalitesi. Zaten flat dinlemeyi tercih ediyorum, SRS, mega bass tarzı eklentiler hoşuma gitmiyor. Bana ne önerebilir siniz?
    Teşekkürler
  • ben ie4 le kullanıyorum T60 ı .beni tatmin ediyo.Ama rio dan sonra T60 seni tatmin edermi bilmiyorum.Şahsen vibezden sonra T60 a geçişte ufakta olsa bi hayal kırıklığı yaşadım.Ama alıştım şuan çok hoşuma gidiyo.Um 2 hiç kullanmadım ama söylediğim gibi ie4 le memnunum ses kalitesinden..
  • quote:

Orjinalden alıntı: math_boy

ben ie4 le kullanıyorum T60 ı .beni tatmin ediyo.Ama rio dan sonra T60 seni tatmin edermi bilmiyorum.Şahsen vibezden sonra T60 a geçişte ufakta olsa bi hayal kırıklığı yaşadım.Ama alıştım şuan çok hoşuma gidiyo.Um 2 hiç kullanmadım ama söylediğim gibi ie4 le memnunum ses kalitesinden..

Aslında Rio'dan 4 yıldır bende çok memnunum ama artık alet çok eskidi. Tekerleği kırıldı, pili 4-5 saat gidiyor ve ses kalitesinde biraz azalma var,(hafiften bir hiss sesi geliyor).
    T60 hakkında çok güzel yorumlar okudum, sence vibez yada rio daha iyi midir? Gerçi artık rio'yu satın alan firmayı iriver satın aldı :).
    ie4 gerçekten çok güzel bir kulaklık ama ben biraz daha dengeli bir kulaklık istediğim için um2 aldım, ie4'ün bası çok sağlam ama tiz biraz arkada kalıyor.
    Ses çıkışı güzel alet tavsiyelerinizi hala bekliyorum. Gerçek enstrümanla yapılmış müzikleri sevdiğim için flat seste güzel olması tercihimdir. Yoksa Cowon'da düşünebilirdim.

• Hocam ben T60 ı almadan önce baya bi forum dolaştım şikayetçi olan kimseye rastlamadım garip bi şekilde herkes memnun.Cowonların ses çıkşlarını daha yüksek olduğunu biliyorum ama ses kalitesi konusunda iriver diğer markaların biraz önüne çıkıyor.T60 ın fiyatı uygun.Bence al dene büyük ihtimalle beğeniceksin.Beğenmediğn zaman satar başka bi tane alırsın.Bana kalırsa ses kalitesi kıstası kişiden kişiye değişir.Benim berbat bulduğumu ahmet çok beğenebilir.Bunu özellikle kulaklık muhabbetlerinde gözlemledim.Bide herkes kendi kullandığı şeyi övüyo forumlarda.Kısacası en doğrusunu deneyerek bulursun forumlar biraz kafa karıştırıyo açıkçası...
  • Arkadaşlar ben de perşembe günü öğleden sonra Altunok74ü aradım T60 almak istediğimi söyledim.Cuma sabahı geldi.Yanımda arkadaşlar falan vardı.İriverı gördüler buna 130ytl verilir mi falan diye güldüler önce,sonra dinlemeye başladılar biranda 360 derece irivere döndüler Sesi gercekten güzel.Yalnız ben bunun ayarlarını yapamadım ya.Şuan içinde tanıtım müziği var sadece.Çalarken bi tek joysitikin ortasına basıyorum menü geliyor.Cd yi taktım orda bitakım programlar var.
    ilk baştaki iriver plus 3ü kurdum pcye.Media player 11le acrobat reader zaten pcde var.İriver manual de cihazın kullanım kılavuzu.
    Firmware updater ile Cross updeter bunları da kurayım dedim mp3 pcye bağladım.Habire next falan dedim rastgele,şuan pc üzerindeki iriver Firmware Updater i tıklıyorum next diyorum ''This utulity does not support the connected device '' diyor.
    Bir de ilk başta mp3 pcye bağlandığında pcde mp3ün içinde olan dosyalar falan görünüyordu playlist rocords falan diye.Şuan pcye bağlı olan mp3ün pcden içine giriyorum hiç dosya falan gözükmüyor.Bir tek T60 Hex dosyası var.Böyleyken ben içine şuan dosya attım yüklendi.Ama mp3ten giriyorum içinde hiç müzik görünmüyor.Pcden bağlantıyı keserken normal sağ alttaki simgeyi usb bağlantı simgesini tıklayıp donanımı durdurup da kaldırıyoruz herhalde...
    Bunları yükledikten sonra mp 3 ü açtım.Do not touch during the bişeyler format falan yazdı sonra müsic rceordings fm radyo yazdı.Müsic'i tıkladım.
    Mp 3'ü açıyorum başlangıçtaki menü değişti.Recordingsin içinde fm radyo var klasörün içi boş.Şuan menüde müsic recordings service playlists var ama hepsinin de içleri boş.Yanlış yaptım kesin.Pcye bağlıyorum mp 3 ü pc görmüyor.Keşke hiç ellemeseydim şuan hiçbişey yapamıyorum mp 3de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeSPeRAdO kuVA-İ -- 24 Mayıs 2008; 6:40:08 >

• medıa player ıle esıtleme yapıcaksın dostum..kablonu tak medıa playerı ac ordan esıteleme yapıcaksın.(eger cıhz mtp ise) mtp degılse ums dır o zaman(yanı flash bellek gıbı) iriver plusdan muzık atıcaksın...ıkısındede surukle at kopyala at secenegı var...onemlı olan bılgısayarımda t60 ı pc nın tanıması...ok..hade kolay gelsın
  • Peki bu updater'lar var orda cdnin içinde onları doğru yüklediğimi nerden anlarım?Onlar ne işe yarıyor yüklemek gerekli mi?Bu arada ben onları yüklediğimden beri pc mp3 ü görmüyor.Şuanda da görmüyor.O cdnin içindeki firmwareleri mp3e yüklemeden önce pc mp 3ü görüyordu.Yanlış mı yükledim acaba?Flas yansa T60ın ekranında bağlantı işareti çıkmazdı herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeSPeRAdO kuVA-İ -- 24 Mayıs 2008; 11:09:07 >
  • Arkadaşlar ben de T60 cılar arasına katıldım! Alet çok hoşuma gitti fakat kendi kulaklığını hiç beğenmedim ... Ben de eski bi sony kulaklık vardı,onlada pek uyuşmadılar mı nedir çok kısık zayıf bi ses geldi (oysa eski sony walkmande aynı kulaklık kaset dinlerken bile iyi ses verirdi)... Derken markasız mikrofonlu internet kafelerdekilerden bi kulaklık vardı bi de onla deniyeyim dedim , en iyi sesi onda çıkardı... (diyaframı büyük olduğundandır heralde...)
    Velhasıl ii bi kulaklık almak şart oldu.Bu adı geçenleren EP630 un ,cx300 ün mx serisinin IE4 ün veya başka bi kulaklığın T60 la birlikte performansı nedir?Özellikle bunlardan birkaçını T60 üzerinde deneyebilmiş arkadaşlardan ; aralarındaki farkları veya farksızlığı merak ediyorum...
    Cevap yazana şimdiden teşekkürler...
  • Dikkat et sen de benim gibi cdnin içindeki updater programlarına dokunUP da ağlama..Ben de Ep 635 var Cx300e yakınmış öyle diyorlardı.Fiyatı Cx 300ün yarısı.Trde Euro çok yükseldiği için sennheiser fiyatları tavan yapmıştı o yüzden bunu aldım.Yoksa ya sennheiser Cx400 ya da Um 1 ALACAKTIM..o SAYDIKLARININ İÇİNDE EN İYİSİ SANIRIM ıe4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeSPeRAdO kuVA-İ -- 25 Mayıs 2008; 23:56:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: uzumaki_naruto

Arkadaşlar ben de T60 cılar arasına katıldım! Alet çok hoşuma gitti fakat kendi kulaklığını hiç beğenmedim ... Ben de eski bi sony kulaklık vardı,onlada pek uyuşmadılar mı nedir çok kısık zayıf bi ses geldi (oysa eski sony walkmande aynı kulaklık kaset dinlerken bile iyi ses verirdi)... Derken markasız mikrofonlu internet kafelerdekilerden bi kulaklık vardı bi de onla deniyeyim dedim , en iyi sesi onda çıkardı... (diyaframı büyük olduğundandır heralde...)
    Velhasıl ii bi kulaklık almak şart oldu.Bu adı geçenleren EP630 un ,cx300 ün mx serisinin IE4 ün veya başka bi kulaklığın T60 la birlikte performansı nedir?Özellikle bunlardan birkaçını T60 üzerinde deneyebilmiş arkadaşlardan ; aralarındaki farkları veya farksızlığı merak ediyorum...
    Cevap yazana şimdiden teşekkürler...

ben ie4 le kullanıyorum çok memnunum kendi kulaklığıyla dağlar kadar fark var acayip zevk alıyorum müzik dinlerken. iriverin ses kalitesi iyi bi kulaklıkla ortaya çıkıyor zaten.Yalnız ie4 ü aldığında özellikle baslarda ilk başlarda çok bi beklenti içine girme ben yaklaşık 1,5 aydır dinliyorum daha tam açılmadı şu anki haliyle bile süper.bide kulağına tam oturması lazım.ben biraz ses hastasıyım kolay kolay beğenemiyorum.ama ie4 ü kesinlikle tavsiye ederim.tekrar söyliyim kulaklığı ilk aldığında sabırlı ol sonradan açılıyo kulaklık ve baslar güm güm diye vurmaya başlıyo...

• quote:

Orjinalden alıntı: DeSPeRAdO kuVA-İ

Dikkat et sen de benim gibi cdnin içindeki updater programlarına dokunUP da ağlama..Ben de Ep 635 var Cx300e yakınmış öyle diyorlardı.Fiyatı Cx 300ün yarısı.Trde Euro çok yükseldiği için sennheiser fiyatları tavan yapmıştı o yüzden bunu aldım.Yoksa ya sennheiser Cx400 ya da Um 1 ALACAKTIM..o SAYDIKLARININ İÇİNDE EN İYİSİ SANIRIM ıe4

kardeş ne oldu kurtaramadınmı aleti ya iyi haberlerini bekliyoruz..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.