Şimdi Ara

İRİVER T60 İNCELEME (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
573
Cevap
0
Favori
44.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haftaya nasip olursa 2g lik modelden alıyorum...
  • evet ürünümü aldım 2 gb lık..
  • arkadaşlar parça silme olayı çok uzun sürüyor.. nerede ise 6 saniye de anca siliniyor.. ama format çok kısa sürede atılıyor.. ne iş anlamadım...

Not: ilk aldığımda içinde .dll uzantılı birde .exe uzantılı dosyalar mevcuttu.. formattan sonra bunlarda silindi.. neyin nesidir acaba bunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 12 Ağustos 2008; 10:04:03 >
  • Arkadaşlar t60'ımızda rock, pop, bass gibi hazır ekolayzır ayarlarımız mevcut mu yoksa biz elle ayarlama mı yapacağız ?
  • Evet hazır eqolayzer modları var fakat kullanıcı (user) olarak ayarlamanı tavsiye edrim..
  • merhaba arkadaşlar
    2yıldan fazla bir süredir iriver t30 kullanıyorum.Alet harika.aldığımdan beri hiçbir problemle karşılaşmadım.Kullanımı çok kolay,batarya ömrü tatmin edici.Ayrıca AAA pille çalışması iyi bir olay bence.Çünkü uzun seyehatlere çıkmaktayım ve yolda her yerden ucuza satın alınabiliyor bitse bile.Sennheiser mx200 ile kullanmaktayım gerçekten iyi ses kalitesi var.Birçok playerla karşılaştırdım cidden iriver başka.

İriver t60 a gelince...Bugünlerde yeni bir player alayım diye cnet reviewlere falan baktım,bazı forumlarda araştırdım.Ancak benim istediğim model çok fazla hafızası olmayan(max.1gb),iriver t30 umdan daha iyi ses kalitesi olan,küçük,çok hafif,,video göstermeyen,en az 15-20saat pil ömrü sağlayan,cepte iken bile kolayca parça değiştirebileceğim,ses seviyesi ayarlayabileceğim(dokunmatikleri de eledim yani),ekranı olan(shuffle olanlar da elendi) renkli-renksiz önemli değil bir player arıyordum.Bisiklet sporu ile yakından ilgiliyim,bisiklet kullanırken ve yolculuklarda kullanabileceğim bir player arıyordum doğrusu.
    Ortaya fazla ürün çıkmadı.Yani t30 benim için ideal gözüküyor şu an.O arada iriverin tüm modellerini inceleme fırsatım oldu.Ve bazı notlar aldım.Aralarında çok fazla fark yok aslında.Genel olarak görünümleri birazcık farklı.

Ancak şöyle göze çarpan birkaç durum da var.Kendinden bataryalı ürünlerde(usbden şarjlı) daha kısa pil ömrü var.Ör:T50 AAA pille 52sa çalışırken,T60 ise 19sa.(iriver.com dan edinilmiştir)Tabiki T50 biraz daha büyük boyutlu.Siteye girip IFP1000 i incelemenizi tavsiye ederim,piyasada bulunmayan bir model,gereksiz bir kamerası var ancak benim hoşuma gitti:)

Fazla uzattım.Yani kısacası iriver t serileri arasındaki fark pil türleri,şekil(genelde benzer),ekran türü(renkli,renksiz,oled),line in girişi,joystick tuş veya diğeri.Ses kalitesi olarak hiçbir fark yok diyebilirim.Tümünde srs wow ve diğer eq modları standart.Aradığım şeyi tam olarak bulamadım diyebilirim aslında çünkü düşük sıcaklıklarda çalışacak bir iriver baktım fakat hepsi -5 ila +40 derece sıcaklığa kadar çalışıyor yazılı.Bazen çok soğuk gezintilere gidiyorum ve kemerimde takılı dayanıklı bir iriver t hoş olurdu.Herşeye rağmen bir iriver hastası olarak T10 u kolleksiyonuma katmak istiyorum.Sırf kemer klipsi için:)İriver t serisi almayı düşünenlere de kesinlikle T30 u tavsiye ediyorum.En küçük hacim,line in girişi,mic,uzun pil ömrü ile harika bir ürün.Renkli ekranın bu tarz bir playerda gereksiz olduğunu düşünüyorum ancak kişiye göre değişir.T30 umla devam edeceğim,yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum. V-moda bass freq ilk tercihim.
    iriver'in her modeli apayrı,ses kalitesi harika,çok şık.Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omurkadir -- 4 Eylül 2008; 2:13:25 >

• tespitleriniz güzel.. keşke ifp 800 serierinden birisiyle tanışmış olsaydınız.. aşkınız daha da katlanacaktı..

benimde ufak bir tespitim olacak.. yeni ürünler çıkardıkça iriver malzeme kalitesini biraz düşürüyor gibi geldi bana. mesela elimde şuan hem ifp 895 var hemde T60 var.. ikisinide elinize aldığınız zaman inanın kullanılan malzeme kalitesi bariz şekilde kendini belli ediyor..

saygılar..
  • bir ifp istiyorum aslında,menüsü fln çok hoşuma gidiyor...T30 u almadan önce bende iriverin cdçaları vardı imp700.Çok çok harika ses kalitesi vardı,30saat civarı gidiodu pilleri.Ama yanında taşıması zordu.Evde kullanıyordum zaten bilgisayarım yoktu,ses sistemime takıyordum.Onu sattım,sattığıma çok pişman oldum sonradan.

ifp800lerin çıkışı düşük sanki,t60 ile karşılaştırınca ne diyorsun ses olarak?
    iyigünler
  • t10 ve t30 üretilmiyor artık.. t50 AA kalem pilli ama o da üretilmiyor.. Herhalde yakında t60 serisi de üretilmez..
  • Nasıl gidiyor iriver T60 cılar arkadaşlar bana pm atıp soruyor su nasıl falan diye arkadaslar bende su an yok dediğim gibi ama kolay ve basit bir alet şirin ve guzel bol müzik dolu günler dilerim.
  • Kulaklık alacam diye beklerken cd çaları bozdum. Sanırım T60 alacam. Yorumlar çok güzel. metal müzik dinliyorum. Sony nwz-a816 metal müzik için ideal diye duydum. Sizce sadece adı mı var, yoksa ses kalitesi gerçekten iyimi? Tizleri çok yüksek kullanmıyorum. Kulağımı rahatsız ediyor. Bas ve midlerin uyumu benim için önemli. T60 a verdiğim para değermi. Uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum. AAA pille çalışıyor olması büyük avantaj.

Kulaklık olarak ie4 almayı düşünüyorum.(bulabilirsem) Elimde pmx60 ve HD202 var. Pmx60 metal müzikte çok iyi performans veriyor. ie4 ile aynı performansı alabilirmiyim. HD202 nin basları çok iyi, ama metal müzik dinlerken zevk vermiyor. (sanırım mid lerden)

T60 ve ie4 kombinasyonu metal müzik için yeterli olurmu?

Bide T60 uzun süre titreşime mağruz kalırsa problem çıkarır mı? (bisiklet sürerken sesi kesilirse kafayı yerim)

• quote:

Orjinalden alıntı: FIMIN

Kulaklık alacam diye beklerken cd çaları bozdum. Sanırım T60 alacam. Yorumlar çok güzel. metal müzik dinliyorum. Sony nwz-a816 metal müzik için ideal diye duydum. Sizce sadece adı mı var, yoksa ses kalitesi gerçekten iyimi? Tizleri çok yüksek kullanmıyorum. Kulağımı rahatsız ediyor. Bas ve midlerin uyumu benim için önemli. T60 a verdiğim para değermi. Uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum. AAA pille çalışıyor olması büyük avantaj.

Kulaklık olarak ie4 almayı düşünüyorum.(bulabilirsem) Elimde pmx60 ve HD202 var. Pmx60 metal müzikte çok iyi performans veriyor. ie4 ile aynı performansı alabilirmiyim. HD202 nin basları çok iyi, ama metal müzik dinlerken zevk vermiyor. (sanırım mid lerden)

T60 ve ie4 kombinasyonu metal müzik için yeterli olurmu?

Bide T60 uzun süre titreşime mağruz kalırsa problem çıkarır mı? (bisiklet sürerken sesi kesilirse kafayı yerim)

bende genelde metal dinliyorum ancak bende t30 var.kulaklıgım sennheiser mx200.daha iyi bir kulaklık bu aralar alabilirim.Performansı gayet iyi.Bisiklet konusunda t30 un hiçbir problemi yok,t60 da da olmaz diye tahmin ediyorum.Bisikletle hergün 20-30km gezerim.Gezintimin yüzde 70inde kulağımda kulaklık olur çok riskli olmasına rağmen.Çalmasında hiçbir problem olmuyor.Yani titreşimde fln birşey oldugu yok.

• t60 flash diskli mp3 player.. titreşimden etkilenmeler 2-3 yıl evvelsin de kaldı.. örnek olarak iriver H10modeli gibi.. bu modelde mini hdd olduğu için aşırı titreşimden etkileniyordu..
    Ben de var bir emektar H10 - 5 gb.. ama inanın aynı sesi t60'ım da veriyor.. üstelik t60'ın radyosu çık daha net çekiyor.. ses çıkşları da aynı > 15mW(R) 15mW(L)
    t6o kuş gibi hafif ve AAA alkalin pille H10'dan daha fazla gidiyor.. (14-15 saat) gerçekten t60 şirin bir cihaz..
  • E250 cep telefonunda birkaç kere yaşadım o problemi. Sanırım sd kartın gevşemesindendi. O yüzden dikkat etmek istiyorum. Parayı bi denkleştireyim direkt alıyorum T60'ı. Kullaklık olayına bakarım bi ara. Yardımlarınız için teşekkürler. Adı hiç duyulmayan markalar gerçekten çok kaliteli olabiliyorlar. Sennheiser da yaşadım biliyorum. İnşallah parayı bulana kadar tedahülden kalkmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIMIN -- 7 Eylül 2008; 2:16:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: FIMIN

E250 cep telefonunda birkaç kere yaşadım o problemi. Sanırım sd kartın gevşemesindendi. O yüzden dikkat etmek istiyorum. Parayı bi denkleştireyim direkt alıyorum T60'ı. Kullaklık olayına bakarım bi ara. Yardımlarınız için teşekkürler. Adı hiç duyulmayan markalar gerçekten çok kaliteli olabiliyorlar. Sennheiser da yaşadım biliyorum. İnşallah parayı bulana kadar tedahülden kalkmaz.

iriver ve sennheiser gibi markalar spesific ürünler üretir.. Kalitesini bilen kişiler kullanır sadece.. bu iki marka da Amerika'da Sony ve Creative'den daha çok tanınıyor ve kullanılıyor..
  • sadece mp3 dinlemek için iriver T60 mı almalıyım. clix'in ses kalitesi daha iyi diye duydum fakat komple bir media player istemiyorum. T60'a alternatif bir molde var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hotvote

sadece mp3 dinlemek için iriver T60 mı almalıyım. clix'in ses kalitesi daha iyi diye duydum fakat komple bir media player istemiyorum. T60'a alternatif bir molde var mı?

yeni çıkan modeli iRiver T7 Volcano var ama AAA kalem pille çalışmadığı için tavsiye etmem.. en iyisi t60
  • T60'ın sesi iriver clixim kadar müthiştir heralde
  • Beyler iyi mi bu Tavsiye ediyor musunuz? Aldıktan sonra memnun kalır mıyım? Bir de buna ortalama 40 ytllik bi kulaklık alsam şöyle kulak içi. En iyi hangisi gider?
  • Bende 10 gün kadar önce altunok74 ten t60 aldım. sağolsun baya bi ilgilendi. yanında gelen kulaklık iyi değil.t60 la iyi bir kulaklık kullanırsan müthiş bir ses kalitesi yakalarsın. Ben elektronikçiyim, ses sistemleri konusunda oldukça bilgi sahibiyim. çok kaliteli bir sesi var t60 ın.Oldukça berrak ve Bas-Mid-Tiz sesler çok uyumlu. Önceden dinlemediğim müzikleri artık severek dinliyorum. sevdiğim müziklere ise hayran oldum. Bu cihazla müzik dinledikten sonra başka mp3 playerlar tat vermez emin olun.

Bu arada param olmadığı için geçenlerde ucuz bi kulaklık almak istedim(Sennheiser CX500 yada MX760 alıncaya kadar idare etsin diye). 3-4 tane kulaklık çeşidi gördüm. en ucuzu trekstor 605 ti. ama üzerinde Sennheiser yazısını görünce test etmek istedim. gerçekten çok hoşuma gitti. oldukça kaliteli bir ses elde ettim bu kulaklıktan. Üstelik fiyatıda 15 YTL. parası kısıtlı olanlar alternatif olarak düşünebilirler.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.