Şimdi Ara

İRİVER T60 İNCELEME (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
573
Cevap
0
Favori
44.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tromsø

sennheiser cx300 aldım.

t60'a çok uyumlu bir model..hayırlı olsun.
  • Bende yakında almayı düşünüyorum T60.Konuyu baştan sona okudum ve gördüm ki herkes ürünle birlikte gelen kulaklıktan şikayetçi.Ben ağırlıklı olarak rock ve rap, r&b dinliyorum.Bu türlere uygun kulaklık ne tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reasonable

Bende yakında almayı düşünüyorum T60.Konuyu baştan sona okudum ve gördüm ki herkes ürünle birlikte gelen kulaklıktan şikayetçi.Ben ağırlıklı olarak rock ve rap, r&b dinliyorum.Bu türlere uygun kulaklık ne tavsiye edersiniz?

Kanal içi istiyorsan cx300 çok uyumlu.. ep630'la da denedim ama sesi boğuyor.. Kulakiçi mx360 fiyatına göre harika bir kulaklık..(25lira civarı orj)
  • quote:

Orjinalden alıntı: frux

quote:

Bende yakında almayı düşünüyorum T60.Konuyu baştan sona okudum ve gördüm ki herkes ürünle birlikte gelen kulaklıktan şikayetçi.Ben ağırlıklı olarak rock ve rap, r&b dinliyorum.Bu türlere uygun kulaklık ne tavsiye edersiniz?

Kanal içi istiyorsan cx300 çok uyumlu.. ep630'la da denedim ama sesi boğuyor.. Kulakiçi mx360 fiyatına göre harika bir kulaklık..(25lira civarı orj)

CX300 yaklaşık 100 ytl aşağı yukarı.Abim yurt dışına çıktığında baktıracağım orada fiyatlara.Acaba Ukrayna veya Rusya'da ne kadar fiyat farkı olur?Aynı şekilde T60'ı da oradan almayı düşünüyorum.Ne dersiniz?Buradan almak daha mı mantıklı?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: frux

quote:

CX300 yaklaşık 100 ytl aşağı yukarı.Abim yurt dışına çıktığında baktıracağım orada fiyatlara.Acaba Ukrayna veya Rusya'da ne kadar fiyat farkı olur?Aynı şekilde T60'ı da oradan almayı düşünüyorum.Ne dersiniz?Buradan almak daha mı mantıklı?

t60 2gb en ucuz amerika da 59 $.. Rusya da ne kadar bilemem

• beyler t60 ı nerden alabilirim ayrıca bir sorun çıkarsa garantisi yok ne yapacağız amerikaya flnmı göndercez
    bide bu t60 ın yanında 25 -30 ytllik bi kulaklık alabilirim yanında ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jan!ssaRy -- 24 Eylül 2008; 18:18:00 >
  • sitede altunok satıyor aynı zamanda gg de satıyor ben ordan aldım güvenilir birisi.25-30 ytl lik kulaklıklar t 60 ın orjinal kulaklığından bir farkı olmaz t 60 ın hakkını vermek için en az bi sennheise cx300 lazım bence
  • bilmioyrum ya 100 milyonda veremem ya kızarlar annemler onlar kulaklıkdan ne alar bi kulaklığa 100 ytl verilirmki derler
  • quote:

Orjinalden alıntı: burhiuaua

sitede altunok satıyor aynı zamanda gg de satıyor ben ordan aldım güvenilir birisi.25-30 ytl lik kulaklıklar t 60 ın orjinal kulaklığından bir farkı olmaz t 60 ın hakkını vermek için en az bi sennheise cx300 lazım bence

Altunok'ta 2 GB lik kalmamış maalesef.
  • gg den alabilirsiniz. son 1 tane kalmış altunok ta onuda ben aldım sakın kızmayın arkadaşlar.
  • arkadaşlar 1 ve 2 gb lık t60 lar tekrar stokta.ürünün üretimi durrdurulmuştu.tekrar getirttim bulup.bilginiz olsun.1gb:100ytl,2gb 130 ytl.ama yakında bitecek o kesin.üretimi durmuş artık.
  • niye durmuş acaba.

yeni pilli versiyonlar mı gelecek..

inşallah AA pilli gelir...çok daha fazla gidiyor..
  • cuma günü bende bi iriver t60 lı olacağım inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jan!ssaRy

cuma günü bende bi iriver t60 lı olacağım inşallah

Hayırlı olsun hocam.Bende altunok adlı arkadaştan birkaç gün içinde 1GB'lik olanından almayı düşünüyorum.
  • quote:

quote:

Hayırlı olsun hocam.Bende altunok adlı arkadaştan birkaç gün içinde 1GB'lik olanından almayı düşünüyorum.

hocam imkanın varsa 2 gb lık tavsiye ederim.. fiyat farkı yok fazla ama kapasite farkı çok fazla.. uzun süre kullanabileceğin kaliteli bir ürün..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xweser

quote:

quote:

hocam imkanın varsa 2 gb lık tavsiye ederim.. fiyat farkı yok fazla ama kapasite farkı çok fazla.. uzun süre kullanabileceğin kaliteli bir ürün..

Benim için fark etmez ama almışken 1 GB daha fazla almak uzun vadede yararlı olur.Ama 1GB'de alsam yinede içine tüm müzik arşivim sığıyor sanırım.

• EQ ayarlarından SRS'yi seçersek rock,metal,pop gibi ayarlarıda aynı anda kullanamıyoruz sanırım???

birde yine aynı şekilde SRS ile Custom EQ aynı anda açılamıyor doğru mu anlamışım??
  • Cihazı 2 haftadır kullanıyorum. Mükemmel bir sesi var. Ancak kulaklık gerçekten sorun. İyi bir kanal tipi kuılaklık alacam. EP 630 yada bassları iyi olan bir cx. cx 300 ün bassı beni kesmez sanırım. Biraz yetersiz olduğu söyleniyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FIMIN

Cihazı 2 haftadır kullanıyorum. Mükemmel bir sesi var. Ancak kulaklık gerçekten sorun. İyi bir kanal tipi kuılaklık alacam. EP 630 yada bassları iyi olan bir cx. cx 300 ün bassı beni kesmez sanırım. Biraz yetersiz olduğu söyleniyor.

Ben de cx300 var sonra denemek için ep630 aldım.. ep630 bası daha fazla ama biraz boğuk gibi bu da mid seslerin zayıflığından sanırım.. ep 630 la dinlerken user eq ayarında baştakini 13'e indirmek gerekiyor.. 1K'yi 0.. 3K''yı 11-12.. civarı yapınca ses biraz düzeliyor.. aslında T60'ın ses rengine ep630 pek uymuyor.. Daha çok tiz ağırlıklı cihazlara daha uyumlu gibi..
    cx300 T60'a daha uyumlu;basları daha yumuşak.. mid ve tiz sesleri daha anlaşır olduğu için user eq ayarlarını istediğn gibi telore edebiliyorsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 29 Eylül 2008; 3:28:37 >

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.