Şimdi Ara

İRİVER T60 İNCELEME (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
573
Cevap
0
Favori
44.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O zaman önce bi 630 alayım kesmezse ie4 ü de deneriz artık... malum fiyat farkı epey fazla olduğundan 630 a bi şans verelim bakalım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: math_boy

quote:

Orjinalden alıntı: DeSPeRAdO kuVA-İ

Dikkat et sen de benim gibi cdnin içindeki updater programlarına dokunUP da ağlama..Ben de Ep 635 var Cx300e yakınmış öyle diyorlardı.Fiyatı Cx 300ün yarısı.Trde Euro çok yükseldiği için sennheiser fiyatları tavan yapmıştı o yüzden bunu aldım.Yoksa ya sennheiser Cx400 ya da Um 1 ALACAKTIM..o SAYDIKLARININ İÇİNDE EN İYİSİ SANIRIM ıe4

kardeş ne oldu kurtaramadınmı aleti ya iyi haberlerini bekliyoruz..

Bugün başka bir pcde deneyeceğim bakalım başka bir pc görecek mi?Alette sorun yok ama bakalım.
  • updater ıle ne ısın varkı dostum zaten t60 lara sadece 2 fırmware cıkartıldı...ıkısıde stabıl yazılımlardı...orda yukleme yaparken bır sorun olusmustur...bazen usb cıkıslarının sorun oldugu soylenıyor..yanı cıhaz baglanmıs gıbı gozukuyor ama verı alıp veremıyor..sanırım usb ıle ılgılı entegrede sorun oluyormus...belkı senınkıde budur..eger oysa yapıcak bısey yok radyo dınlıceksın...ınsallah baska pcde calışır..vısta lı pc de dene ıstersen hemen tanıyor t60ı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: reko

updater ıle ne ısın varkı dostum zaten t60 lara sadece 2 fırmware cıkartıldı...ıkısıde stabıl yazılımlardı...orda yukleme yaparken bır sorun olusmustur...bazen usb cıkıslarının sorun oldugu soylenıyor..yanı cıhaz baglanmıs gıbı gozukuyor ama verı alıp veremıyor..sanırım usb ıle ılgılı entegrede sorun oluyormus...belkı senınkıde budur..eger oysa yapıcak bısey yok radyo dınlıceksın...ınsallah baska pcde calışır..vısta lı pc de dene ıstersen hemen tanıyor t60ı...

Şuan internet kafedeyim.Allah'a hadsiz hamd olsun burdaki pc gördü.Ve sonra sanırım içindeki yazılım kendisini düzeltti çünkü veri transferi gibi bişeyler yaptı kendi kendine.MTP falan yazdı.Bakalım birazdan eve gideceğim belki artık evdeki pcde görür..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeSPeRAdO kuVA-İ -- 27 Mayıs 2008; 14:35:16 >
  • Arkadaşlar...İriver T60'la ilgili yorumlarınızı okudum. Cihaz ilgimi çekti. Ancak ben bu cihazı aktif bir stereo sistemle(Audiengine'nin A5 modeli) birlikte kullanmayı düşünüyorum. İriver T60'ın bu tip cihazlara bağlandığında performansı nasıldır? Fikri olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
    Saygılar.....................
  • hade bakalım kolay kolay flashlerı zarar gormez bu aletlerın elektrık kesılmedıyse sorun olmaz.neyse gecmı olsun dostum
    quote:

Orjinalden alıntı: DeSPeRAdO kuVA-İ

quote:

Orjinalden alıntı: reko

updater ıle ne ısın varkı dostum zaten t60 lara sadece 2 fırmware cıkartıldı...ıkısıde stabıl yazılımlardı...orda yukleme yaparken bır sorun olusmustur...bazen usb cıkıslarının sorun oldugu soylenıyor..yanı cıhaz baglanmıs gıbı gozukuyor ama verı alıp veremıyor..sanırım usb ıle ılgılı entegrede sorun oluyormus...belkı senınkıde budur..eger oysa yapıcak bısey yok radyo dınlıceksın...ınsallah baska pcde calışır..vısta lı pc de dene ıstersen hemen tanıyor t60ı...

Şuan internet kafedeyim.Allah'a hadsiz hamd olsun burdaki pc gördü.Ve sonra sanırım içindeki yazılım kendisini düzeltti çünkü veri transferi gibi bişeyler yaptı kendi kendine.MTP falan yazdı.Bakalım birazdan eve gideceğim belki artık evdeki pcde görür..

• Sağol kardeşim.Benim pc halen görmüyor.Ben de dosyaları internet kafeden attım.Kulaklık olarak Ep 635 var.Maşallah ses çok net çıkıyor.Yalnız dosya atarken kasmalar oluyordu ya.Kafedeki pclerden mi anlamadım.
  • o zaman senin usblerde sorun var yada bilgisayara yüklenmiş olan iriver yüklenirken sorun olmuş demekki başka usb slotuna baglayıp denedinmi ? veya son bi tavsiyem eger cafede çalışıosa sende çalışmıosa bi format atıp tekrar denemen emin ol çalışacak
  • biliyorum dostum sağol.Format zahmetli iş
  • merhaba arkadaşlar t60 aldım fakat üzerindeki tuşların fonksiyonlarını eq. ayarlarını vs.yapmayı bilmiyorum bu aleti kullanmayı nasıl öğrenebilirim radyoyu bile açamadım allah aşkına yardımcı olun bunun kullanım kılavuzu falan var mıdır?

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
  • Yanında kullanma kılavuzu almadın sanıyorum.. joystick'e dik olarak 3 saniye kadar basılı tutunca menü dizilimi çıkıyor.. joystick'i sağa sola hareket ettirerek menüler arasında dolaşıyorsun.. radyoya gelince,joystick'e bir kere bas.. radyoyu dinlersin.. çıkmak için yine aynı şekilde 3 saniye kadar basılı tutup çıkıyorsun.. Daha evvel mp3 player kullandıysan; menüler içinde fonksiyonları deneyerek herşeyi öğrenirsin..
  • Vayybee ben aldım kullandım sattım daha topic canlı ve gidiyor ama bende iyi tanıtmısım yaww walla iriverin bana odul vermesi lazımBu arada t60 kadar ses kalitesi iyi ve kucuk kibar şirin bi alet gormedim.Gerçekten kıymetini bilin ve temiz kullanın aleti ben nasip olursa iki tane daha alıcam bir abime birde bana..!
  • T60 benim için şimdiden yaşayan bir efsane.kıymetini biliyorum çok şükür.
    kardeş sen niye sattın ki t60 ını.Hiç satılırmı ya daha çocuklarımız dinliycek
  • Ankarada nerde satılır bide fiyatı nedir ?
  • ankarada yok istanbuldada yok gitti gidiyorda var.Altunok satıyo.güvenilir bi satıcı tavsiye ederim.GG den alabilirsin kargoyla 3 günde gelir..
  • 630'a bi sans vericem artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: math_boy

T60 benim için şimdiden yaşayan bir efsane.kıymetini biliyorum çok şükür.
    kardeş sen niye sattın ki t60 ını.Hiç satılırmı ya daha çocuklarımız dinliycek

Kardes bana hediye cilix geldide ondan sattım ama cilix mi t60 mı desen t60..!ufak kibar sirin pilli.Ama gene alıcam bir tane.Efsanelerinize ii bakın..!
  • isteyene t60 getirtirim.cuma ya 2 tane gelecek abd den kısmetse.2gb:130 ytl
  • 630 berbat bi kulaklık bence ... neyseki değiştirebildim.
    T60+ie4 muhteşem ikili çoook tatlı performansları var.Kaliteli ses arayanlara en uygun çözümlerden biri bence...
    Tavsiye edilir...
  • Arkadaşlar bende bu gün altunok74'ten bizzat ürünü aldım.. Çok ilgilendi sağolsun alacaklar kesinlikle güvenebilirler ambalajında ve sıfır ürün getiriyor. Bu arada t60'ın ses kalitesine hayran kalmamak mümkün değil. Kendi kulaklığı belki beklenen kalitesinden uzak ama elimdeki philips kulaklıkla aygıt coştu. Artık sennheiser ile ne olur gelin siz düşünün
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.