Şimdi Ara

iriver t60 vs cowon iaudio 7 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • t60 alan arkadaslar mp3 leri hayirli olsun. Galiba mp3 ile kulaklik herkese yetmiyor. Aslinda bir degisiklikte benim yapip kulakligi degistirmem lazim. Sanirim bundan sonra Iriver kullanmaya devam. Saglemligi onemli benim icin .( Ne de olsa test ettim)
  • Evet saolda ben artık yeni bir kulaklık alcam dediklerine gore ben orj. kulaklıgı iriver'in basarılı değil.Dur bakalım alıcam yeni birtane sonra yorum yazarım.
  • ben aldım t60 a sennheiser mx 560 27,5 ytl ..ıkı katından daha cok fark var..
  • ben clix2 kullanıyorum t-60 da kullandım arkadsımda war,creative ep-630la şahlanıyo resmen aletler ben ep-630 öneririm şahsen..
  • Ben cx300'le uzun süre dinleyince baslardan kulağımda çınlamalar oluyor.. Onun için biraz tırstım.. mx200 kullanıyorum genellikle.. Ama bas seslerin daha iyi olduğu mx460 veya 560 almayı düşünüyoruım
  • 560 aldım mx 200 den daha ıyı sesı var bassları daha yumusak ve kalıtelı tızzlar mıdler daha ıyı...t60 ile baya ıyı ses cıakrıyor.. 27,5 ytl ılede fıyatıda ıyı bence..
  • arkdaslar peki 130 liraya kadar en yükses sesi veren mp3 player hangisidir ...

not: kulaklık cx500
  • İRİVER t10'u nerden bulabiliriz?Fiyatı ne kadar?T10,T60'dan daha iyi sanırım.Cowon U3'ü geçer mi bilmem.Cowon alacağım ama bataryası eskiyecek ve yeni bataryayı nerden bulacağız?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.