Şimdi Ara

iriver t60 vs cowon iaudio 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iriver t60 ile cowon iaudio 7 arasında kaldım.sadece hangisinin sesinin daha güzel olduğunu merak ediyorum.

tecih ettiğim ses türü costum eq ile bol tiz az bass.doğal ses aramıyorum.kendi isteğime göre en çok seçenek sunan çaları tercih ederim.

sennheiser cx300 ile audio technica ath-ck7 kullanıyorum.

elimdeki kulaklıklara göre hangi seçimin daha isabetli olacağı hakkında yorum yazarsanız sevinirim.

bunların ses kalitelerini sony nw-hd3 ile kıyaslayabilecek biri olursa da mutlu olurum.şu anda sony nw-hd3 kullanmaktayım.

• bu iki cihazda hd3'ten çok daha iyidir.ancak iriver'ın yerini hiç bir şey tutmaz.iriver hiç bir marka ve modelle asla kıyas kabul etmez.mücadelede etmez doğuştan liderdir,çok ciddi söylüyorum sesi bağımlılık yapıyo dinlemeyen biri ne demek istediğimi anlayamaz.cowon movon hikaye.şu anda piyasada irive'a en yakın alet ses kalitesi açısından trekstör vibez.efsane rio'ların yaratıcısıda iriver'dı.
  • cowon ve iriverın 2sini de kullandınız.buna dayanarak iriverin sesinin çok daha güzel olduğu sonucuna varıyorsunuz değil mi?
    ayrıca aynı soruyu nwhd3 için de sormaktayım.nwhd3 de kullandınız anladığım kadarı ile.yanlışım var ise düzeltin lütfen
  • açıkçası iriver t60 başka bir müzik çalar ve cowon iaudio7 ve başka bir müzik çaları beraber kullanmış arkadaşlardan da değerlendirme bekliyorum

örneğin : creative zen micro ve iriver kullanıyorum.şunun sesi şu yönden iyidir bu yönden kötüdür
  • cowonun türkiyede bulunan neredeyse bütün cihazlarını dinledim.g3 hariç herhangibir modeline sahip değilim ama diğer hepsinide dinledim.f2,x5,x5l,a2,d2 vs. bende ki iriver imp-750t cd çaların yanın da bir hiçler hatta hiç bile değiller.cowonların klasik ses rengi asla değişmiyor ve bana göre berbat bir ses rengi var.i-audio 7 dinlemedim ancak onunda ses renginin diğer cowonlardan farlı olmıyacağını sana garanti veririm.
    bu arada sony nw-hd3 ses olarak bana göre yeterli deil ancak malzeme kalitesi ve sağlamlık açısından mükemmel diyebilirim.zaten arkadaşım iriver'ı diğer markalarla karşılaştırma bütün markaları al topla tek bir yere koy iriver'ı tek başına bir yere koy.iriver imp 750t dışında 512mbyte lık t10 ve t30 sahibiyim hafızalarının az olması dışında ses kalitesi olarak tamamen kusursuzlar.H340 ise bugüne kadar dinlediğim en iyi dap.
  • teşekkür ederim.iriver u20 hakkındaki görüşlerinizi de almak isterim.
  • sound blaster a katılıyorum, iriver kesinlikle bağımlılık yapar ve diğer markalara geçiş yapamaz.. yaklaşık 9 yıldır çeşitli iriver mp3 player kullanırım ve h320 de kaldım çünkü o gerçek bir efsane Geçtiğimiz yıl cowon iaudio 6 aldım yüksek sesi haricinde hiç bir ses üstünlüğü yok, yani cowona alışamadım ve dinleyemiyorum.. Iriver da sanki hi-fi den müzik dinliyormuşcasına dolgun ve temiz bir ses vardır yani gerçekten müzik dinlemek içindir, cowon ise müziği oyuna çevirmiştir.. Bu yüzden model gözetmeksizin benim de tavsiyem iriver dır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık İriver T60
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadasim suan iriver t60 kullaniyorum ve kesinlikle tavsiye ederim. Cowon hic kullanmadim ama istedigin ses secenekleri mevcut. Gerci ben daha bu ayarlari pek kurcalamadim , zaten fazla anlamamda. Ama saglamligina kefilim. iriver t60 i suyun icine dusurdum ( neresi sorma ) bir kac saat sonra calismaya devam etti. Ayrica pilli olmasi benim icin bir avantaj.
  • quote:

Orjinalden alıntı: marduk

Arkadasim suan iriver t60 kullaniyorum ve kesinlikle tavsiye ederim. Cowon hic kullanmadim ama istedigin ses secenekleri mevcut. Gerci ben daha bu ayarlari pek kurcalamadim , zaten fazla anlamamda. Ama saglamligina kefilim. iriver t60 i suyun icine dusurdum ( neresi sorma ) bir kac saat sonra calismaya devam etti. Ayrica pilli olmasi benim icin bir avantaj.

SONUNDA BİR İRİVER T60 LI BULDUMMMM.....

BENDE T60 ALCAM ARKADAŞIM. KARAR VERDİM AMA BU EKRANI ÇOK SÖNÜK ,ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ DÜŞÜK VE YAVAŞ DİYORLAR . GERÇEKTEN ÖYLE Mİ ????. TAMAM SES GÜZELDE ŞARKIDAN ŞARKIYA 1

GÜNDE GEÇERSE NAPİM O ALETİ BEN....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamz52 -- 20 Kasım 2007; 21:40:38 >

• nereye düşürdün kardeş :)

valla bence cowon d2 al hem pil süresi hem ekranı ile harika bir cihaz... kaliteli kulaklık alırsan en kaliteli sesi alırsın...

quote:

Orjinalden alıntı: marduk

Arkadasim suan iriver t60 kullaniyorum ve kesinlikle tavsiye ederim. Cowon hic kullanmadim ama istedigin ses secenekleri mevcut. Gerci ben daha bu ayarlari pek kurcalamadim , zaten fazla anlamamda. Ama saglamligina kefilim. iriver t60 i suyun icine dusurdum ( neresi sorma ) bir kac saat sonra calismaya devam etti. Ayrica pilli olmasi benim icin bir avantaj.

• Bende ne alsamki derken forumdan okuduklarim dogrultusunda iriver t60 aldim bakalim hayirlisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemilova

Bende ne alsamki derken forumdan okuduklarim dogrultusunda iriver t60 aldim bakalim hayirlisi

en iyisini yapmışın kardeş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: barisozer83

quote:

Orjinalden alıntı: cemilova

Bende ne alsamki derken forumdan okuduklarim dogrultusunda iriver t60 aldim bakalim hayirlisi

en iyisini yapmışın kardeş..

HAYIRLI OLSUN.T60 HAKKINDAKİ İZLENİMLERİNİ BEKLİYORUZ....
  • @ SOUND BLASTER

bendede imp 150 vardı sene 2003 te onunla iriver a geçiş yaptım CD çalar olamsına rağmen hala çalışıyor ve gerçekten kaliteli sesi var (kulaklığım ep-630) sonrasında ise H10 aldım oda çok güzel iriver tavsiye ederim cowon dinlemedim ama ipodlardan bariz ses üstünlüğü var
  • warmaker ne naptın aldın mı iriver. Nerden ve kaç tl ye aldın. Bende almak istiyorum.

Ayrıca t60 ı nerden bulacağımı yazarsanız sevinirim arkaaşlar.
  • ya arkadaşlar t 60 lamak istyorum ben de,burda alanlar varmış mutlu oldum,nerelerden bulabilrim türkiyede sıfır kutusunda? bana yardımcı olursanız sevinirim.
  • arkadaşlar ben forumdan altunok74 isimli kullanıcıdan aldım T60'ı.

istanbul içi elden teslim alabiliyorsunuz. hiçbir sorun yaşamadım, belirtilen tarihte elimde oldu hiç gecikme olmadan.
  • Ben de dün iriver t60 1gb aldım.. 130 ytl.. Sesi gerçekten çok harika!! ekolayzer ayarlarını user olarak kendim ayarladım;baslar ve tizler gerçekten çok iyi! Özellikle sennheiser mx200 kulaklığımla çok uyumlu oldu.. (cx300'le yüksek ses de kesin sağır yapar adamı ) Kendi kulaklığının sesi pek iyi değil zaten.. Bir de fm radyosu çok hassas.. bayağı net çekiyor.. Lcd ekranın çözünürlüğü pek iyi değil ama.. benim için o kadar önemli sayılmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 29 Şubat 2008; 11:51:23 >
  • Frux arkadasıma katılıyorum...
  • arkadslar ırıver t10 um avrdı kaybettım cocgumu kaybetmıs gıbı uzuldum..hemen ırıver almam lzım bagımlılık yapıyor hıcbırseye ırıverı degısmem hepsını denedım iriver gıbı asla olamaz..alacakalr ırıve alsın bırde senheıser mx 460 yada 560 kulaklık alsın dunyadan kopsun dıyorum..saygılar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.