Şimdi Ara

IRk DEĞİŞTİRİRKEN YANLIŞ OLAN BİR HATA BUNLARA SEBEP OLABİLİYOR!!!SSli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bi ark.var orc tu ve human oldu deişirken moradonda bulunmadığı için bugda kaldı ve hala öle aradan 1 ay geçmesine rağmen düzelmedi SS 1 ay öncesinin herkes unutmasın die konuyu acıorum yardımım olduysa şimdiden tşk ederim

IRk DEĞİŞTİRİRKEN YANLIŞ OLAN BİR HATA BUNLARA SEBEP OLABİLİYOR!!!SSli

• saol kardeşş bende döncek tim bunu bilmiyodun tşkk..
  • mykola yazın derim ben
  • charın sahibi kac kere gm e msj attı forumdan knightın ama düzeltemiolarmış aynı şeyin sizinde başınıza gelmesini istemezsiniz dimi herkes görsün die birer yorum pls
  • Nasıl yani. Ben 2 kere ırk değiştirdim, birinde Piana'dayken değiştirdim bir şey olmadı. Birinci girişte Disconnect oluyorsunuz sadece. Ki o Moradon'da bulunsanız da bulunmasanız da oluyor.
  • adam ucube gibi olmuş bee

yada isteksiz human olmuş
    isteksiz oluncada boyle yamulmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _NetKing_ -- 13 Ekim 2006; 17:15:42 >
  • bazen bug a yakalanabiliorsunuz yakalanmak istemezsiniz dimi
  • daha yorum istiyorum:D o adam gibi olmak istemeyenler görsün
  • walla daha önce banada denk geldi böyle biri
    bi clandayken bizim clandan biriyle lunar savaşında karşı karşıya geldik ama adam orc tu
    adam bize diodu şu an athem koptu geliyo dikkat jail de orc çoğaldı rush yapın falan muhpir gibi çalışıyodu

• Arada bir böyle oluyor .. Bu da bir bug ..

Yani nation transfer ile bir alakası yok arkadaşlar..
  • yaw arklar banada ne gıbı bug oldugunu solermısnız ben ss den anlamadımda
  • oyunu silip yüklemeyi hiç denedin mi ya da arkadaşının bilgisayarından girmeyi
  • daha ne istiyon karsındakinede ole gorunuyor sa manyak bişi
  • Allah wergisi dalga geçmeyinsizinde basınıza gelır ortada yamuk yamuk gezersınız
  • Karusların tanrılarına isyan etmenin cezası budur.Bizim köyden bi adam vardıydı.İsyan ettiydi.Sonra karus tanrıları onu böyle çarptıydı...Töbe töbee evlerden ırak ya rabbiiim
  • quote:

Orjinalden alıntı: doğukan54321

Karusların tanrılarına isyan etmenin cezası budur.Bizim köyden bi adam vardıydı.İsyan ettiydi.Sonra karus tanrıları onu böyle çarptıydı...Töbe töbee evlerden ırak ya rabbiiim

Evlerden Irak

• Ne güzel kıyafet derdi yok
  • Çok güzel bnce öle durması.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.