arkadaşlar ırk değiştirip human olmak istiyorm.. -bunun için hangi kağıt gerekli? -kağıdı almam için premium gereklimi? -ve biliyorsanız fiyatı nedir? şimdiden teşekkürler..
quote:Orjinalden alıntı: ::abstract:: arkadaşlar ırk değiştirip human olmak istiyorm.. -bunun için hangi kağıt gerekli? -kağıdı almam için premium gereklimi? -ve biliyorsanız fiyatı nedir? şimdiden teşekkürler.. Evet premium gerekli... ya bronze alıp knight cash satın alcıan yada gold alıp direk alıcan nation transfer scroll snrm
buna power up store dan bakabilirsinayrıca bu scrol u alabilmen için kc (knight cash) e sahip olman lazım.bu da alınıyor
suan bug war dıye bılıyorum ama 2k kngıht cash ıstıo sanırsam power up storeden alınan bı kagıt hıc almadıgım ıocın tam ısmını bılmıoyrum
kardeş bug derken? bn silver pre alcamda buff-ac sc. alırsam gelmesmi nsl bi bug anlamadım yada sadece bu ırk deiştirmedemi bug war ? quote:Orjinalden alıntı: MichaelJackson suan bug war dıye bılıyorum ama 2k kngıht cash ıstıo sanırsam power up storeden alınan bı kagıt hıc almadıgım ıocın tam ısmını bılmıoyrum
2000 cash karsılıgı oldugunu söylediler..Piyasada 2100 cash olarak var.. bizde satıs fiyatı bugun itibariyle 40 ytl... http://forum.donanimhaber.com/m_11562629/tm.htm