Şimdi Ara

Irk liderlerinin görünmeyen tarafı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Irk liderlerinin her hafta seçimlerde en çok oyu alan kişinin olduğunu, %50 attack %50 def gücü arttığını, 9 archondan 4 ünün onun tarafından atandığını, oyuncuları wanted person yapabildiğini, chat banı verebildiğini, savaşlarda özel bir macro kullanıp yazılarıyla bütün chat penceresini bir anda doldurabildiğini hepimiz biliyoruz. Peki bunları nasıl yapıyorlar hiç düşündünüzmü ?

Oylama bittiğinde ve yeni güne geçildiğinde liste değişiyor ve yeni ırk lideri göreve başlıyor. İlk olarak yapması gereken şey tabikide 4 kişi ataması.

Resperansative iconuna tıklayarak ırk liderinin paneline giriyoruz.

Sonra karşımıza 3 sekmeden oluşan bir panel çıkıyor. Bu panelden oyuncuları atayabilir, honor guildleri seçebilir, disturb rateleri ayarlayabilir ve tax rate ayarlaması yapılabilir.

Sadece ırk liderine gelebilen bir özellik olan spam macrosu nasıl çalışır ?

Shit + Tab a bastığımız zaman açılan panele 10 farklı cümle atama şansımız var. Sırayla yazdığımız cümlelerin hangisini spamlamak istiyorsak klavyede o numaraya basılı tutmamız yeterlidir.

Buda son olarak bir oyuncuyu wanted person yaparken aldığımız görüntü. Eğer 2 yerine 1 yazarsak chat ban vermiş oluruz.

Amaç bilgilendirmek değil sadece merakı olan arkadaşların merakını gidermek istedik. Herkes ırk liderinin bunları nasıl yaptığını görme imkanı yok. İnternette bu fotoları bulamadığımız için mecburen kendimiz çektik. Çeken arkadaşımız m3chladon (emre) a teşekkür ederim.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bişey değil görevimiz

edit: Yanımdaki de burak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3chladon -- 27 Eylül 2010; 17:13:55 >
  • Güzel olmuş ,elinize sağlık :)
  • Gm yine değiştirecek bak gör Yanlız cidden helal olsun Br olmayanların RL seçimine iyi bakmayan gm lerin olduğu bir serverda RL oldun
  • O beni boş yere banlayan admin nasıl izin verdide RL oldunNeyse hayırlı olsun şimdi admine sövücem okullar açılmadan RL olmana izin vermedi bende arc olamadım uzun zamandır

Burak saol rehberi hazırladığın için bende bilmiyordum nasıl yaptıklarını öğrendimEmre boş yer varsa geliyim hemen sen atılmadan RLlikten bi strike olurum en azındanŞaka bi yana okul olmasaydı gelirdim + banlanmasaydım gelirdim

(ban nedeni: fly hack daha RFde hack nasıl yapılır onu bile bilmiyorum adamların ban sebebine bak hemde oyuna 2 hafta hiç girmemiştim ban sebebine baktığımdan 2 gün önce banlanmışım var mı böyle bişey??)

• quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

O beni boş yere banlayan admin nasıl izin verdide RL oldunNeyse hayırlı olsun şimdi admine sövücem okullar açılmadan RL olmana izin vermedi bende arc olamadım uzun zamandır

Burak saol rehberi hazırladığın için bende bilmiyordum nasıl yaptıklarını öğrendimEmre boş yer varsa geliyim hemen sen atılmadan RLlikten bi strike olurum en azındanŞaka bi yana okul olmasaydı gelirdim + banlanmasaydım gelirdim

(ban nedeni: fly hack daha RFde hack nasıl yapılır onu bile bilmiyorum adamların ban sebebine bak hemde oyuna 2 hafta hiç girmemiştim ban sebebine baktığımdan 2 gün önce banlanmışım var mı böyle bişey??)

Umut sende bi uğursuzluk var ne zaman RL olsam sen yoksun :D

• Sorma ya sinir oluyorum bu işe Neyse artık kısmet başka servere... Bi kere de RL olsam fena olmaz RL ve consul hariç hepsini oldum

Bu arada admine selamlarımı ilet
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRTy_TiMe

Sorma ya sinir oluyorum bu işe Neyse artık kısmet başka servere... Bi kere de RL olsam fena olmaz RL ve consul hariç hepsini oldum

Bu arada admine selamlarımı ilet

Eğer başka bir serverda oynarsak seni yaparız RL :D

Edit: RL lik çok kolaymış gibi konuştum lol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3chladon -- 27 Eylül 2010; 20:21:54 >
  • %30 %30 vermiyormuydu RL ben öyle hatırlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esclade

%30 %30 vermiyormuydu RL ben öyle hatırlıyorum

Zannetmiyorum o kadar az olduğunu. Benim ile emrenin karakterinin kullandığı itemlar aynı ama benim 30k vurduğum moba o 50k vuruyor.

Genel olarak herkesten %50 olarak duydum. Kesin bişey olduğunu hala düşünmüyorum ama %30 rl için az olarak gözüküyor. Heryerde archon buffları ile ilgili varsayımlar var hangisi doğru bende bilmiyorum.
  • Bilgi için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wade

quote:

Orijinalden alıntı: Esclade

%30 %30 vermiyormuydu RL ben öyle hatırlıyorum

Zannetmiyorum o kadar az olduğunu. Benim ile emrenin karakterinin kullandığı itemlar aynı ama benim 30k vurduğum moba o 50k vuruyor.

Genel olarak herkesten %50 olarak duydum. Kesin bişey olduğunu hala düşünmüyorum ama %30 rl için az olarak gözüküyor. Heryerde archon buffları ile ilgili varsayımlar var hangisi doğru bende bilmiyorum.

gm arkadaşlar bizi aydınlatsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.