< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 26 Şubat 2025; 20:59:5 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 26 Şubat 2025; 20:59:5 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam anlamak için soruyorum. Aynısını geçen sene Fenerbahçeliler UEFA'ya GS ve TFF incelensin GS şike yapıyor diye yapmadı mı burada? Şike ve Yapı vs diyerek burada toplu mail atalım diye kaç tane yazı paylaşıldı. Mail adresleri verildi.
Siz attığınız maillere bir cevap alabildiniz mı? Hayır. Zaten mesnetsiz bir suçlamaysa cevap alamazlar boş verin. |
|
Ben Mourinho nun soyleminin ırkçı degil, hakaret unsuru içerdigini dusunenlerdenim. Ayrıca Okan Buruk o manasiz zıplayıslarini da hic Galatasaray Teknik Direktorune yakıstıramadım. |
kendi kendini çürütmüşsün bi tık, paylaştığın resimdeki linklerin hepsinde galatasaray mourinho'yu ırkçılık yapmakla suçluyor diyor, ırkçılık yaptı demiyorlar ki, bi de karakter felan demişsin adamlar sorun görmemiş ırkçılık dememiş, sadece gsnin ağlamasını paylaşmış. |
naptınız ettiniz mi şikayet |