Şimdi Ara

Schalkenin Drogba itirazı Kabul edildi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
2.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • schalkenin Drogba itirazı kabul edilmiş. A haber de yazıyor. Peki şimdi durum ne, ne olacak? Böyle bir konu göremedim.

• Gs men edilecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanane ki? konu görememişmişmişmiş hadi hadi
  • dursun
  • İtiraz kabul edildildi derken sanırım itiraz başvurularını değerlendirmek için kabul ettiler, sorun çıkmaz sakat bir durum yok, Schalkenin beyhude çırpınışları, korkunun ecele faydası yok !
  • 27 şubatta görüşülecek bilinen bir şeydi zaten.
  • O halde kusura bakmayın. Schalkenin itirazı kabul edildiden, itirazın kabul edildiği anlaşılıyor, konunun tartışılcağı değil. Benim hatam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5 isim kulüpten ihraç edildi
    8 yıl önce açıldı
    Pereira İstifa Takip Konusu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw bişi olduğu yok uefa shalckenin itirazını kabul ettti. 27 şubat günü kararı vercekmiş.. Yani oynamasının nedenini açıklar bir problem çıkacağını sanmıyorum.
  • İlgi çekmek için öyle bir başlık atmışlar ve amaçlarına da ulaşmışlar.
    Ayrıca itirazın kabul edilmesi diye bir şey olamaz.Uefa böyle saçma bir yaptırıma giderse kendi imajını da zedeler.
  • Saçmalıyorlar geçici lisansı veren kim ?
    -FİFA

Eleme maçı için oynayacak futbolcu listesini kim istiyor?
    -UEFA

Boşuna uğraşıyorlar.
  • Schalke korkusundan ne yapacağını bilemedi.Bunların Almanya'da elemek farz oldu artık.

Drogba'yı sağlık kontrolünden geçirebiliyordukta biz geçiremedik sanki.Adam afrika kupasındaydı.Durumdan Fifa ve uefa nın haberi vardı .
  • Schalke kuru gürültü yapıyor başka bir şey değil.
  • Geçen spor sitesinin birisinde okudum hangisi hatırlamıyorum itiraz olduğu için inceleme olacak sonra karar red olacak diye.Ben korkmuyorum Drogba konusunda yönetim çok rahat ve kaç kere sorun yok dediler o yüzden Schalke'nin psikoloji bozmak için yaptığı şeyler bunlar inşallah deplasmanda...
  • Önemli olan lisansın verildiği tarih değil lisans için başvurulduğu tarih. Başvurulan tarih ise 1 Şubat'tan önce.
  • Oynamasa keşke B17 tek forvet arkada Şıno kafamız rahat takılırız
  • simdi mantikli dusundugunde bana da bu uefa listesi gonderilirken mantiksiz gelmisti. sonucta lisans yok ortada ve sen oyuncunun adini uefaya gonderiyorsun.

ancak bir yonetici elimizde uefa'dan gelen oynayabilir belgesi var demisti. oyle bir sey varsa schalke bosa kurek salliyor. ozel izin veirlmis iste.
  • hiç bi şey olmaz. Schalke havasını alır.
  • Şu schalkeye ve Türk geçinen ama Gavur yandaşlarına almanyada gömüp gelmeyi o kadar çok istiyorum kiiiii... Ondan sonra kime nasıl eleniyosak elenelim umurumda değil...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Sami Yen

Oynamasa keşke B17 tek forvet arkada Şıno kafamız rahat takılırız

İtiraz kabul edilirse ikisinin de oynamasına gerek kalmayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav en fazla gider 4 atarız nedir yani...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.