Zamanında o kadar bakmıştım top eline değmiyordu, ya ben gören körüm ya da bunu iddia edenler. Buraya top Anelka'nın eline değerkenki ss'ını koyabilir misiniz mümkünse, iddia etmesi güzel de..
Yıllar geçti be hemşerim boşver, Servet'inkiyle idare et. Bence kasti hareket yok ama yinede gol elle atılmış
quote:
Orjinalden alıntı: DephroN
Yıllar geçti be hemşerim boşver, Servet'inkiyle idare et. Bence kasti hareket yok ama yinede gol elle atılmış
O mesafeden kasti olamaz zaten, sadece şunu merak ettim
zamanında çok tartıştım bu konuyu. anelka topa dokunmuyor belki niyeti o ama dokunamıyor,o arda eli ile kaleciye faul yapıyor. yani o gol elle değil faulle atılmış bir goldür. elle yada faulle atılması bi şeyi değiştirmez aslında ama o golden sonra temizLİG çiler türedi. ama allahın sopası yok işte aynı sezonda sanırım burak(şimdi fenerli) elle gol attı.
quote:
Orjinalden alıntı: hetfield
zamanında çok tartıştım bu konuyu. anelka topa dokunmuyor belki niyeti o ama dokunamıyor,o arda eli ile kaleciye faul yapıyor. yani o gol elle değil faulle atılmış bir goldür. elle yada faulle atılması bi şeyi değiştirmez aslında ama o golden sonra temizLİG çiler türedi. ama allahın sopası yok işte aynı sezonda sanırım burak(şimdi fenerli) elle gol attı.
1. aynı sezon değil 2.biz sizin gibi inkar etmiyoruz
hetfield güzel avatar
quote:
Orjinalden alıntı: aliss
quote:
biz neyi inkar ediomuşuz. bak ne yzmışım yukarıda elle değil faulle atıldı gol ama elle yada faulle atılmasının önemi yok haksız bir gol. burda inkar nerde var. burak sonraki sezon atmıştır doğurudur tam hakim değilim, ama onunda önmei yok sonuçta o da haksız bir gol. o dönem hiç bir fenerbahceli çıkıpta bariz "bariz gol kardeşim" demedi herks faul olduğunu söyledi. ama siz çarptırıp elle attıya getridiniz ve temizlig çiler türettiniz.
Zamanında o kadar bakmıştım top eline değmiyordu, ya ben gören körüm ya da bunu iddia edenler. Buraya top Anelka'nın eline değerkenki ss'ını koyabilir misiniz mümkünse, iddia etmesi güzel de..
Hocam kimse o resmi bulupta koymaz çünkü öyle bir şey yok. Anelka sadece Kalecinin üzerine daldı ve faul yaptı. Sonuçta atılan gol nizami değildi.
Zamanında bunu çok söyledik el olayı yok ama gol nizami değildir faul var diye ama genelde hep inkar edip golü haklı çıkartmakla suçlandık.
Hocam bazı insanlar kafalarında öyle kurup öyle inanmışlar o yüzden ne söylense boş.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: aliss
quote:
biz neyi inkar ediomuşuz. bak ne yzmışım yukarıda elle değil faulle atıldı gol ama elle yada faulle atılmasının önemi yok haksız bir gol. burda inkar nerde var. burak sonraki sezon atmıştır doğurudur tam hakim değilim, ama onunda önmei yok sonuçta o da haksız bir gol. o dönem hiç bir fenerbahceli çıkıpta bariz "bariz gol kardeşim" demedi herks faul olduğunu söyledi. ama siz çarptırıp elle attıya getridiniz ve temizlig çiler türettiniz.
eyallah mustang:D
anelkanın golünü ve diğerlerini inkar etmedinizmi
Şu nince ayrıntıya dikkat edelim , Fb'li arkadaşlar ''biz gole nizami demedik'' diyorlar , doğru demediler ancak hemen hepsi ''sonra 3 gol attık zaten 3-2 kazanıcaktık'' gibi bir tiyatroyu sahnelediler.O gol olmasa Fb'nin puan alamıyacağını kendileri dahil herkes biliyordu , pozisyon yokken maç bir taraftan diğer tarafa verildi(belki istemeden)
uzaydan bile gözüküyor
dikkatli bakarsan koyduğun resimde top eline değmiyor, eline değen ss midir resim midir her ne ise buyrun koyun bakalım :).
quote:
Orjinalden alıntı: cause_of_death
dikkatli bakarsan koyduğun resimde top eline değmiyor, eline değen ss midir resim midir her ne ise buyrun koyun bakalım :).
artık beyne o şekilde işlemiş bir kere, değiştiremezsin hacı algıda seçiçilik..
isterlerse 1280 farklı foto koysunlar , Anelkanın topa eliyle değdiği kareyi bulamazlar. Kalecinin koluna vurdu Anelka o pozisyonda. Haklı bi gol mü? Değil tabi ki..
quote:
Demin başka bir konuya yazmışım buraya da yapıştırayım. Anelkanın eliyle yaptığı smacı cümle alem gözüyle gördü tv de ileri geri oynatmadan. Ben de Servetin eliyle attığı golü gösteren kareyi rica ediyorum bir zahmet.
quote:
Valla kusura bakmayın ama Anelkanın o smacını 70 milyon anında görmüştü smacı ha topa basmış ha kaleciye basmış farketmez de Servetin eline çarpan topu kameralar bile kaydedememiş ben 20 defa ileri geri sardım ııh yok valla o kareyi yakalıyamıyoruz maalesef. Zaten maç esnasında spiker demese ve yakın çekim parmak ucu mu tırnak ucu mu nedir belli olmayan görüntüleri vermeseler bırak hakemi hiç bir allahın kulu o pozisyonu çözemezdi. Bana göre hala da çözemez.
quote:
Orjinalden alıntı: antiyoba
quote:
Demin başka bir konuya yazmışım buraya da yapıştırayım. Anelkanın eliyle yaptığı smacı cümle alem gözüyle gördü tv de ileri geri oynatmadan. Ben de Servetin eliyle attığı golü gösteren kareyi rica ediyorum bir zahmet.
quote:
Valla kusura bakmayın ama Anelkanın o smacını 70 milyon anında görmüştü smacı ha topa basmış ha kaleciye basmış farketmez de Servetin eline çarpan topu kameralar bile kaydedememiş ben 20 defa ileri geri sardım ııh yok valla o kareyi yakalıyamıyoruz maalesef. Zaten maç esnasında spiker demese ve yakın çekim parmak ucu mu tırnak ucu mu nedir belli olmayan görüntüleri vermeseler bırak hakemi hiç bir allahın kulu o pozisyonu çözemezdi. Bana göre hala da çözemez.
ben 2. tekrarda gördüm eline çarptığını ne demek 20 defa ileri geri sardım göremedim. Birazdan açık görüntü bulursam koyarım da. Buyur koy cümle alemin gözüyle gördüğü kareyi, ligtv'nin sitesinden ulaşabilirsin diğer sezonlara hadi bakalım hodrimeydan
@emredici
orası da ayrı tabi abi haklısın
@cause_of_death
Görmekten bahsetmiyorum o kareyi yakala koy buraya helal olsun. Ben yakalıyamıyorum arkadaşım.
quote:
Orjinalden alıntı: antiyoba
@cause_of_death
Görmekten bahsetmiyorum o kareyi yakala koy buraya helal olsun. Ben yakalıyamıyorum arkadaşım.
Ben de şimdi açtım bakıyordum da Lig Tv saolsun bar koymamış videoya, 25. saniyenin sonunda ama işte.. Youtube olsa burdaydı . Kısacası benim iddiam Anelka'nın pozisyonunda el olmadığı, faul olduğu. Burada senelerdir Anelka ve el geyiği yapanlardan rica ediyorum buyursunlar koysunlar ya da aralığını söyleyin izleyelim defalarca da zaten defalarca izlediğim bir gol senelerdir, değmiyor ya
quote:
Orjinalden alıntı: yakari_
uzaydan bile gözüküyor
Anelka eldiven giymiyor. Eldivenli el kalecinin eli. Anelka'nın eline dikkatli bakarsan topa tema etmediğini görebilirsin.