Şimdi Ara

Anelka'nın elle attığı iddia edilen gol (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
5.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • anelkanın eliyle gol attığı maçta ben de vardım. Konyada

tribünden gördüm be el olduğunu! Çok barizdi yani. Zaten 5 dakika itiraz etti konyasporlular.

Fbliyim.
  • bu fotodaki salisede eli topa değmiyor olabilir, ama anelka topa eliyle müdahele etti orası kesin.
  • O sene voleybol oynadılar ama yine de şampiyon olduk

Elle Kolla Değil , Alnımızın Akıyla
  • Ne günlerdi bea para yok, pul yok, Fener bolluk içinde gel sen orada şampiyon ol, şaka gibi
  • Selamlar ;

Gol elle atılıyor, hatta Fenerbahçe'sine toz konduramayan LigTv arşivinde bile elle atıldığı dile getiriliyor.LigTv üyeliği olanlar VideoLig arşivinden tekrar izleyebilir golü.2005-2006 sezonunun 8. haftasında golün görüntüsü mevcut.

Saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: reef1905

Selamlar ;

Gol elle atılıyor, hatta Fenerbahçe'sine toz konduramayan LigTv arşivinde bile elle atıldığı dile getiriliyor.LigTv üyeliği olanlar VideoLig arşivinden tekrar izleyebilir golü.2005-2006 sezonunun 8. haftasında golün görüntüsü mevcut.

Saygılarımla.

Defalarca izledim videoyu, youtube'tan da izlemiştim zamanında defalarca. Ele temas falan etmiyor ki zaten böyle düşünmesem bu konuyu açmazdım. Buyrun temiz görüntüsünü koyun ele temas anının, yok arkadaşım diyorsanız da atıp tutması kolay. Yukarıda Servet'in pozisyonu güzel güzel koyulmuş örneğin. Pozisyonda elle temas değil faul vardır, sevgilerimle.
  • Selamlar ;

Güzel kardeşim ben senin otorite olduğunu, sözünün üstüne söz söylenmediğini ve ne söylediysen mutlak doğru olduğunu bilmiyordum, affola. Sana göre etmiyor olabilir, bende elle temas var diyorum, bu yorum ve bakış meselesi.Aynı bariz şekilde bu hafta Servetin eline ÇARPARAK ağlara giden ve E.TOROĞLU, işine gelmeyerek suyu bulandırmadan nemalananlar ve çoğu Fenerbahçe'li arkadaşımızın " Servet golü elle attı " demesi gibi birşey bu yorumun.Nasıl görmek istiyorsan öyle görüyorsun derler ya onun gibi birşey.Ayrıca yazdım LigTv arşivinden golü tekrar izle ve dikkatli dinle gol için spiker ne diyor ?

Saygılarımla.

quote:

Orjinalden alıntı: cause_of_death

quote:

Selamlar ;

Saygılarımla.

Defalarca izledim videoyu, youtube'tan da izlemiştim zamanında defalarca. Ele temas falan etmiyor ki zaten böyle düşünmesem bu konuyu açmazdım. Buyrun temiz görüntüsünü koyun ele temas anının, yok arkadaşım diyorsanız da atıp tutması kolay. Yukarıda Servet'in pozisyonu güzel güzel koyulmuş örneğin. Pozisyonda elle temas değil faul vardır, sevgilerimle.

• quote:

Selamlar ;

Güzel kardeşim ben senin otorite olduğunu, sözünün üstüne söz söylenmediğini ve ne söylediysen mutlak doğru olduğunu bilmiyordum, affola. Sana göre etmiyor olabilir, bende elle temas var diyorum, bu yorum ve bakış meselesi.Aynı bariz şekilde bu hafta Servetin eline ÇARPARAK ağlara giden ve E.TOROĞLU, işine gelmeyerek suyu bulandırmadan nemalananlar ve çoğu Fenerbahçe'li arkadaşımızın " Servet golü elle attı " demesi gibi birşey bu yorumun.Nasıl görmek istiyorsan öyle görüyorsun derler ya onun gibi birşey.Ayrıca yazdım LigTv arşivinden golü tekrar izle ve dikkatli dinle gol için spiker ne diyor ?

Saygılarımla.

quote:

quote:

Selamlar ;

Saygılarımla.

Ben söylediklerim mutlak doğru diye birşey iddia etseydim gelip burada böyle bir konu açmazdım. Spikerin ne dediği beni bağlamaz, defalarca izlenilen pozisyonla topun ele değdiğini gösterebilen 'tek bir' kare bile yokken Servet'in pozisyonunda yukarıda açık açık kareler koyulmuş. Anelka'nın eli de vücudu da olmaması gereken bir bölgede kabulum, ancak top eline temas etmiyor. Youtube'da mı bulursun nerede bulursun bilmiyorum gözüne gözlüğünü tak bir daha izle, lig tvdeki videodan çok daha net güzel videolar vardı. De kime anlatıyoruz, meğer mutlak doğrucu sen ve spikermiş :).

• Selamlar ;

Bak ilk başta söylediğim mutlak doğru vb. tanımlar espiri amaçlıydı, alındıysan kusura bakma ama senden rica ediyorum " gözlüğünü tak bir daha izle " gibi tanımlar beni gereksiz geriyor.Bu gibi tanımları bana yazmazsan sevinirim.Ayrıca amacım mutlak doğrucuyu tanımlamak değil.Bu gole faul diyenden çok elle atıldı diyen var ve bende gördüklerim neticesinde el diyorum.

Saygılarımla.

quote:

Ben söylediklerim mutlak doğru diye birşey iddia etseydim gelip burada böyle bir konu açmazdım. Spikerin ne dediği beni bağlamaz, defalarca izlenilen pozisyonla topun ele değdiğini gösterebilen 'tek bir' kare bile yokken Servet'in pozisyonunda yukarıda açık açık kareler koyulmuş. Anelka'nın eli de vücudu da olmaması gereken bir bölgede kabulum, ancak top eline temas etmiyor. Youtube'da mı bulursun nerede bulursun bilmiyorum gözüne gözlüğünü tak bir daha izle, lig tvdeki videodan çok daha net güzel videolar vardı. De kime anlatıyoruz, meğer mutlak doğrucu sen ve spikermiş :).

• quote:

Amma inatçısın dostum yaw. Anelka topa değse de elle attı golü değmese de eliyle attı. Bunu da 70 milyon çıplak gözle gördü. Servetin pozisyonunu yavaş çekimde ileri geri yapa yapa zorbela ancak görebilirsin ki maçta kaleci dahil hiçkimse bunun farkında değil bir kişi bile itiraz etmedi kaleci başta olmak üzere. Anelkanın golü sonrasını istersen bi kere daha seyret neler olmuş bitmiş sahada ve trübünlerde.

Anelka bir voleybolcünün küt inmesi şeklinde eliyle kalecinin koluna vurdu ve top gidip gol oldu mu oldu bu da aşağıda açık seçik görülüyor mu görülüyor bunun adı da elle gol atmaktır. Gerisi demagoji yapmaktan öteye gitmez.

Anelka'nın elle attığı iddia edilen gol

• http://video.azbuz.com/videoParts/view.jsp?videoId=41000000000465817#set:0

walla burda izlediğimde topun gidiş yönü ile sonra döndüğü yön gösteriyorki ya anelka eliyle hem topun yönünü değiştirdi yada kalecinin havada yakalamak üzere olduğu ve bu noktada durmuş sayılabilecek bi topa kalecinin ellerine dahil yaptığı hamle neticesinde gol oluyor bence anelka değilde kalecinin elleri ile topa baseball sopasıyla vursak aynı işlevi görürdü heralde neyin tartışması yapılıyorki yok vurmuş yok vurmamış değişecek olan ne?

ayrıca servetle anelkanın pozisyonları kıyaslayanında niyetinden şüphe ederim. servetin arkasında bakın kim var ona çarpıp girmese ki arada 1 metreden daha az bi mesafe var arda vurduğu anda.ona çarpmasa arkadaki atcak yani.birde burda kasıtlı yapılan nedir bi açıklama alalım?

• Elle gol atmak ayridir faul ile atmak ayridir. Faul ile atilan gol az konusulur el ile atilan cok. Daha once de belirttigim gibi konuyu acma amacim el ile atilmamis bir golun el ile atilmiscasina gosterilmesidir. O gun pankart cikarmaya kadar giden bu olaylarin fazla abartilmis olmasi. Bazilarina hala anlatamadik anlasilan ya neyse.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

peki anelkanıjn eli orada ne geziyor anlamadım benim bildiğim kafaya kafayla çıkılır bunu bile yorumluyorsunuz ya pes vallahi ;ne olursa olsun amaç elle gol atmak veya elini kolunu kullanarak pozisyonu gole çevirmek bunu anlamak için gözlerin kör olmaması ve fenerbahçeli olmamak yeterli

Bak sen şu işe, her pozisyonu amaç bu yönde diye değerlendirelim o zaman ha.. Kimse size bahsedilen pozisyon temizdir vs demiyor tek itirazımız pozisyonda el değil faul olduğudur. Her elle gol atılan maçtan sonra koymaya bayılıyorsunuz ya hani ne koyduğunuzu öğrenin diye söylüyorum. Ha sen ve senin gibilere anlatılmaz bunlar tabi ama maksat denemiş olmak.

Bişey anladıysam ne olayım
    ilahi caosuofdetah
    SEn şimdi ne demek istiyorsun açık açık bir anlat bakalım özellikle de '' Her elle gol atılan maçtan sonra koymaya bayılıyorsunuz ya hani ne koyduğunuzu öğrenin diye söylüyorum. ''bu kısmı sen veya bir başkası açıklasın ben biraz anlamaya çalıştım kafam bulandı daha beter

• quote:

quote:

quote:

peki anelkanıjn eli orada ne geziyor anlamadım benim bildiğim kafaya kafayla çıkılır bunu bile yorumluyorsunuz ya pes vallahi ;ne olursa olsun amaç elle gol atmak veya elini kolunu kullanarak pozisyonu gole çevirmek bunu anlamak için gözlerin kör olmaması ve fenerbahçeli olmamak yeterli

Bak sen şu işe, her pozisyonu amaç bu yönde diye değerlendirelim o zaman ha.. Kimse size bahsedilen pozisyon temizdir vs demiyor tek itirazımız pozisyonda el değil faul olduğudur. Her elle gol atılan maçtan sonra koymaya bayılıyorsunuz ya hani ne koyduğunuzu öğrenin diye söylüyorum. Ha sen ve senin gibilere anlatılmaz bunlar tabi ama maksat denemiş olmak.

Bişey anladıysam ne olayım
    ilahi caosuofdetah
    SEn şimdi ne demek istiyorsun açık açık bir anlat bakalım özellikle de '' Her elle gol atılan maçtan sonra koymaya bayılıyorsunuz ya hani ne koyduğunuzu öğrenin diye söylüyorum. ''bu kısmı sen veya bir başkası açıklasın ben biraz anlamaya çalıştım kafam bulandı daha beter

Çok da zor olmasa gerek. Ne zaman Bjk, Gs elle bir gol atmış olsun açılır Anelka'nın konusu, koyulur Anelka resimleri. Demek istediğim de el olmayan bir pozisyonu kendinizce çok güzel geçindirmeniz, hala buraya bir kare koyabilen olmadı ele teması gösteren. Bekliyoruz da kime laf anlatıyoruz biz

• buna el diil demiş adamlar ya..konu uçar ama neyse...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.