Şimdi Ara

Anelka'nın elle attığı iddia edilen gol (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
0
Favori
5.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Anelka'nın elle attığı iddia edilen gol

Su pozisyonun neresi kafa topuna cıkmak biri bana acıklayabilirmi?
  • peki anelkanıjn eli orada ne geziyor anlamadım benim bildiğim kafaya kafayla çıkılır bunu bile yorumluyorsunuz ya pes vallahi ;ne olursa olsun amaç elle gol atmak veya elini kolunu kullanarak pozisyonu gole çevirmek bunu anlamak için gözlerin kör olmaması ve fenerbahçeli olmamak yeterli
  • Anelka bu golü eliyle attı diyen KÖRdür bunun ötesi berisi yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

peki anelkanıjn eli orada ne geziyor anlamadım benim bildiğim kafaya kafayla çıkılır bunu bile yorumluyorsunuz ya pes vallahi ;ne olursa olsun amaç elle gol atmak veya elini kolunu kullanarak pozisyonu gole çevirmek bunu anlamak için gözlerin kör olmaması ve fenerbahçeli olmamak yeterli

Hocam Anelka için nizami bir şekilde yükseldi diyen yok ki zaten. Orda yaptığı hareket ve şarj kurallara aykırı bir harekettir.
  • Yukarıda yanlışlıklşa enter'e bastım burdan devam edeyim vaynett hocam.

Hocam Anelka için nizami bir şekilde yükseldi diyen yok ki zaten. Orda yaptığı hareket ve şarj kurallara aykırı bir harekettir.
    Bence elle atayım diye falan düşünmedi bodoslama kalecinin üzerine daldı nitekim kalecinin yere yıkılması ve Anelka'nın amacının el ile gol atmak değil de kaleciye şarj yaparak engeleyerek gol atmak olduğunu ispat ediyor.

Antiyoba hocam buyur.. Gecenin bi saatinde yemedin içmedin bu resimleri mi yetiştirdin dersen. İzindeyim yarın işe gitmiyeceğim.

Anelka'nın elle attığı iddia edilen gol

• quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Yukarıda yanlışlıklşa enter'e bastım burdan devam edeyim vaynett hocam.

Bence elle atayım diye falan düşünmedi bodoslama kalecinin üzerine daldı nitekim kalecinin yere yıkılması ve Anelka'nın amacının el ile gol atmak değil de kaleciye şarj yaparak engeleyerek gol atmak olduğunu ispat ediyor.

ben de eliyle attı demiyorum atmaya çalıştı diyorum sayın cdemir dostum
  • quote:

quote:

Hocam bende diyorum ki bence de niyeti elle atmak değildi niyeti orda kaleciyi dağıtmaktı ve bu işi tam olarak yaptı

• buyrun burda çifti var iyice bakın
    cause_of_death senin güzel hatrına hatrınaaa

• quote:

peki anelkanıjn eli orada ne geziyor anlamadım benim bildiğim kafaya kafayla çıkılır bunu bile yorumluyorsunuz ya pes vallahi ;ne olursa olsun amaç elle gol atmak veya elini kolunu kullanarak pozisyonu gole çevirmek bunu anlamak için gözlerin kör olmaması ve fenerbahçeli olmamak yeterli

Bak sen şu işe, her pozisyonu amaç bu yönde diye değerlendirelim o zaman ha.. Kimse size bahsedilen pozisyon temizdir vs demiyor tek itirazımız pozisyonda el değil faul olduğudur. Her elle gol atılan maçtan sonra koymaya bayılıyorsunuz ya hani ne koyduğunuzu öğrenin diye söylüyorum. Ha sen ve senin gibilere anlatılmaz bunlar tabi ama maksat denemiş olmak.

• quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

buyrun burda çifti var iyice bakın
    cause_of_death senin güzel hatrına hatrınaaa

Nobre'ninkine lafımız yok hocam, elle oynan pozisyona niye tutup elle oynanmadı diyelim manyak mıyız biz. Bu sizin gelip Servet golü elle atmadı demeniz gibi olur. Koyduğun resimde de ele temas yok o pozisyonda, kendi kendinize geçinip gidiyorsunuz güzel güzel

• quote:

quote:

quote:

Hocam bende diyorum ki bence de niyeti elle atmak değildi niyeti orda kaleciyi dağıtmaktı ve bu işi tam olarak yaptı

Hocam bende diyorum ki Anelkanın orda tamda yapmak istediği şey topu eliyle atmaktı. Çünkü resme biraz dikkatlice bakarsak Anelkanın yaptığı şey ne kafa topuna çıkmak nede kalecinin dengesini bozmak.

• şu yorumu yapabilen bir tek Fenerbahçeli ozamanda muhtemelen tek sendin haala senin gibi bir - iki arkadaşımız..
    yahu pes el vardı yoktu... o elin orada ne işi var be mübarek insanlar... kalecinin ellerinin hizasında bir topcunun elinin ne işi olur o yükseklikte..
    quote:

Orjinalden alıntı: BeyzadeM

• Technics

Beyzadem galatasaraylıdır. Yanlış seçim olmuş senin ki

Valla bakıyorumda sezon başından beri 3-4 golü kural dışı gol atan adamlar gelmiş iki üç sezon önceki pozisyonu tartışır olmuş. Ayıptır sizin yaptığınız. 10 metre ofsaytla gol atan takım gelmiş adaletten bahsediyor. Hadi beşiktaşlıları anlarım da galatasaraylılara ne oluyor neyin adaletinden bahsediyor anlamıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Technics

Valla bakıyorumda sezon başından beri 3-4 golü kural dışı gol atan adamlar gelmiş iki üç sezon önceki pozisyonu tartışır olmuş. Ayıptır sizin yaptığınız. 10 metre ofsaytla gol atan takım gelmiş adaletten bahsediyor. Hadi beşiktaşlıları anlarım da galatasaraylılara ne oluyor neyin adaletinden bahsediyor anlamıyorum.

Konuyu açana sormak lazım bunları.Başlatan kendiniz oynayan kendiniz..
  • hocam bu ince dostların avatar jestlerine alışamadık forumda haala..
    quote:

Technics

• quote:

Orjinalden alıntı: Technics

şu yorumu yapabilen bir tek Fenerbahçeli ozamanda muhtemelen tek sendin haala senin gibi bir - iki arkadaşımız..
    yahu pes el vardı yoktu... o elin orada ne işi var be mübarek insanlar... kalecinin ellerinin hizasında bir topcunun elinin ne işi olur o yükseklikte..
    quote:

Hocam zaten kafaya çıktığınıda iddaa etmiyoruz ki. Pozisyonu bir defa daha seyredersen Anelka'nın kaleciyi tank gibi ezdiğini göreceksin. Resmen kalecinin üzerine yıkıldı. O eli ilede kaleciye baskı yapıp yere düşmesine neden oldu elini kullanmasa kaleci yere düşmezdi.

• quote:

Orjinalden alıntı: reLo

quote:

Technics

Konuyu açana sormak lazım bunları.Başlatan kendiniz oynayan kendiniz..

Bugün elle atılan golde benzer konuşmaları görünce açtım konuyu.

• hocam geçmişte kaldı geçti gitti, ama oraya o elin sokulma niyeti belli, aksiyon öncesi oldu olmadı bilinmez, sonuçta pozisyon tek kareden ibaret değil, orada eli gören hakem anlık ya el olarak değerlendirecekti veya devam ettirecekti, ama o pozisyonu boşver dediğin gibi kaleci yerle bir olmuştu pozisyon devam etmişti..neyse ney.. geçmişte kaldı.. benim aklımda bizim nobrenin attığı ama el diye iptal edilen nizami golü var haala. Hani bu hakemlerin bazıları gerçekten çok vicdansız...

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

şu yorumu yapabilen bir tek Fenerbahçeli ozamanda muhtemelen tek sendin haala senin gibi bir - iki arkadaşımız..
    quote:

Hocam zaten kafaya çıktığınıda iddaa etmiyoruz ki. Pozisyonu bir defa daha seyredersen Anelka'nın kaleciyi tank gibi ezdiğini göreceksin. Resmen kalecinin üzerine yıkıldı. O eli ilede kaleciye baskı yapıp yere düşmesine neden oldu elini kullanmasa kaleci yere düşmezdi.

• quote:

Orjinalden alıntı: aliss

quote:

Orjinalden alıntı: hetfield

quote:

Orjinalden alıntı: aliss

quote:

Orjinalden alıntı: hetfield

zamanında çok tartıştım bu konuyu. anelka topa dokunmuyor belki niyeti o ama dokunamıyor,o arda eli ile kaleciye faul yapıyor. yani o gol elle değil faulle atılmış bir goldür. elle yada faulle atılması bi şeyi değiştirmez aslında ama o golden sonra temizLİG çiler türedi. ama allahın sopası yok işte aynı sezonda sanırım burak(şimdi fenerli) elle gol attı.

1. aynı sezon değil
    2.biz sizin gibi inkar etmiyoruz

biz neyi inkar ediomuşuz. bak ne yzmışım yukarıda elle değil faulle atıldı gol ama elle yada faulle atılmasının önemi yok haksız bir gol. burda inkar nerde var. burak sonraki sezon atmıştır doğurudur tam hakim değilim, ama onunda önmei yok sonuçta o da haksız bir gol. o dönem hiç bir fenerbahceli çıkıpta bariz "bariz gol kardeşim" demedi herks faul olduğunu söyledi. ama siz çarptırıp elle attıya getridiniz ve temizlig çiler türettiniz.

eyallah mustang:D

anelkanın golünü ve diğerlerini inkar etmedinizmi

hala inkar etmedinizmi diyor yahu

• quote:

Technics

Bilgilendirme için teşekkürler Pier

Pozisyonu tartışıyor dediğinden beni kastediyorsan ben golü elle attı demiyorum sadece "atmak" istedi ama durumu buna müsade etmeyince kalecinin dengesini bozdu ve golü attı diyorum o kadar. Adaletten bahsetme dediğin olayda ise yine ben hiç bir zaman hatalar Fenerbahçe ve Beşiktaş lehine olunca forumu ağlama topiciğine çevirip her konuyu sabote etmedim.

Konuyu görünce sadece cevap yazmak istedim o kadar. Dikkat edersen Nobrenin bariz elle attığı gol var ama bir günden bir güne çıkıpta Nobre elle gol attı demedim. Zira Kayserispor maçında ceza sahası dışında yapılan faule penaltı verilen pozisyonunu bile 1 yada 2 defa dile getirdim. Cünkü maç 90 dakika.Hakem düdüğü çaldıkdan sonra biz ne kadar bi taraflarımızı yırtsakta verilen kararlar ve tabeleye yansıyan skorlar değişmiyor. Değiştiremediğin bir şey içinde kendimi paralamaya her konuyu ağlama duvarına çevirmeye gerek duymuyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.