Şimdi Ara

ırmağa uçtum (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
327
Cevap
4
Favori
19.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayatimda bu kadar sacma birsey duymadim.

Nasil bir hakim bu nasil bir savci bu zihniyetleri nedir?Yaziklar olsun ulkenin adalet sistemine daha dogrusu olmayan adalet sistemine.

Gecmis olsun kendinize iyi bir avukat bulmanizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklıma ferhan şensoy un PARDON filmi geldi,,,itirazınız kabul görür inşallah...böyle sacmalık olamaz,cok gecmiş olsun
  • bu işte bir karışıklık olmalı yoksa çarpmamak için kaçınırken uçan araç sahipleri cezaevlerini doldururdu

gerçi savcının her istediği ceza uygulanacak diye bir şeyde yok en fazla para cezasına dönüşür ama neden böyle bir ceza talep edilmiş onu anlamak zor

bariyerlere verilen zararı bile devlet talep edebilir hatta araçta olan hasarı milli servete zarar vermekten dahi hakkınızda dava açılabilir (tabi bir kasıt olduğunda şüphe olursa)

geçmiş olsun diyelim ve canınızı sıkmayın demokratik ülkelerde şiddete dahi izin verilmez ama böyle eften püften her olayda dava açılır ,artık bizlerinde mahkemelere alışması gerekiyor

her açılan davadan ceza çıkacak diye de bir şey yok ama tabiki moral bozulması yanınıza kar kalıyor
  • bizdeki adalet sisteminde normal. savcılar ile hakimlerin kalitesi ortada.

para cezasına çevirirler uğraşmamak için ödersiniz devlet para alır. adamların vatandaşı korumak, adalet, insan hakları v.b gibi dertleri yokki. devleti korurum, devlete para kazandırırım işleri güçleri bu. çünkü çoğu hakim ya da savcı olmasalar bir şey becerebilecek kapasitede değiller.
  • Bu ülkede adalet olmadığını biliyoruzda bukadarıda fazla yani.
  • Çok geçmiş olsun,Allah korumuş..

• Oha, inanılır gibi değil. 2 yıl hapis ne demek ya...
  • Yargılama sistemi halkın gözünde ki bütün güvenini kaybetti kaybetmeye devam ediyor yazıklar olsun.

• pardon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ernn93

quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Keske tutanagi tutturmadan once kasko yaptirip 3 gun sonra aracim calindi dihe ihbar verseydiniz. Ne cezali olurdunuz ne de arabasiz.

Soyledigim dusundugum adice gelebilir. Ama bu ulkede durust oldugunuz surece suclu haksiz ve borclu oluyorsunuz.

Kasko yapmadan önce aracin fotoğraflarini çekiyorlar aracta kaza, cizik vs. Varmi diye bu yüzden olmayan aracin kaskosu yapilamaz.

Hayatimda 1 kere bile aracimin ne resmini gonderdim ne de bir allahin kulu aracimi gordu. 50 sefer kasko yaptirdim bu sekilde

• quote:

quote:

quote:

Keske tutanagi tutturmadan once kasko yaptirip 3 gun sonra aracim calindi dihe ihbar verseydiniz. Ne cezali olurdunuz ne de arabasiz.

Soyledigim dusundugum adice gelebilir. Ama bu ulkede durust oldugunuz surece suclu haksiz ve borclu oluyorsunuz.

Kasko yapmadan önce aracin fotoğraflarini çekiyorlar aracta kaza, cizik vs. Varmi diye bu yüzden olmayan aracin kaskosu yapilamaz.

Hayatimda 1 kere bile aracimin ne resmini gonderdim ne de bir allahin kulu aracimi gordu. 50 sefer kasko yaptirdim bu sekilde

Eger 0 aldiysaniz zaten resim cekmek falan yok ama gecenlerde arkadasin aracina kasko yaptirdik 4 bayi gezdik fiyat aldik biriyle anlaştık adam araba burdami dedi yok serviste dedik arabayi gormeden fotoğraf cekmeden kasko yapamayiz sistem kabul etmez dedi teşekkür edip ciktik.

• bende kasko yaptırırken resimlerini sonra götürüp vermiştim ama o sigortacı ile daha önceden tanışıklığımız vardı o nedenle güvenmiş de olabilir ,sonra ki yenilemelerde zaten bir daha fotoğraf istenmiyor

malesef ki bu ülkede her işini doğru yapmaya kalktığında mutlaka başın ağrıyor ,çok kötü bir yargı sistemimiz olduğu aşikar ,ne davacı memnun ne de davalı olan memnun ,işte bu da sistemin bozukluğunu tam olarak ortaya koyuyor
  • adam koca pick up la allah bilir karşıdan çıkan arabaya çarpsa hepsini gümüşhane pestili gibi ezip doğrayacaktı ama ceza almayacaktı.. adam kimse ölmesin istedi kendini feda etti. yetmedi kendi canınıda kurtardı yetmedi arabasınıda hurda etti.. karşılığında ödül vereceklerine 2 yıl hapis...

geçmiş olsun kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nanoona -- 7 Şubat 2013; 0:03:55 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Eger 0 aldiysaniz zaten resim cekmek falan yok ama gecenlerde arkadasin aracina kasko yaptirdik 4 bayi gezdik fiyat aldik biriyle anlaştık adam araba burdami dedi yok serviste dedik arabayi gormeden fotoğraf cekmeden kasko yapamayiz sistem kabul etmez dedi teşekkür edip ciktik.

Gecen sene kasimda aldigim aracin bu kasi.da kaskosunu yeniledim ne resim gonderdim ne de birsey. Arabanin kasko bedeli 150 bin

• büyük geçmiş olsun. umarım ceza iptal olur.
  • Büyük geçmiş olsun. Diğer aracın sürücüsü yardım çağırmak, sizi kurtarmaya çalışmak yerine kaçtı demek Nasıl bir ülkede yaşıyoruz arkadaş, hayvanlık resmen yahu
  • gecmiş olsun malesef adeleti anca bu kadar bu ülkenin yazık cok yazık
  • Bugun haberlerde gordum konsolosun esi bi kadin bi kiza carpiyor kacip gidiyor sonra plakasindan buluyorlar polis merkezine giderken oyle guzel goturuyorlarki bir kirmizi halisi eksik

Sakin olur olmadik yerde konusmayin malum basbakanimiz adaleti sagladi!aksini soylersiniz anani da al git der

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hukukçu Bey -- 7 Şubat 2013; 0:46:07 >
  • ceza paraya çevrilmiyor mu yada erteleme vb...
  • Geçmiş olsun, sağ salim kurtulmuş olmanız sevindirici. Ayrıca o diğer kaçan sürücüye ve ülkede ki adalet sistemine yazıklar olsun.. Nasıl bir vicdansızlıktır hem size kaza yaptırıp, hem de yardıma gelmemesi kaçıp gitmesi.. Aklıma şu video geldi;
    Otobüs Kazası
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.