Şimdi Ara

IRMAKTOYSLAND VE PANDORA HAKKINDA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu yerlerin ankara kızılayda olduğunu biliyoruz

fakat benim hiç gidip görme şansım olmadı..asıl mevzu ise şu...xbox 360 alacam...benim kredi kartım vakıfbank...her kredi kartına taksit imkanı var mı?...bilgisi olan varmı...komisyon ödemeye de razıyım.....fakat her kredi kartına taksit yapılıyor mu bunu merak ediyorum

bilgisi olanlar lütfen yardımcı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red00 -- 5 Eylül 2010; 16:22:43 >

• gidip onlara sorsana ?
  • web sitelerine girip baksana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sodalayn

gidip onlara sorsana ?

fırsat olsa zaten burdan sormam...gidip öğrenirdim..dükkanımda cep telefonu ve normal sabit telefonda yok...nasıl öğrenebilirdim başka türlü?

bizim milletimiz bi acaip ya..soru soruyorum cevabını bilmiyor...üstüne üstlük bide başka ve garip cevaplar veriyor

neyse bana yardımcı olacak biri lazım

şimdiden teşekkürler

quote:

web sitelerine girip baksana

girmediğimi ne biliyorsun...yazmıyor kredi kartlarının hepsini ...sadece 1-2 tane var..diğerleri hakkında bilgi yok

Allah rızası için şu mübarek günde sorumu cevaplayacak biri varsa yazsın.Bana şöyle yap böyle yap diye cevap vermeyin...bilen varsa yazarsa çok sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red00 -- 5 Eylül 2010; 16:32:52 >

• Pandora' yı bilemem ama Irmak Toysland büyük ihtimalle tüm kredi kartlarına satış yapıyordur.
    msn@irmaktoysland.com
    Bu msn adresleri. Burdan detaylıca sorup öğrenebilirsin.
    http://www.irmaktoysland.com/
    Buda web siteleri. Ödeme şekilleri yazıyordur mutlaka.
    msn@pandoragame.com
    Buda pandoranın msn adresi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evo_4 -- 5 Eylül 2010; 19:04:52 >
  • Pandoraya msnden ulaşabilirsin çevrimdışı oluyorlar hep sen yaz onlar dönerler sana
  • ikisinede rahatça yukarıda yazılan msn adreslerinden ulaşabilirsin..
  • arkadaşlar xbox a kulaklık alıcam ama ırmak ta var mı acaba
  • Evet ırmaktada var pandorada aradığın genellikle her şeyi bulabilirsin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: red00

quote:

Orijinalden alıntı: Sodalayn

gidip onlara sorsana ?

fırsat olsa zaten burdan sormam...gidip öğrenirdim..dükkanımda cep telefonu ve normal sabit telefonda yok...nasıl öğrenebilirdim başka türlü?

bizim milletimiz bi acaip ya..soru soruyorum cevabını bilmiyor...üstüne üstlük bide başka ve garip cevaplar veriyor

neyse bana yardımcı olacak biri lazım

şimdiden teşekkürler

quote:

web sitelerine girip baksana

girmediğimi ne biliyorsun...yazmıyor kredi kartlarının hepsini ...sadece 1-2 tane var..diğerleri hakkında bilgi yok

Allah rızası için şu mübarek günde sorumu cevaplayacak biri varsa yazsın.Bana şöyle yap böyle yap diye cevap vermeyin...bilen varsa yazarsa çok sevinirim..

Ben sana yardımcı olayım kardeşim. Hafta sonu bende pandoragameden aldım Xbox ı, ben peşin almıştım ama kredi kartıda var, hepsi geçiyor olması lazım, yalnız vade farkı onada razı olmuşsun zaten

• arkadaşım ben xbox elite alırken (2 ay oldu) pandora'ya gitmiştim ek joystickle beraber peşin 655 dediler bendede vakıfbank visa var vadeli almak istediğimde ise fiyatı 750'yi geçiyordu o esnada electroworld çift joystickle beraber 699 tl 12 taksit yapıyordu bende makineyi electroworld den alıp pandorada firmwire attırdım elektronik mağaza fiyatlarını takip et derim çünkü peşin fiyatına taksit yapıyorlar+worldpuan kazanıyorsun ben makineyi aldıktan sonra slimler çıktı ve onunda fiyatı electroworldde 749 tl idi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.