Şimdi Ara

irobat Queen q1 Akıllı temizlik robotu 599 tl (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
437
Cevap
21
Favori
124.966
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: babaeskili

Şarj istasyonu koridorda. Home tuşuna basınca istasyonu bulamıyor salonda geziniyor arıyor. Sizde de öyle mi
    Benim ki de önce boş boş dolaştı ama gitti biraz şans ver hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadar sürede bitiriyor 20 metre bir odayı deneyen varmı? Paketi açıktı benim (dış karton kutu yoktu, sadece kendi beyaz kutusu vardı) ama kullanım ibaresi yoktu. Yedek fırça çıkmadı. Yedek bez yedek filtre vardı. Kumanda pili yoktu.

• fastforyou kullanıcısına yanıt
    20 dakika dolandı odada bulamadı şarj istasyonunu. Kumandayla yönlendirdim öyle buldu

• Blue_Knight kullanıcısına yanıt
    Baya hızlı gitmiş demek ki. Çiğli kipaya gittim ben ilk, onlar foruma yönlendirdiğine gore Karsiyaka- Cigli tarafinda da yoktur muhtemelen.

• bsrkycn B kullanıcısına yanıt
    cok tsk ederim hocam esim caydirdi beni simdilik vazgectik ama tsk ederim tekrardan

• Burhaniye Migros'ta iki adet vardı, birini aldım. (Eski Kipa) Ayvalık (Kipa) Migros'ta da vardı ama kaç tane bakmadım. Beyaz ve siyah seçenekleri vardı. Ben siyah olanını aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

İzmir forum yok arkadaşlar
    Sabah Buca'da sordum.Şirinyerde 2 tane var dediler gittim.burda yok dediler müdürü çağırın stokta var dediler dedim müdür geldi bir tane depoda var dedi tamam alıyorum dedim aldim.Orda bir daha stoklara baktık forumbornovada 15tane gözüküyor dedi öğlen 2gibi

• Ürün kaliteli fiyatına göre işini iyi yapiyor.Kutudan hepsinin yedeği çıktı filtre fırça sulu mop yedek mop vs vs . Kumandanın pili cikmadi.
    Eşiklerden rahat rahat cikiyor iniyor.Home tuşuna basınca direk istasyona gidemiyor ama zor olsada ulaşıyor . Temizleme gucunu beyendim.Bu fiyata çok iyi tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Sabah Buca'da sordum.Şirinyerde 2 tane var dediler gittim.burda yok dediler müdürü çağırın stokta var dediler dedim müdür geldi bir tane depoda var dedi tamam alıyorum dedim aldim.Orda bir daha stoklara baktık forumbornovada 15tane gözüküyor dedi öğlen 2gibi

Alıntıları Göster
    Evet söylediler sabah 15 tane varmış bir günde hepsi bitmiş şaka gibi

• Arkadaşlar bu ürünün orjinalini bilen var mı? Bir iki yedek parça lazım olacak illaki. Yavaştan bunları konuşmak gerek. Elime geçseydi araştıracaktım ama henüz geçmedi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kayinvalide Alamanyada. Oradan max 1000tl ye daha kalitelisini getirtebilir miyim aceba? Var mi önerisi olan

• Antepte var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Beylikdüzü Migros tan ben de beyaz rengini satın aldım. Bu fiyata gerçekten çok iyi bir ürün. Kapalı kutu 2 tane siyah renk ve teşhir ürünü kalmıştı en son.

• quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Arkadaşlar bu ürünün orjinalini bilen var mı? Bir iki yedek parça lazım olacak illaki. Yavaştan bunları konuşmak gerek. Elime geçseydi araştıracaktım ama henüz geçmedi
    Bu dolar kuruyla zor gibi
  • ehiamico kullanıcısına yanıt
    urun.n11.com
    İrobot Roomba İ7156 Akıllı Temizlik Robot Süpürge - n11.com
    https://urun.n11.com/elektrikli-supurge/irobot-roomba-i7156-akilli-temizlik-robot-supurge-P358696018

iRobot Roomba i7156 Varken mii vacuum denen çöp alınmaz.

Al bak, senin gibi kat kat fiyat farkı olan ürünleri kıyasladım..

• lewel123 kullanıcısına yanıt
    Altıüstü yedek fırçasını alacağız hocam bi kaç tane. Sıfır makineyi almayacağız ki kuru düşünelim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ercuezel kullanıcısına yanıt
    Ucuza mal alacak kadar zengin değilim diye bi laf var, bilir misin? Bu çöpe para verip verim alamamaktansa mi'yi tercih etmek daha mantıklı. Ha senin mantıkla işin yoksa kendi bileceğin iş iRobat (isme dikkat, nixe gibi) ınla mutluluklar ne diyeyim :)

• Ürün fiyatının hakkını fazlasıyla veriyor. Uzun kullanım sağlamadım ama dün tüm evi temizledi. Önceki gün süpürmemize rağmen baya toz topladı. İşini yapıyor fazlasını vermek bütçesi kısıtlı olanlar için gereksiz olur.
    Daha üst modelleri alamıyacaksanız bu fiyata kaçırmayın derim.

• Biri kullanici kulubu acsin artik

• 2 adet kapalı kutu almıştım. Kdz. ereğli'deyim elden almak şartıyla 1 adet elimde kapalı kutu mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.