< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
iRobot temizlik robotları (23. sayfa)
-
-
Geçmişten değil, güncel yapılan temizliğin haritasını kullanarak oluşturuyor. Harita kısmında nokta beliriyor ve girdiğinizde özelleştirebiliyorsunuz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civilengineer23 -- 11 Eylül 2022; 13:47:10 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yedek fırçaları temin edebiliyor musunuz ? @hepsirobot
Ben nisan 2022 de
Fırsat: AeroFlow AERAIROSET2 iRobot Roomba e & i Serisi Uyumlu Aksesuar Setiwww.amazon.com.trAmazon.com.trhttps://www.amazon.com.tr/dp/B08342HK6W/ref=cm_sw_r_apan_i_dl_TX35EF95MKYT99ATF8AP?_encoding=UTF8&psc=1
bu seti 180 tl ye almıştım. Filtrenin birini kullandım. Fırçaları daha kullanmadım. Filtre, ürün resmindeki gibi 3 bölümlü değil. 2 bölüm var. Orjinal değil yani. Ben her toz haznesi boşalttığımda filtreyi de temizliyorum.
Orjinal bulursanız buraya yazın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba @Hepsirobot
İrobot i3 harita gelince i5 mi oldu ? her şeyi aynı sadece ismi i5 mi oldu acaba ?.
-
Kolay gelsin i3 robot aldım. Haritalandırmada sıkıntı çıkmadı ayırıcıları yerleştirdim. Ama odadan dışarı çıkıyor. Büyük ihtimal güncellemeyle düzelicek. Ayrıca robot çalışırken birden duruyor. Fırça dönmüyor. Güç kesinstisi yaşsr gibi. Ama kapanmıyor. 2sn sürüyor sonra devam ediyor. 5dk periyotlarla 2sn süren durmalar var normal mi ? Yoksa kronik sorun mu var.? Şimdiden teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba
Belirttiğiniz durma olayı son güncelleme sonrasında ortaya çıktı özellikle haritalandırma esnasında görmüştüm bunu temizlerken dikkat etmedim bu hususa ama öncesinde böyle bir durma olayı yoktu. Ayrıca 5 dk’da bir değilde benimkinde daha az karşılaştım bununla.
Bende de durma yok. En azından dikkat çekici miktarda. Ama 3 defa harita denemesi yaptım. Başarısız oldu. Salona girince kafası karışıyor. Sadece antre mutfak ve yatak odası haritalı. Diğer yerler için eski sistem. Odaya götür kapıyı çek şeklinde. Aslında harita fonsiyonu gelmişken yasak bölge ya da bölge seçip yollma da olmalıymış. Bu seviyede bilgi birkimi olan bir firma için zor değildir aslında ama ticari kaygılar...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Hayırlı olsun hocam. Ben dün fırsat bulunca tekrar tüm evi haritalama girişiminde bulundum. Duvar diplerindeki her şeyi öne çektim. Robot odaya girince tüm kenarları dolaşabildi. fırçalar falan da takılı olmadığından mıdır nedir çokta hızlı harita çıkardı. Ancak ilk denememde eski haritam kayıtlı iken, yeni harita oluştur dedim, sadece bir harita tutabileceğini eskisini sileceğini söyledi onayladım, işleme başladı tüm evi dolaşıp istasyona döndü ama haritayı kaydetmedi. Sonra eski haritayı sildim, robotu yeniden başlattım. Tüm evi başarı ile haritaladı. Çok da düzgün bir harita çıkardı. Ayırıcılar ile istediğim yerleri ayırıp oda etiketlerini verdim. her oda için "sık kullanılanlar" bir kayıt oluşturdum. Sık kullanılanlardaki kayıtları oluştururken ismin -i hali ile isimlendirme yaptım. Örneğin mutfak için oluşturduğum kaydın ismi "mutfağı". Böylece sesli asistandan "mutfağı süpür" diyerek görev başlatabiliyorum. yeniden başlattım.
Güncellemenin geleceğini bilerek almıştım bu robotu. Eski hali ile de çok kullanışlıydı ama harita ile daha da iyi oldu. Eğer silme çok elzem değilse şu anda bu robot tam bir F/P ürünü. Uygulama ekran görüntülerini bırakıyorum.
-
Ve iRobot yapacağını yaptı.
Millet bi çekilin bakalım, alemin yeni kralı geliyor.
iRobot Combo J7+
Tam hareketli mop ünitesi
-
iRobot Combo J7+ özel video
-
Oy oy oy bu videoyu nasıl kaçırdım yaa bildirimleride açık irobot'un hayret, game changer dedikleri budur işte.
Amazon'un sihri mi bu abi sence yoksa zaten çıkacak mıydı ?
-
Çıkacak üç üründen ilki bu.
Bildirimlerde olmaz bunlar, bende sitenin distribütör şifreleri var, oradan çekiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 28 Eylül 2022; 22:18:29 >
-
iRobot Roomba Combo J7+
Robot KafalaryoutubeiRobot Roomba Combo J7+ , Efsanevi Robotun Uzun Tanıtım Videosu #robotsüpürge #irobot #irobotroombahttps://www.youtube.com/watch?v=KpGi6jH6aQg -
Roomba J7 ile Roomba i7 plus yaklaşık aynı fiyat. Siz olsanız hangisini alırsınız? Bu cihazlar mobilya ayaklarına vurarak hasar verir mi?
-
Merhaba,
J7 ön kamerası ile çok daha hassastır çarpmalar konusunda.
i7 ve J7 arasında 5 senelik teknoloji farkı var ancak otonom hazne benim için şart diyorsanız o zaman çok seçenek yok.
Her şekilde, kuru süpürme için kullandığı çift ana fırça dışında, teknoloji olarak çok da ileri cihazlar sayılmaz ikisi de.
-
Ali Bey öncelikle bilgilendirmeler icin cok tesekkürler.Bir sorum olacak yanıtlarsanız sevinirim.1 Hafta önce i3 robot aldım.Güncelleme ve haritalandırmayı yaptım.Fakat oda seçtiğimde odayı hep aynı sekilde temizlemiyor.Sürekli farklı rotalar ciziyor.Arada emis gücünü kesip 2 dk odada dolanıp tekrar temizlige baslıyor.Belki zamanla oturur diye yaklasik 10 kere aynı odayı temizlettim farklı zamanlarda ve günlerde ama hala oturmus bir rotası yok.Bu normalmi zamanla düzelirmi.Açıkçası temizlik performansı müthis.Memnunum ama düzensiz rotası ve ara sıra emişi kesip 2 dk gezinmesi acaba olmadımı dedirtiyor.
Ürünü mediamarketten aldım hala 14 günlük iade hakkım var.Bu arada 5800 tl ye aldım.Acaba iade edip moplu farklı bir modelmi alayım diye düşünüyorum.
Görüşleriniz benim icin cok önemli.Teşekkürler
Bu arada servisiyle görüstüm bu sekilde birkaç i3 geldiğini seri nosunu yurtdışına bildirdiklerini.Tekrar bir harita güncellemesi belki gelir dedi kesin degil.Bu modellerde biraz sensör eksigi var dedi ve i7 tavsiye etti.
Bütçe malum max 6000 tl.Moplu sorunsuz bir cihaz sizce ne alabilirim.i3 ü ararmıyım.Temizliği muhtesem ve çok sağlam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
i3 çok da parlak bir model değil, zaten haritalama ve navigasyon yapısı oldukça basit düzeyde. Ama kuru temizliği iyidir, çok robottan başarılıdır.
6k civarına moplu ve başarılı denebilecek bir robot biraz zor, belki 2C olabilir.
Saygılarımla
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X