Bence durma derim Ben Cypher'e yeni geçmeme rağmen serverde para olmadığını gördüm Dün moradonda +2 rebirth ms 700m'di 21 GB ile 3 tane alırsın fiyatlar tavan yapınca da 2 tanesiyle +7 ii takas edersin 1 tanesi sana kâr kalır..
wer bence
werme daha dur fıyatalr yenı dusuor bana bıraz once gelen teklıf +7 raptor 21 gb pp +7 toto & ımpact +7
bence wer cypher da çok ucuzladı server lar ronarka döndü nerid bu insanlar soul e acıyorlar artık:)
ver bence piyasa ii ce düşmeden
Ben daha geçen hafta 45 gbye yakın item önerdim adam sallamadı bile bu kadar düşemez bence pazar o yüzden bekle daha iyi teklifler gelebilir
bi de cvp yazsaydın verdim vermedim die
fiyatlar artacak diyen arkadaslar para nerden nasıl gelecek malum serverlarda para kalmadı mantıklı bir neden söylermisiniz lütfen bu fiyatlar nasıl artacak.
Fiyatların artacağını söyleyen kimse yok ki şu an
ßenCe'de verme ßende Eski cypher'Cılardanım .!!! ßekle ßiraz daha
quote:
Orjinalden alıntı: RainingBlood
Bence durma derim Ben Cypher'e yeni geçmeme rağmen serverde para olmadığını gördüm Dün moradonda +2 rebirth ms 700m'di 21 GB ile 3 tane alırsın fiyatlar tavan yapınca da 2 tanesiyle +7 ii takas edersin 1 tanesi sana kâr kalır..
coğu insan fiyatların artcağını düşünüyor bende merak ediyom bu para nerden gelecek.
durduğun kabahat
nakit e çevirmek en iyisi piyasa düşünce köşeyi dönersin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme