Bildirim
Iron Maiden Fan Club - Since 2007 © (19. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
Giriş
-
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Düşünen Adam
dave murray en sevdiğim iron maiden şarkılarından liste oluştursam tartışmasız ilk beşe girer. bence grubun en underrated şarkısı. en büyük talihsizliği remember tomorrow ve phantom of the opera ile aynı albümde bulunmasıdır sanırım. ister istemez diğerlerinin gölgesinde kalıyor. gerçi bu iron maiden'ın her albümde yaptığı bir şey.. benim bildiğim, her albümden bir bilemedin iki hit çıkar. bu adamların her şarkısı hit lan. hadi biraz daha şarap içelim!
Vay canına! Iron Maiden diye bir grubun olduğunu öğrenip diskografisini indirince dinlediğim ilk şarkısı!
-
Bu arada yeni konser DVDsi En vivo harika olmuş ! Running Free de Seyirci Gök gürültüsü gibi -
-
-
-
-
benide ekle bro -
quote:
Orijinalden alıntı: OneMoreChance
benide ekle bro
"No there s no one going back
No there s not a second chance" -
Benide eklermisin? -
-
Benide ekle hocam onların fan'ı değil Kuluyum
Run Silent Run Deep , Holy Smoke , Wasted Years, No Prayer For The Dying , The Trooper ve Sun and Steel hayatımda yer etmiş asla benliğimden silemeceyeceğim nadide parçalardır.Bu dünyaya böyle bir grup bir daha gelmez bu bize bir armağandır. -
Benide ekle usta.
Hayatımın grubudur Iron Maiden, bir eserdir, bir şaheserdir, bir şanstır, sahnedeki ilahlardır, tapılası riffleri ve soloları atan babalardır.
En önemlisi Dance of Death'tir, The Talisman'dir, The Wicker Man'dir, 2 Minutes 2 Midnight'tır, Hallowed By Thy Name'dir ...
Kısacası kötü şarkısı bulunmayan ender gruplardandır. 90'ları çıkarırsan, çıkarırken Fear of the Dark'ı es geçersen -
@ pLainLogic ,
@ Jokě ,
Arkadaşlar ikinizi de ekledim. Hoşgeldiniz. -
Hocam benide ekleyebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benide ekleyin -
Hocam alın beni de.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X