Şimdi Ara

Iron Maiden Fan Club - Since 2007 © (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
549
Cevap
2
Favori
17.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağustos sonu-Eylül başı gibi Twitter'dan Janick Gers ile konuştum.seneye Türkiye'ye gelme ihtimalleri varmış.

Gelirlerse affetmem bu sefer.yalnız seneye ygs-lys var umarım günler çakışmaz
  • Beyler adamlar Avrupa turuna cikiyor dikkat cekelim Twitterda hastag falan yapalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu listede adımı görmemek şaşırttı beni. Yazabilirsin hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SellYourSoul

Ağustos sonu-Eylül başı gibi Twitter'dan Janick Gers ile konuştum.seneye Türkiye'ye gelme ihtimalleri varmış.

Gelirlerse affetmem bu sefer.yalnız seneye ygs-lys var umarım günler çakışmaz

Bana da aynı şeyi söyledi. Ancak o Janick Gers gerçek Janick Gers değil hocam onu söyleyim. Yoksa ben de bayaa bi heyecanlanmıştım.

• Ekleyin bakayım.Ön sıralardan yerimizi alalım
  • oha liste de hala yokum...EKLEYİN BENİDE...
    http://www.youtube.com/watch?v=RLxIE9IQOJs
  • konu aşağılarda kalmış ve saçma sapan konular yukarıda eklersen sevinirim iron maiden benim için heavy metal tanrılarınının oluşturduğu bir gruptan da ötedir iron maiden yaşamdır hiçbir şarkısını birbirinden ayıramam ama benim için en özelleri
    the number of the beast
    alexander the great
    for the greater good of god
    afraid to shoot strangers
    strange world
    blood brothers
    ghost of the navigator

• Şu anda üniversiteye giden kuzenlerim zamanında dinleye dinleye benide alıştırdı hiçbir metal gruba değişmem bu grubu ekleyin benide http://www.youtube.com/watch?v=MZDB0mAMkA4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi \mXm/ -- 20 Mart 2013; 22:34:17 >
  • 2010 mu 2011 mi o tarihte geldiklerinde gitmiştim tekrar geliyor diyorlarr doğru mu acaba?
  • Benim tanıdığım en iyi metal grubu diyebilirim.Telefonumda en çok bu grubun şarkısı vardır.Lütfen beni de ekleyin
  • Biletler satışa çıkıyor bugün. Gidecek olan var mı?
  • Saat kac gibi satisa cikar? İzmirde nereden alabilirim?

• biletler satışta
    biletix.com dan alabilirsiniz ama acele etmeyin daha sahne düzeni bile belli değil

• Sahne düzenini bekliyoruz.
  • Sahne düzeni ne zamana belli olur beyler tahmininiz var mı ?
  • Arkadaşlar Niğde'den 3 arkadaş gelmeyi düşünüyoruz yaşlar 17.konser saat kaça kadar sürer acaba ? 11 den önce konser biter çıkabilirsek arkadaşın evinde kalacağız ama eğer olmazsa yakınlarda arkadaşın tanıdığının bir mekanı varmış kafe gibi gece orada kalmayı düşünüyoruz.ertesi günde geri döneceğiz zaten.

ayrıca sabah 10 gibi kapıda beklemeye başlasak ( vodafone saha içi ) sahne önünün hemen arkalarında yer alma şansımız nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 26 Mart 2013; 17:56:27 >
  • Ekle
  • quote:

Arkadaşlar Niğde'den 3 arkadaş gelmeyi düşünüyoruz yaşlar 17.konser saat kaça kadar sürer acaba ? 11 den önce konser biter çıkabilirsek arkadaşın evinde kalacağız ama eğer olmazsa yakınlarda arkadaşın tanıdığının bir mekanı varmış kafe gibi gece orada kalmayı düşünüyoruz.ertesi günde geri döneceğiz zaten.

ayrıca sabah 10 gibi kapıda beklemeye başlasak ( vodafone saha içi ) sahne önünün hemen arkalarında yer alma şansımız nedir ?

11 den önce hayatta bitmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Edward Elric

Ben nicki değiştirdim, Red Wings'i Blue Exorcist yap.

yine değiştirmişsin oyuncak mı bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

quote:

Arkadaşlar Niğde'den 3 arkadaş gelmeyi düşünüyoruz yaşlar 17.konser saat kaça kadar sürer acaba ? 11 den önce konser biter çıkabilirsek arkadaşın evinde kalacağız ama eğer olmazsa yakınlarda arkadaşın tanıdığının bir mekanı varmış kafe gibi gece orada kalmayı düşünüyoruz.ertesi günde geri döneceğiz zaten.

11 den önce hayatta bitmez

kalacka yer ayarladık kesin gidiyoruz

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.