ıron maiden hayranlarını buraya bekliyorum ne de olsa aynı gurubu dinliyoruz!
ben varım tabi istersen
tabi ki kim isterse gelebilir.zaten amacımız bu
iron maiden çok önemlidir benim için. yenia lbümleri de şu an müzik marketlerde arkadaşlar. bruce un dönmesi beni çok sevindirmişti. ayrıca belirteyim steve harris 1998 yılın daki türkiye konserine türk millit akımı forması ile çıkmış. bunu başka hiçbir bir konserlerinde yapmadığı belirtiliyor.
up the irons.
yeni albüm ünün adı ne bn alamadım haberimde yoktu kusura bakmayın
eddie i biliyon mu çok şeker
iron maiden in belgeseli çıktı kanal türkte süperdi
hmm bilmiyordum söylediğinize göre güzel zaten iron maiden de bu beklenir.
quote:
Orjinalden alıntı: can_aksoy
iron maiden in belgeseli çıktı kanal türkte süperdi
izledim belgeseli baya bi güsel ve baya bi ayrıntıya indiler
quote:
Orjinalden alıntı: lynneth
yeni albüm ünün adı ne bn alamadım haberimde yoktu kusura bakmayın
yeni albümün adı a matter of life and death.
senin de dünyadan haberin yok ya. taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne zaman duyurduk burada albüm çıkacak diye
Efendim canım
Killemall yeni generasyon bunlar abi X) Yalnız ben bu topiğin aynısını açtım diye hatırlıorum XO
Up the Irons!!!
7 eylül 1998 gecesini asla unutmayacagım
the reencarnation of benjamin ..... diye bir sarkıları var yeni cıktı. Dusunuyorumda :
Ulan bir insan 20 yıldır bu kadarmı sound'unda kalır mukemmel sarkı yapar... Helal....
buyur canım geldim...
adam mütiş ya hele FEAR OF THE DARK SARKISINA BİTİYORUM bide BLİND GUARDIAN dinlerim
quote:
Orjinalden alıntı: gorkemm13
adam mütiş ya hele FEAR OF THE DARK SARKISINA BİTİYORUM bide BLİND GUARDIAN dinlerim
adam derken?
quote:
Orjinalden alıntı: nachfülbar
quote:
Orjinalden alıntı: gorkemm13
adam derken?
arkadaşlar valla ben yeni parçalara alışamadım ama üst üste dinliyorum 1-2 gün içinde ooooo bu şarkıda süpermiş derim artık ama sonuçta iron maiden gerçi ben metal dinliom ama neyse hard rock da dinlioz arasıra
arkadaşlar ben de varım..
ya iron maiden anlatılmaz yaşanır... mesela:parçalarındaki her solo da orgazm yaşıyorum... resmen