Şimdi Ara

Iron Man 3 (2013) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
9
Favori
52.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merakla bekliyoruz.
  • Fragman çok güzel!...Robert Downey Jr. bayağı oyunculuğunu konuşturmuş sanırım bu sefer müthiş görünüyor.

3d izlemek istemediğim için filmin bluray'inin çıkmasını beklemek zor olacak gerçekten!...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

of of of of!Heyecanım git gide artıyor arkadaş bu nedir ya?HulkBuster zırhı mükemmel yapılmış.Tahminim fragmandaki o zırhların içinde insanlar var.(fragmanda ki 1:56 da olan kişiler olabilir)
    Çok sağlam bir film olacak..

• çok güzel film olacak gene sinema yolu gözüktü
  • Filmde Hulk olmadan ne anladım ben Hulkbuster zırhından. Hulk da olacak şöyle o zırhla kapışacaklar işte ozaman olur
  • 1.57

Extremis veriyorlar askerlere.

Tam da beklediğim gibi, temel aldıkları hikayeyi biraz da mutasyona uğratacaklar; harika olacak bu film. Daha evvel bu konuda yapmıştım, ama daha detayına girmeyeyim. Hem 2 ayı da kaldı hani.

Bir de bu kadar başka zırhlar da filme koyulmuşken, hazır üçlemenin son filmiyken değişik zırhlarla da ağza bir parmak bal çalıyorlar, Arctic Armor'u da filmde görsek iyi mi olurdu ne? Fragmanların bazı kısımlarında görünen Mandarin'in oluşturduğu ortamlarda iyi giderdi kendisi.

Bu arada evet Hulkbuster'ın yeri değil ama göstermek istemişler herhalde, Iron Man okuyucusu farklı zırhları sinemada da görmekten mutlu olacaktır, filmin görkemini artırmak için de gerekli, hem sinemaya geçerken ille de çizgi romandaki gibi aktarmak zorunda değiller, Hulk göndermesi yaparlar mı o zırh hakkında, tahmin etmek güç ancak aynı zırhı filmde başka şekilde de tanıtabilirler. Concept Art çizimlerinde net gözüken ve fragmanda da olan bir Hulkbuster var, Space Armor var, ve başka net görülemeyen başka bir sürü zırh da. Tam net göremesem de ufak detayından gördüğüm birinin de Stealth Armor olduğunu düşünüyorum. Iron Man'de 'pek çok başka zırh' olayı daha evvel Bendis zamanında, Invincible #174'te işlenmişti, -aşağıda- onunla Extremis hikayesini harmanlamışlar. Bu arada benden başka, zırhlardan birinin içinde Pepper'ın olduğuna parasını koyan var mı?
    Mandarin tehlikesinin içine atmak riskli de olsa, Tony ona da bir Rescue Armor yapmış mıdır?

Invincible #174

Iron Man 3 (2013)

Hulkbuster

Iron Man 3 (2013)

Marvel NOW'dan gerçi ama madem bu kadar zırh bolluğu var, bu da olsun Filmde zırhları görünce anlarız artık hangisi nedir/ne değildir.

Iron Man 3 (2013)

• Sadece bir kısmı;
     Iron Man 3 (2013)

@Maximum_Carnage

Hocam Godkiller zırhı çok büyük ihtimalle şu olacak;

Iron Man 3 (2013)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sylargray
    @Maximum_Carnage

Hocam Godkiller zırhı çok büyük ihtimalle şu olacak;

Aslında kafa kısmından ben de ona benzettim ama fotoğrafta hafif netlik problemi olmasından tam manasıyla konduramamıştım. Bazı kısımlarda farklılıklara uğratmışlar gibi görünüyor. Filmdeki zırhlar arasında Godkiller'a en benzeyen bu ama renk düzeni de farklı; olması gerekenden daha fazla altın rengi var. Birebir şu haldeki, alttaki gibi kalaymış iyiymiş ama nasıl olursa olsun her halükarda böylesine zırh bolluğu varsa Godkiller'ın da içlerisinde olması gereklidir, kendisi ayrı karizmadır zaten.

Godkiller: (Güncel çizimlerden)

Iron Man 3 (2013)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 6 Mart 2013; 12:52:30 >

• Bu arada, ek olarak, ayrı bir mesaja koyayım dedim:

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

Bu arada, ek olarak, ayrı bir mesaja koyayım dedim:

/>

/>

Bu sahneler çok hoşuma gitti nedense.Ayrıca O zırhın üzerine atlayan tony değil mi?

• quote:

1.57

Extremis veriyorlar askerlere.

Tam da beklediğim gibi, temel aldıkları hikayeyi biraz da mutasyona uğratacaklar; harika olacak bu film. Daha evvel bu konuda yapmıştım, ama daha detayına girmeyeyim. Hem 2 ayı da kaldı hani.

Bir de bu kadar başka zırhlar da filme koyulmuşken, hazır üçlemenin son filmiyken değişik zırhlarla da ağza bir parmak bal çalıyorlar, Arctic Armor'u da filmde görsek iyi mi olurdu ne? Fragmanların bazı kısımlarında görünen Mandarin'in oluşturduğu ortamlarda iyi giderdi kendisi.

Bu arada evet Hulkbuster'ın yeri değil ama göstermek istemişler herhalde, Iron Man okuyucusu farklı zırhları sinemada da görmekten mutlu olacaktır, filmin görkemini artırmak için de gerekli, hem sinemaya geçerken ille de çizgi romandaki gibi aktarmak zorunda değiller, Hulk göndermesi yaparlar mı o zırh hakkında, tahmin etmek güç ancak aynı zırhı filmde başka şekilde de tanıtabilirler. Concept Art çizimlerinde net gözüken ve fragmanda da olan bir Hulkbuster var, Space Armor var, ve başka net görülemeyen başka bir sürü zırh da. Tam net göremesem de ufak detayından gördüğüm birinin de Stealth Armor olduğunu düşünüyorum. Iron Man'de 'pek çok başka zırh' olayı daha evvel Bendis zamanında, Invincible #174'te işlenmişti, -aşağıda- onunla Extremis hikayesini harmanlamışlar. Bu arada benden başka, zırhlardan birinin içinde Pepper'ın olduğuna parasını koyan var mı?
    Mandarin tehlikesinin içine atmak riskli de olsa, Tony ona da bir Rescue Armor yapmış mıdır?

Invincible #174

Iron Man 3 (2013)

Hulkbuster

Iron Man 3 (2013)

Marvel NOW'dan gerçi ama madem bu kadar zırh bolluğu var, bu da olsun Filmde zırhları görünce anlarız artık hangisi nedir/ne değildir.

Iron Man 3 (2013)

Hocam tahminim 1.57 deki
    dediğiniz gibi serum verilen askerlere
    fragmanında sonunda her yerden gelen zırhların içine koyacaklar.Tahminim o şekilde.Ayrıca God killer zırhı nedir?Starkın çok fazla zırhı var fakat god killer isim olarak çok tuhaf geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tercüman-ı Ahvâl
    Hocam tahminim 1.57 deki
    fragmanında sonunda her yerden gelen zırhların içine koyacaklar.Tahminim o şekilde.Ayrıca God killer zırhı nedir?Starkın çok fazla zırhı var fakat god killer isim olarak çok tuhaf geldi.

Evet o gifteki Tony. 1.57'deki serumun hikayesi ise biraz, hatta baya bir derin yalnız. Haberin vardır belki ama önceki sayfalarda açıklamıştım. Bu filmin temel alındığı Extremis'teki gibi aynı şekil olursa,
    Extremis basit bir süperleştiren serumdan da öte bir nevi biyolojik silah diyeyim ben sana.
    Diğer konu ise pek net değil ancak az çok ben de öyle düşünüyorum; hatta filmin pek çok takipçisi de aynı görüşte, bir kısmı askerlere giydirilmiş olabilir, ancak benim bazılarında da Pepper, Happy Hogan, James Rhodes (Film boyu Iron Patriot kalmayabilir) gibi isimler olduğuna dair bir tahminim var.

Godkiller meselesine gelince açıkçası taze bir şey daha o. Marvel NOW ile beraber sıfırlanıp yeniden başlayan Iron Man hikayesinin beşinci sayısının sonunda gözüktü ilk olarak. Zaten şu anda da en son altıncı sayı yayınlandı ve bu hikaye biraz daha devam edecek, o yüzden derinlemesine çok bir şey demek mümkün değil; çünkü anlatılan hikaye daha net pek bir yere varamadı ama şu kadarını net olarak söyleyeyim; biraz kozmik şeyler içeren bir hikaye, sanıyorum Guardians of the Galaxy ile de bir münakaşası olacak, Tony bu zırhla uzayın derinliklerine gidiyor, normalinden farklı ve o ortama uygun fonksiyonlara, teknolojiye sahip.

Iron Man 3 (2013)

Bu arada Iron Man 3 için 'bence zırh giyenlerden biri de Pepper olacak' iddiamın yanı sıra şöyle bir şey de düşünmeye başladım; bu kadar zırh içermesi ve bazılarının, en net gördüklerimizden Space Armor ve Godkiller'ın, uzay odaklı olması da boşuna değil gibi sanki, bu filmden önümüzdeki sene gelecek olan Guardians of the Galaxy filmine bir bağlantı yapmasınlar? Bir de, bu benim tahminim değil, uzun süredir filmde WASP'ın da olacağına dair dedikodular vardı ama şimdilik bir şey çıkmadı görünüyor, bakalım filmde bir sürpriz yapacaklar mı?

Filmde Stealth, Brute, Mark XLVII, Heart Breaker, Deep Space, Iron Patriot, güncel Extremis gibi zırhların olduğu kesin. Yukardaki kıyaslamalı fotoğraftaki de büyük ihtimalle Godkiller dersek, bir de Asgardian Destroyer zırhının da filmde bulunması kuvvetle muhtemel:

Iron Man 3 (2013)

Asgardian Destroyer:

Iron Man 3 (2013)

Deep Space Armor:

Iron Man 3 (2013)

• vaybe bu adamda neler varmış böyle.bu zırhların özelliklerinin ne olduğu neden yapıldığı ne işe yaradığına dair türkçe dökümanlar yazılar varmı.Derine indikçe daha da dikkat çekici oldu bu karakter.Artı sadece iron man animesi varmı etkili bir şekilde işlenmiş.
  • quote:

quote:

Hocam tahminim 1.57 deki

Evet o gifteki Tony. 1.57'deki serumun hikayesi ise biraz, hatta baya bir derin yalnız. Haberin vardır belki ama önceki sayfalarda açıklamıştım. Bu filmin temel alındığı Extremis'teki gibi aynı şekil olursa,
    Extremis basit bir süperleştiren serumdan da öte bir nevi biyolojik silah diyeyim ben sana.
    Diğer konu ise pek net değil ancak az çok ben de öyle düşünüyorum; hatta filmin pek çok takipçisi de aynı görüşte, bir kısmı askerlere giydirilmiş olabilir, ancak benim bazılarında da Pepper, Happy Hogan, James Rhodes (Film boyu Iron Patriot kalmayabilir) gibi isimler olduğuna dair bir tahminim var.

Godkiller meselesine gelince açıkçası taze bir şey daha o. Marvel NOW ile beraber sıfırlanıp yeniden başlayan Iron Man hikayesinin beşinci sayısının sonunda gözüktü ilk olarak. Zaten şu anda da en son altıncı sayı yayınlandı ve bu hikaye biraz daha devam edecek, o yüzden derinlemesine çok bir şey demek mümkün değil; çünkü anlatılan hikaye daha net pek bir yere varamadı ama şu kadarını net olarak söyleyeyim; biraz kozmik şeyler içeren bir hikaye, sanıyorum Guardians of the Galaxy ile de bir münakaşası olacak, Tony bu zırhla uzayın derinliklerine gidiyor, normalinden farklı ve o ortama uygun fonksiyonlara, teknolojiye sahip.

Iron Man 3 (2013)

Bu arada Iron Man 3 için 'bence zırh giyenlerden biri de Pepper olacak' iddiamın yanı sıra şöyle bir şey de düşünmeye başladım; bu kadar zırh içermesi ve bazılarının, en net gördüklerimizden Space Armor ve Godkiller'ın, uzay odaklı olması da boşuna değil gibi sanki, bu filmden önümüzdeki sene gelecek olan Guardians of the Galaxy filmine bir bağlantı yapmasınlar? Bir de, bu benim tahminim değil, uzun süredir filmde WASP'ın da olacağına dair dedikodular vardı ama şimdilik bir şey çıkmadı görünüyor, bakalım filmde bir sürpriz yapacaklar mı?

Filmde Stealth, Brute, Mark XLVII, Heart Breaker, Deep Space, Iron Patriot, güncel Extremis gibi zırhların olduğu kesin. Yukardaki kıyaslamalı fotoğraftaki de büyük ihtimalle Godkiller dersek, bir de Asgardian Destroyer zırhının da filmde bulunması kuvvetle muhtemel:

Iron Man 3 (2013)

Asgardian Destroyer:

Iron Man 3 (2013)

Deep Space Armor:

Iron Man 3 (2013)

ben bu flim sonunda %90 thor ile kaptan amerikan değinecek çünkü bu flim baya bi reklam fragman vs vs yaptılar ama o flimlerin akibeti daha belli deil thordada avengers bağlarlar guardian of galaxy i pek bence bu serilere girmez gibi eğer girersede hulk un da flim ini yapmları lazım

• quote:

quote:

Hocam tahminim 1.57 deki

Iron Man 3 (2013)

Iron Man 3 (2013)

Asgardian Destroyer:

Iron Man 3 (2013)

Deep Space Armor:

Iron Man 3 (2013)

Hocam öncelikle zaman ayırıp bu kadar uzun yazdığınız için teşekkürler

Hatırlarsanız size pm atıp İron patriot nedir diye sormuştum sizde uzun uzun açıklamıştınız.Fakat aklıma bir soru takılda gerçi bir değil bir kaç soru Bu seriyi Iron patriot olayına nasıl bağlayacaklar?Bir fikriniz var mı?Ayrıca Asgardian zırhı thor ile ilgili bir olay için falan mı var?

avengers da ufak bir kapışma yaşamışlardı,onu baz olarak daha güçlü bir zırh yapıp adı biraz marjinal olsun diye mi adını asgardian koydu?
    Bildiğim kadarıyla guardians galaxy avengers gibi büyük bir takımdan ziyade daha ufak bir takım değil mi?Ayrıca tony avengers gibi Marvel'in 1 numaralı süper takımını bırakıp,guardians of galaxy ile münakaşa etsin öyle bir durumu yok ki zaten starkın?

Biliyorum fazla soru sordum kusuruma bakmayın hocam

Ayrıca Wasp avengers takımının üyesi olacak ileride ben öyle biliyorum yani.Daha soracağım çok soru var ama konu kirlenmesin diye sormuyorum

• offf çıksada izlesek yav
  • Oha fragmanın sonundaki zırhlar ne öyle IMAX perdesi delinecek.
  • quote:

Hocam öncelikle zaman ayırıp bu kadar uzun yazdığınız için teşekkürler

Hatırlarsanız size pm atıp İron patriot nedir diye sormuştum sizde uzun uzun açıklamıştınız.Fakat aklıma bir soru takılda gerçi bir değil bir kaç soru Bu seriyi Iron patriot olayına nasıl bağlayacaklar?Bir fikriniz var mı?Ayrıca Asgardian zırhı thor ile ilgili bir olay için falan mı var?

avengers da ufak bir kapışma yaşamışlardı,onu baz olarak daha güçlü bir zırh yapıp adı biraz marjinal olsun diye mi adını asgardian koydu?
    Bildiğim kadarıyla guardians galaxy avengers gibi büyük bir takımdan ziyade daha ufak bir takım değil mi?Ayrıca tony avengers gibi Marvel'in 1 numaralı süper takımını bırakıp,guardians of galaxy ile münakaşa etsin öyle bir durumu yok ki zaten starkın?

Biliyorum fazla soru sordum kusuruma bakmayın hocam

Ayrıca Wasp avengers takımının üyesi olacak ileride ben öyle biliyorum yani.Daha soracağım çok soru var ama konu kirlenmesin diye sormuyorum

Aslolan, çizgi romandaki hikayesine bakarsanız bir Hulk'a karşı olduğu gibi bir de Thor'a karşı Thorbuster zırhı var, yani tahminin doğru, günün birinde Thor'a karşı savaşmak zorunda kalırsa diye önlem olarak kenarda. Özellik olarak Asgard'daki, Thor filminde de gördüğümüz Destroyer ile benzeşiyor, gücünü Asgard'a özel mistik bir elementten alıyor ve bu güçle Thor'u bile şaşırtıyor. Çok güçlü, Mjollnir'e bile karşı koyup durdurabilecek seviyede bir zırh, Thor'un kullandığı büyük ölçüdeki gücü bile emip kullanabilecek düzeyde, Odin Force'lu Thor'a kafa koyuyor ki bu çok büyük bir şey, sadece Thor'a karşı ürettiği ve belki de Tony'nin yaptığı en güçlü şey Thorbuster. (Tabii en güçlü zırhı derseniz ben son teknoloji ve her şeyin olabildiğince maksimum seviyesinde olduğu güncel Extremis zırhı derim, bir zırhtan da öte Cyborg gibi o, unutulmamalı ki Thorbuster sadece Thor'a karşı ve asıl gücünü de Asgard elementinden alıyor) Ancak şu var ki fotoğrafını koyduğum filmdeki zırh Thorbuster değil, onla alakası bile yok çünkü Thorbuster görüntü olarak baya farklı, o fotoğraftaki buna büyük ölçüde benzer, sadece Asgardian Destroyer diye geçiyor ve Destroyer'a da benziyor, Fear Itself'de vardı:

Iron Man 3 (2013)

Neyse, hazır konusu da açılmışken Thorbuster'dan da bahsetmiş olduk bu bahaneyle.

Thorbuster:

Iron Man 3 (2013)

Iron Patriot hikayesini bence hiçbir şeye bağlamayacaklar. Fragmanlarda da gördüğümüz üzere o zırhı tahminlerdeki gibi James Rhodes giyiyor; Iron Patriot desenini alıp, ikinci filmdeki War Machine hesabı ek bir zırh olarak filme koymuşlar, büyük ihtimal filmde Amerika açısından da gurur okşayan ve 'yüceltici' bir tanıtımı, tasviri de olacaktır o zırhın, bilinen Iron Patriot'tan tamamen farklı. (Gerçi daha zırhı kimin giydiğini görmeden evvel bile onun bilinen IP olmadığını biliyorduk o ayrı mesele; normalde onun olması için hem Spider-Man'in haklarının Sony'de olmaması lazım, hem zaman olarak çok daha karışık ve karanlık dönemlerde, Dark Reign'de olmaları lazım, hem de içindeki kişinin Norman Osborn olması lazım ki bunların tamamının aksi olsa bile damdan düşen gibi alakasız bir biçimde çıkan Osborn çok saçma dururdu. Kısacası filmdeki Iron Patriot'un Iron Patriot olmaması için tüm şartlar hazırdı.)

Wasp normalde Avengers üyesi evet, ama ilk olarak sahneye çıkışını Black Widow gibi Iron Man 3'te yapar mı gibi bazı dedikodular vardı, kadroda bulunabilir diye, bana sorarsan ben Wasp'ı tutmam zaten, gereksiz karakter de, şayet Iron Man 3'te olursa bence burdan geçeceği yer Avengers 2 ihtimali kadar Ant-Man filmi olurdu ki zannedersem Ant-Man'de de olacağı kesin gibi.

Guardians of the Galaxy adı üzerinde uzay temalı, galaksiyi korumak üzere kurulu, Thanos ve Skrullar gibileriyle kapışan bir takım, diğerlerine kıyasla Marvel'ın en az bilinen ve en ünsüz serilerinden olabilir. Bu seriden ve karakterlerinden haberdar sinema izleyicisi fazla kişi yok, seneye de filmi geliyor ki gişe açısından diğer Marvel filmlerine göre aşağıda kalabilir, belki Avengers 2 öncesi Thanos'a giriş (Ders adı gibi oldu bu da) için ideal olabilir ama Marvel açısından baktığınız zaman bu seriyi sinemaya aktarmak cesur bir hareket. Benimki sadece bir tahmindi, Tony elbet Avengers'ta da bulunacaktır ancak ondan evvel bir Guardians of the Galaxy'e ziyaret ettirirler mi diye, maksat Iron Man 3'teki uzay yolculuğu amacıyla yapılmış zırhlar kullanılmamış olmasın :) Bu arada önceki mesajımın son kısmındaki GotG bağlantısı hakkında dediğimin hala arkasındayım ancak Godkiller zırhından bahsettiğim kısmında 'GotG ile münakaşa' derken onu çizgi romanda devam edecek hikaye için kullanmıştım.

• Fragmanın ortalarında ev(!) patlarken ki zırhı giyme sahnesi harika olmuş. Biri gif yapabilirse çok makbule geçer. Özellikle kask, acayip.
  • Bi çıkmadı gitti :) Çıksada izlesek :)
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.