Şimdi Ara

Iron Man 3 (2013) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.276
Cevap
9
Favori
52.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @Maximum_Carnage 1:50'deki sahne ve 2:10'dan sonraki kısım. Sanki Tony'nin düşmanı gibi geldiler bana?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

@Maximum_Carnage 1:50'deki sahne ve 2:10'dan sonraki kısım. Sanki Tony'nin düşmanı gibi geldiler bana?

link var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

@Maximum_Carnage 1:50'deki sahne ve 2:10'dan sonraki kısım. Sanki Tony'nin düşmanı gibi geldiler bana?

link var mı

Yeni çıkan trailera bakabilirsin.

• quote:

Saolasın Hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -_-_- -- 16 Mart 2013; 14:00:08 >
  • az kaldı
  • Filmle birlikte Thor:Dark World'un fragmanı yayınlanacağı söylentisi dolaşıyor.
  • önce bi wolverine'i yayınlasalar..gerçi wolverine disney'in mi bilmiyorum ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intruder

Filmle birlikte Thor:Dark World'un fragmanı yayınlanacağı söylentisi dolaşıyor.

Disney'in evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: butze

Arkadaşlar en son çıkan fragmanın Türkçe altyazılısı paylaşılmamış sanırım konuda. Ben paylaşayım
    [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=Meyn5lCltSY/]

hulkbuster zırhı süper olmuş yaw. Bu arada bu düşman kim. Konuyu fazla takip edemedim beni aydınlatır mısn?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mahmutzahitcelik

quote:

Arkadaşlar en son çıkan fragmanın Türkçe altyazılısı paylaşılmamış sanırım konuda. Ben paylaşayım
    [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=Meyn5lCltSY/]

hulkbuster zırhı süper olmuş yaw. Bu arada bu düşman kim. Konuyu fazla takip edemedim beni aydınlatır mısn?

Iron Man'in en büyük düşmanı, kökeni Çin olan bi karakter Daha fazlasını bilmiyorum

tmm

• bekliyoruz
  • Verizon güzel bir kampanya başlatmış

• Zırh yapmak..Harika gibi

• Gwyneth Paltrow Talks About Wearing Armor in IRON MAN 3

Iron Man 3 (2013)

Both Marvel president Kevin Feige and actor Robert Downey Jr. have teased at one point or another that we'll be seeing Gwyneth Paltrow's Pepper Pott's suiting up in armor in Iron Man 3. Now Paltrow herself gives her thoughts on it, and basically confirms that it happens. Here's what she had to say about actually wearing the armor,

quote:

I didn’t mind wearing the suit at all. I thought it was light and perfectly comfortable and my children thought I was extremely cool. They were here on a day where I was in it, so they were trying it on and when my son saw me in the suit, he had the biggest eyes, so it was definitely worth it.

So there's no more speculating, it happens, and I'm sure it's going to be awesome!

• Harika bir film olacağına eminim. Robert Downey Jr. Bu işi biliyor :)
  • Yeni IRON MAN 3 traileri geldi türkçe alt yazı...

Robert işi biliyor vallahi çok güzel olacak %100. Film cıkmadan IMDB 10/10 veriyorum
  • Tony Stark nerede klişesini kullanmasalarmış iyiymiş. Spider-Man 2 filminde vardı aynı olay.
  • ıron man filminin 3 tane serisi var galiba. bunlar imdbde çıkıyor mu ıron man 1, ıron man 2 yazınca? bir de 3. sünü anlayabilir miyim 1 ve 2 yi izlemeden. yani çok bağlantılı mı seri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: avcıerhan

ıron man filminin 3 tane serisi var galiba. bunlar imdbde çıkıyor mu ıron man 1, ıron man 2 yazınca? bir de 3. sünü anlayabilir miyim 1 ve 2 yi izlemeden. yani çok bağlantılı mı seri?

Dostum ıron man 3 3 mayısta gosterime giricek daha cıkmadı yani.Sen ıron man 3 cıkmadan 1. ve 2. filmlerini izle yoksa 3.seriden bisey anlamassın.Artık cıksada izlesek tony stark özledik yaw Şuan 1. ve 2.filmi indiriyorum 3 gelmeden bi tekrar edelim :)
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.