Şimdi Ara

Iron Man 3'ün resmi oyunu Android ve iOS platformları için yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•  

Mobil platformun başarılı geliştiricilerinden Gameloft, Iron Man 3'ün resmi oyunu Iron Man 3'ü Android ve iOS platformları için yayınladı. 

Milyarder Tony Stark'ın kontrollerini mobil oyuncuların ellerine bırakan yapım, Iron Man'in A.I.M kuvvetlerine karşı verdiği amansız mücadeleyi konu alıyor. Iron Man çizgi romanlarındaki kötü adamlardan Crimson Dynamo, Ezekiel Stane, M.O.D.O.K. ve Living Laser'ı oyuncuların karşısına çıkaracak olan yapım, her seferinde yeniden tasarlanan 3 farklı mekan betimlemesine sahip. Söz konusu mekanlar Malibu Sahilleri, New York Şehri ve Çin olarak sıralanırken Iron Man 3, doygun bir içeriğiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Iron Man filmlerinden aşina olduğumuz 18 farklı zırhın bulunduğu yapımda zırhların her biri çeşitli yükseltmeler ile güçlendirilebiliyor.

Android ve iOS platformları için ücretsiz olarak sunulan Iron Man 3'ün resmi oyununa aşağıdaki market bağlantılarından ulaşabilirsiniz. Bu arada yapımın Türkçe dil desteğine sahip olduğunu da hatırlatalım.

• windows phone da bekliyoruz bir an önce :)

• Turkce dil olmasi iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretsiz ve Türkçe ! HEMEN INDIRDIM !
  • Beklentim yüksek , bakalım sevdiğim tarzda bir oyun ve gameloft imzalı

• Basarisiz bir oyun olmus

• Gameloft'un bir oyunu ücretsizse anlayın ki oyunda her şey paralı. Oyunun paralı olup satın alınıp özgürce oynanması çok daha yerinde oldu günümüzde.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iPod Touch 5G'de kasıyor. Temple Run, Subway Surfers, Sonic Dash tarzı bi oyun olmuş.

• İphone 4s'te en ufak bir kasma yok ama motorola razr'da bir akildi onumu gormeden gittim bir ara

• S3 de sorunsuz çalışıyor Türkçe olması ayrı bi güzel ama bağımlılık yapacak tarda degil.

• 3 Mayıs. Kısmetse ilk gün filmindeyim...

• Çok iyi oyun yapmışlar gerçekten. Oynamanızı öneriyorum.

• Bu sefer olmuş. Efektler vs. Harika. 40-50 mb lik bir oyun zannediyordum 800 mb i görünce bi anda sevindim.

• AppStore acilirsa indiricem ama yukleniyor ekraninda kaliyor acilmiyor.Genel bi sıkıntı felanmi var.

• 644 mb OP.
  • çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: CpT-aizeN

AppStore acilirsa indiricem ama yukleniyor ekraninda kaliyor acilmiyor.Genel bi sıkıntı felanmi var.

25pp dene ;)

• Oyun grafikleri super olmus, real racing 3 gibi grafikleri. Ama bu kadar sacma yapilamazdi bi oyun -.- marvel karakterleri denildiginde bölüm gecmeli bosslu mosslu bi oyun akla gelir, ama bu sonsuz kosu oynu... Sacmaligin bu kadari.

• quote:

Orijinalden alıntı: dere.beyi

quote:

Orijinalden alıntı: CpT-aizeN

AppStore acilirsa indiricem ama yukleniyor ekraninda kaliyor acilmiyor.Genel bi sıkıntı felanmi var.

25pp dene ;)

Jailberak yok :)
    Suan appstoreye girdi, indiriyorum oyunu.

• Şu vizeler bitsin sinemaya gidip IRON MAN 3 filmi nı izleyecem..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.