Şimdi Ara

İron-Man Zırhı Yapıcam Yardım Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
6.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar yaz gününde sıkıntıdan iron-man zırhı yapıcam kaynak makinesi var elimde çizimleri yapıcam boyutlarına göre demirleri sanayide kestircem alacam çekiçle dövüp şekil vericem sonra kaynaklıycam menteşe alcam içine girip çıkmak için o göğüs kısmındaki yuvarlak enerji kaynağını yapma imkanı olmadığı için bi sırt çantası yapcam yine demirden olcak ona benim şuan kullanılmayan elektrikli bisikletin aküsünü takıcam ama akü çok ağır kutusunda 4 tane var 1 tanesini alıp sırtımda taşıyabilirim sırt çantası küçük olcak kavanoz kadar bişey size sorum nasıl bi madde istemeliyim çelikmi olsun ne olsun baya güçlü olsun iron-man ilk filminde dandik malzemelerden yapmıştı ama yine kurşun geçirmiyordu o malzemeyi bilen varmı birde eklem kısımlarını rahat haraket ettirmek için ne yapmak gerekir en önemlisi oyuncak uzi taksam kafasına onu nasıl çalıştırabilirim ona nişan aldırtabilirmiyim içine navigasyon cihazı takarak o elektronik mekanizmayı yapabilirmiyim bunlar çok saçma geldiyse yapılamıycak şeylerse 2-3 gece pazarında satılan ışıklardan takarım havası olsun bide sprey boyayla boyucam metalik griye güzel olur kaynak lekeleri gözükmesin diye yardım beyler hobi olarak yapcam olmuyosa zorlamıcam şimdi çoğunuz gülebilir ama belki 50 sene sonra iron man zırhını gerçekten yapabilcek teknolojiye ulaşıcaz ben model gibi bişeyini yapcam ama arada içine girer mahallede gezerim fenamı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E35D290C4 -- 22 Haziran 2013; 15:13:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TickTok

Tabi Hocam Yardım Edelim

Gerekli Malzemeler

İron-Man Zırhı Yapıcam Yardım Lazım

Zaten digerlerini sen yazmışsın.

hll knkq xd

• ben yaptim bi beden kücük olmus sana göndereyim
  • Pepakura kullanmanı öneririm. Ordan kağıda parçaları çıkartıp birleştir. Ardından çeşitli malzemelerle sağlamlaştırın, olmadı kalıbı direk strafora işleyerek onunla yapabilirsiniz.
  • menteşeden sonrasını okumadım
  • Yaparsan bana da gönder parasını öderim.
    Not : Ciddiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Filmdeki zırhın kurşun getirmediğinimi sanıyosun

• Dökme demir-adam kıyafetine birde demir çanta içinde akü. Artık zırhın içinde bacaklarını oynatabilirsen ikinci adımda tendomlar, üçüncüde direkt belini yere bırakırsın...

Ekleme: Hareketi sağlayacak yazılımı ne ile yapacaksın? 8 bit atarilerin bordunu kullanıp, mario ara yüzü mü kuracaksın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 22 Haziran 2013; 19:54:03 >
  • Tutmayın küçük enişteyi.
  • eklem yerlerinde penye kumaşı kullan siyah renk esner onlar
  • Teneke adam olur anca o.

• Fotoğrafını istiyoruz. Bence seri üretime bile geçebilirsin :) Bitirdikten sonra bir fiyat da ver bari.
  • Zırh Vibranyum ve Adimentunyum karışımı olsun

• yaş kaç? ona göre ciddi yorum atacağım

edit: çok fazla yapcam etcem demişim. 18 altı oldugunu düşünüyorum bu bilmişlikle işin zor papercraf olarak yap üzerine epoxi vur sonra macun at daha ucuza mal olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 22 Haziran 2013; 20:17:38 >
  • Donanım senden yazılım benden
  • 30kg dan fazla olacak, ancak duran adam kostümü yapabilirsin.
  • Benle dalga geçenler adreslerini versin evlerini basıcam yaptım giydim buyrun ss atom bonbasınada dayanıklı bence hemen yer altı tünelleri kazmaya başlamalısınız iron man 3 te yaptığı enerji sistemini filmi 20 kez izleyerek yaptım şuan dünyayı ele geçirme çabasındayımhttp://media.whosay.com/27444/2/27444_la.jpg
  • Yav He He ! !
  • Şimdi bunu sen mi yaptın. Tek bi foto mu var?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.