Bildirim
İRONMAN LİFE SİZE BUST_ ŞUAN YAPILMAKTA
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Guzel duruyor takipteyim.
3 boyutlu yazici ile mi yapiyorsunuz? Eger oyleyse plani hazir mi siz mi ciziyorsunuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tamamen el yapımı hocam,kil hamuru kullanarak yapıyorum,elle yapıldığı için herhangi bir kalıptan çıkmamış oluyor,fazla emek gerektiriyor ancak dünya genelinde demiradam büstü çok var tabiki ancak bundan sadece bir tane var,yaptığım olaya sanat katmaya uğraşıp tek olmasına gayret gösteriyorum.yazıcıylada yapilabilir pek tabi,bu seri üretim gibi bir şey oluyor,el emeği olmadan makine yapıyor,bununda değeri kullanılan pla miktarı ve yazıcının çalışma saati nden öteye gitmiyor tabi. -
Güzel oluyor. Elinize sağlık. Dayanıklılığı nasıl bu şeyin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kil hamurundan yapıyorum,katılaşıp taş gibi olan bir malzeme,bildiğin modelleme hamuru.bu iş dünyada zaten bu malzemeden yapılıyor,yani sideshowun bir büstünü almış olsanız oda bu malzemeden yapılmıştır muhtemelen,yada ilk temel model bu malzemeden yapılmış,kalıbı alınmış,reçine dökülerek çoğaltılmışta olabilir.sert taş gibi,düşmedikten sonra durduk yere bir şey olmaz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X