Şimdi Ara

IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar bilgisayarımı alalı yaklaşık 10 gün kadar oluyor ve böyle bir hatayla karşılaştım 3 kez bence sorun bir driverdan kaynaklı ama genede size sormak istedim. Bunun çözümünü bilen var mıdır ?

Hata şöyle birşey.

http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/08/08/foruma.png

• Bilen yok mu arkadaşlar ?
  • 10 gündür sömürüyorum bilgisayarı hiç sıkıntı çıkmadı donanımsal olduğunu zannetmiyorum. Amd nin son driverını yükledim ondan beridir oluyo.

Neyden olduğunu bilen birisi çıksa da ona göre hareket etsem
  • Arkadaşlar lütfen bilenler yardım etsinler :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: irachann

Arkadaşlar lütfen bilenler yardım etsinler :(

bilgisayarınızı yeniden başlatın.

bios ekranı akarken F8 tuşuna birkaç kere basın güvenli mod, bilinen en son iyi yapılandırma, vs birçok seçeneğin çıktığı ekran karşınıza gelecek.

buradan sistem onarma ve geri yükleme gibi bir seçenek olacak. bu seçeği üzerine gelip enter'layarak sistem onarmayı başlatın.

karşınıza gelen pencerede sistem onarma, sistem geri yükleme gibi 5 seçenek çıkacak.

öncelikle sistem onarmayı tıklayın. eğer işlem devam etmez kısa sürüp biter ve hata verirse iptal ederek sistem geri yüklemeyi başlatın.

bu problemin başladığı andan önceki bir tarih ve saati seçerek sistemi o zamana geri yükleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeThauS

quote:

Orijinalden alıntı: irachann

Arkadaşlar lütfen bilenler yardım etsinler :(

bilgisayarınızı yeniden başlatın.

bios ekranı akarken F8 tuşuna birkaç kere basın güvenli mod, bilinen en son iyi yapılandırma, vs birçok seçeneğin çıktığı ekran karşınıza gelecek.

buradan sistem onarma ve geri yükleme gibi bir seçenek olacak. bu seçeği üzerine gelip enter'layarak sistem onarmayı başlatın.

karşınıza gelen pencerede sistem onarma, sistem geri yükleme gibi 5 seçenek çıkacak.

öncelikle sistem onarmayı tıklayın. eğer işlem devam etmez kısa sürüp biter ve hata verirse iptal ederek sistem geri yüklemeyi başlatın.

bu problemin başladığı andan önceki bir tarih ve saati seçerek sistemi o zamana geri yükleyin.

dediklerini yaptım şimdi realtekin bir driverını sildi networkle ilgili olanı ve yükleyemiyorum tekrar cd den. İnternete bağlanamıyorum yani. Off gece gece sinirlerim gerildi

• öncelikle sakin olun

şimdi internete girebildiğiniz bir başka bilgisayar varsa buradan bilgisayarınızın ilgili driver'ını indirip usb yada cd'ye atıp sadece o dosyayı çalıştırıp deneyebilirsiniz.

sizin cd'den yüklememiyorum diye bahsettiğiniz cd ne cd'si anlamadım?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anakartın cd sinden yükleyemiyordum bilgisayarı ayın 5 ine geri aldım. Yani ilk mavi ekran hatası aldığım günün bir gün öncesine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.