< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İrregular olmak mantıklı mı? (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Doğru cevap bu. Konudaki yazılan yanıtlardaki kaygı gereksiz fazla.
Okuluna göre değişir, ama duruma göre mantıklı olduğu zamanlar kesin vardır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam arkadaşlık ilişkileri açısından sorun çıkartır mı ne diyorsunuz?
Çünkü kimisi sınıflar karışıyor filan diyor. Öte yandan üniversitede lise gibi bir sınıf mantığı yok sanırım, dönem olarak oluyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
zaten 1 dönem hazırlık okumuş olacaksın ha 1 dönem okumuşsun ha 1 yıl yapacağın arkadaşlığı yapıyorsun. sen bölüme başladın diye arkadaşlığın neden kopsun? bölümden arkadaş yapma mevzusuna gelirsek arkadaşlık muhabbeti çoğunlukla kulüplerden dönüyo zaten. sen sosyalsen yine kaynaşırsın her türlü.
-
Hangi üniversitedeydiniz acaba?
İTÜ'de durum biraz farklı sanırım.
Üst dönemlere de konuşmak gerek.
Hocam 2 dönemi 3 döneme yayma muhabbeti için ne diyorsunuz?
Şu ana kadar kontenjan bulamayan görmedim konuştuklarım arasından.
Hocam sizi şimdi anladım, dediğiniz de kendinize göre çok mantıklı.
Siz yanlış anlamadıysam 1. Sınıf okurken gidip 4. Sınıftan ders almanın işi çok zora sokacağından bahsediyorsunuz sanırım, doğru muyum? Eğer öyleyse ben de size katılıyorum.
Benim amacım ise 1. Sınıfı 3 döneme yayıp GPA yüksek getirmek için elimden geleni yapmak aslında...
İtüde irregular olan öğrenci için yatay/çap olayları regular öğrenciye göre çok daha kolay,seninde bahsettiğin gibi 3 dönem ve 2 yaz okulu yapıp düşük derslerini yükseltebiliyorsun.Sosyal olarak sıkıntı çekmezsin bence çünkü hazırlıklar artık Ayazağada olacağı için zaten irregular olanlar ve olmayanlar aynı kampüste takılıcak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Palimpa01 -- 11 Ağustos 2024; 0:5:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
"irregular olmadan" diye belirtmişsiniz de kafam karıştı...
Şimdi düzelttim çok yanlış yazmışım ama ortalama kasma gibi bir hedefin varsa irregular olman iyi olur.Dersler için taktikleri biri ayrı konu altında cevaplamış az önce gördüm onlara göz atabilirsin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X