Şimdi Ara

İŞ BANKASI KİTAP HEDİYE EDİYOR... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
3.867
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • banada bişey göndermemiş ama canları saolsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: synaesthesia

quote:

Orijinalden alıntı: Skykiller

quote:

quote:

quote:

Sağolsun öğrenci kartımdan 50 lira aidat kesiyor.

Sen de öğrenci belgeni götürüp paranı geri al o zaman.

İşbankasında çalışıyorsunuz sanırım. Bu işlemi daha önce 2 defa yaptım hem geçen yılbaşı hem geçen yaz, para iadesi falan olmadı malesef.

Hayır, daha önce iki defa bu şekilde paramı geri aldım. Şubedeki Müşteri Temsilcisinin bir kaç tıklaması ile para aynı gün hesaba geri geliyor.

Anadolu Üniversitesinden mühürlü öğrenci belgem ve orda bana yazdırdıkları dilekçe ile 2 defa başvurdum, para iadesi falan olmadı, 3. yüde başvurup digerlerinide iade edin desem ederler mi acaba.

ara müşteri hizmetlerini. iade etmezseniz kartı iptal edin de..bak nasıl yatırıyorlar.benim maximuma her sene yansıtıyorlar.ben de arayıp iptal edin diyorum.anında iade...

• quote:

Orijinalden alıntı: Garadayı265

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Sağolsun öğrenci kartımdan 50 lira aidat kesiyor.

Sen de öğrenci belgeni götürüp paranı geri al o zaman.

İşbankasında çalışıyorsunuz sanırım. Bu işlemi daha önce 2 defa yaptım hem geçen yılbaşı hem geçen yaz, para iadesi falan olmadı malesef.

Hayır, daha önce iki defa bu şekilde paramı geri aldım. Şubedeki Müşteri Temsilcisinin bir kaç tıklaması ile para aynı gün hesaba geri geliyor.

Anadolu Üniversitesinden mühürlü öğrenci belgem ve orda bana yazdırdıkları dilekçe ile 2 defa başvurdum, para iadesi falan olmadı, 3. yüde başvurup digerlerinide iade edin desem ederler mi acaba.

ara müşteri hizmetlerini. iade etmezseniz kartı iptal edin de..bak nasıl yatırıyorlar.benim maximuma her sene yansıtıyorlar.ben de arayıp iptal edin diyorum.anında iade...

Anadolu üniversitesi diyince aklıma Açıköğretim geldi açıköğretimde okuyorsanız belki farklı bir uygulama vardır

• quote:

Orijinalden alıntı: McCarty

banada bişey göndermemiş ama canları saolsun...

banada mail gelmedi ama internet şubesine bildirimlerde görünüyor bi bakın bence
  • mail ve mesaj gelmesine rağmen internet şubesinde gözükmüyor ne saçma iş.
  • ben ve esimde yok.evoriadan 25 tl indirim vermis.hay senin evorana.bu aptal sitede de hersey 2-3 kati.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 29 Aralık 2013; 14:11:22 >
  • kitap ve para harici ne istersen var.
  • bana da geldi, az önce seçim yaptım.

İŞ BANKASI KİTAP HEDİYE EDİYOR...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

bana da geldi, az önce seçim yaptım.

İŞ BANKASI KİTAP HEDİYE EDİYOR...

Değerli bir eserdir

bu arada bana niye gelmemiş öğrenciyim hemde felsefeciyim tam benlik kitap

• Sentez* kullanıcısına yanıt
    işte üniversiteli kartım var sorunsuz geri aldım parayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ukray

işte üniversiteli kartım var sorunsuz geri aldım parayı

Geçen yıl için falansa doğrudur ama bu sene alabileceğinizi sanmıyorum işte üniversite kartlardan yıllık 20 lira kesiyoruz dediler.
  • Sentez* kullanıcısına yanıt
    daha üç gün oldu veriyorlar 40 çekmişlerdi iade ettiler
  • Yaklaşık bir ay önce bana e-mail'den değil de, internet hesabında altta dikkatimi çekti ve zaten ihtiyacım olan Platon-Devlet kitabını yolladılar hem de Hasan Ali Yücel Klasiklerinden harika oldu benim için. Kardeşime girdik onda gözükmedi o yüzden konu açmamıştım kişiye özeldir diye.
  • bize evoria gelir ancak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her Allahın günü internet bankacılığına giriyorum peki niye bize yok, bizim başımız kel mi.
  • bende de yok :(((
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.