Şimdi Ara

İş Bankası Kredi Kartı üyelik aidatı iptali geri ödeme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
8.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tevafuk_06

Geçen yıl aradım anında iade ettiler dün aradım talep aldılar genel müdürlük maille geri dönüş yaptı. Bir sürü zırva yazıp sonunda iade etmeyeceğiz diyorlar, istersiniz tüketici hakem heyetine başvuru yapın diyorlar kısaca. Ne yapmak lazım dostlar. Bu devirde o kadar faiz vesayir ödeyip birde kart aidatı aç gözlülük başka bir şey degil.

Sanırım kartı yoğun kullanmıyorsunuz hocam, yoğun kullanan müşterilere anında iade ediyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aidatsız eko karta geçin arkadaşlar.Taksit seçenekleri aynı sadece benzincilerde vs gibi kıytırık kampanyaları yok.
    Taksitlerim bitince direk iptal ettiricem mevcut kartımı.
  • AhmedKaymakcı kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam son bir yıldır borcunu kapatıp, kartı iptal etmek niyetinde idim ama yılbaşında önce çekmişler 11. Ayda o yüzden fazla kullanmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tevafuk_06

Aynen hocam son bir yıldır borcunu kapatıp, kartı iptal etmek niyetinde idim ama yılbaşında önce çekmişler 11. Ayda o yüzden fazla kullanmıyor.

Ayni sıkıntı bizde de var hocam. Bir süredir hic kullanmiyorduk kartı. Aidat kesmişler iade de etmiyor çakallar.

Siz geri alabildiniz mi

• Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt
    Yeni yasayla alınmıyor.Çünkü aidatsız kredi kartı imkanı varken bunu kullanmamak bizim suçumuz.Vadesiz hesaplarda da otomatik ödeme talimatı verirseniz kesmiyorlar.
  • ben daha önce garanti bonus kredi kartı kullanıyordum sırf aldıkları aidat yüzünden iptal ettirdim.2 senedir maaşımı iş bankasından alıyorum kredide çekmiştim son kredi taksitini kapatmaya gittiğimde kredi kartı göndermişler bende bu senelik kredi aidatlarından dolayı kredi kartı kullanmadığımı söyledim maaş müşterilerimizden kredi kartı aidatı almıyoruz dedi müşteri hizmetleride aynı şekilde teyit etti.benim bankalara pek güvenim yok bu şekilde iş bankasından maaş alıp kredi kartını kullanan var mı?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.