Şimdi Ara

İş Bankası Kredi Kartı üyelik aidatı iptali geri ödeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
8.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sene 2014 hala şu tür kesintileri yaşadığım için kahroluyorum.Sözde kalkacaktı bu kesintiler hala nasıl oluyorda devam ediliyor ben buna anlam veremiyorum.Biz mi aptalız kanıyoruz inanıyoruz anlamadım.

5/05/14 ÜYELİK AİDATI BN:0133-163551 45.00 TL

Sonuç: Bankaya dilekçe verdim ve 3 gün içinde kredi kartı borçlarından aidat bedelini düştüler.(İtiraz dilekçesi vericem diyince zaten bireysel bankacılık temsilcisine yönlendirip 2 dk da dilekçenizi yazdırıp sizi somurtkan bir şekilde uğurluyorlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaMoVe -- 25 Mayıs 2014; 15:27:39 >

• SaMoVe kullanıcısına yanıt
    malesef ki halen alınıyor. Sözde medyadaki haberlere göre k.kart aidatları kalkacaktı.
  • kartımın aidatını iptal etmeyen işbankasına iptal resti çektim ve iptal ettiler.tavsiyem sizde iptal edin.kaybedecek olan siz değilsiniz sonuçta.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • labidu kullanıcısına yanıt
    Yarın kapattırıyorum iş bankasındaki hesabımı.Otomatik fatura ödemesi tanımlı olduğu için hesap işletim ücreti kesilmeyecekti bu seferde ilk kez kredi kartı aidatı çıktı karşıma.
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    benden de kesmişlerdi aradım epeyce bir süre bekledim temsilciye bağlanmak için aramızda geçen konuşma

+iyi geceler kartıma yıllık aidat yansıtılmış.
    -iade mi istiyorsunuz.
    +evet
    -tamam iade ettim.

ve iade edildi blöf yapmaya falan gerek kalmadı.
  • Yapı kredi benden 90 gün şartı koydu 90 gün içerisinde 750tl lik alışveriş yapacakmışım yoksa 70TL tekrar yansıtılacakmış en iyisi yine bence işbank sadece 20lira kesiyor en azından

Finansbak 79 TL 6 AY kredi kartını kapatmama sözü verdim iptal ettiler.
    YapıKredi 70 TL 90 gün şartı koydu 90 gün içerisinde 750tl lik alışveriş yapma sözü verdim
    İişbank 20 TL Hiç aramadım son 6 aydır sadece asgari tutar ödüyorum

ama yapıkrediyi kapatacağım 300 lira borcum var ona da büyük ihtimal finansdan nakit çekip kaparım 3 Kredi kartı çok fazla
  • Yasal değil yasal değil bangır bangır televizyonlarda bağırıyorlar.
    26 kalemde banka müşterilerinden kesilen haksız bedelleri engelledik diyorlar hala ne hakla kesiliyor bu aidatlar bana biri bunu açıklasın.
    Kesilmeyecek diyoruz yarın bir bakıyoruz hırsız gibi yan kesici gibi birisi sizin paranızı cebinizden almış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YAPI KREDİ BANKASI BENDEN GEÇEN 80 TL KESTİ. ARADIM ÖDEMEYECEZ DEDİ. ONLARIN DANDİK ALTERNATİFLERİNİ DE BEN KABUL ETMEDİM. İANIM İNAT.DAVA AÇTIM
    BİR DE MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEKİ KIZ UTANMADAN:
    KARTINIZ ELİNİZDEYSE KIRIP ATABİLİRSİNİZ DEDİ
    BAK BAK BAK ÖZGÜVENE BAK.
    MÜŞTERİ HİZMETLERİ 3 AY SONRA YATIRTACAK NE DE OLSA. BENİM GİBİ DÜZENLİ ÖDEME YAOPAN MÜŞTERİYİ ONLAR AYBETTİ.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BORATAKAR

Arkadaşlar hemen hemen her banka aidatı talep edildiğinde geri veriyor. Paracı Garanti Bankası bile Bonus puan şeklinde geri veriyor tabi tamamını değil ama büyük kısmını. Neyse konu İş Bankası ve ben de şu an sadece bu bankayla çalışıyorum. Yıllık bir alışveriş alt limiti var şu an hatırlamıyorum ama 3000 veya 3500 gibi bir şey olabilir. Bu limite ulaşabiliyorsanız şubeden hemen paranızı iade işlemini yapıyorlar.

Bilginize.

garantiyi arayıp kart iptali isteyince kaç yıllık üyeyseniz 10 katı bonus teklif ederler bunu kabul etmeyip kartı kapattırın
    7-10 gün sonra tekrar arayıp tüm aidatı bonus olarak yükleyelim yeni kart gönderelim diyeceklerdir
    (belki herkesi aramayabilirler ama belli bir miktarın üstünde harcama yapan müşterileri geri ararlar)

• Tahsil edildikten sonra iade dilekçesi vericem bankaya.Eğer çözülmezse ilçe kaymakamlığına bağlı hakem heyetinden başvurucam.Garanti halkbank kapattım bu gidişle sıra iş bankasında...
  • merhablar;

aralık 2013 de kesilmişti 40 tl aidat

ekstre ve işlem detayını bir bir anlattım telefonda ki temsilciye
    "tabi efendim tutarın geri ödemesini yapıyorum"
    anında geri almış oldum

Bilginize arkdaşlar
  • Bankaya dilekçe verdim ve 3 gün içinde kredi kartı borçlarından aidat bedelini düştüler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaMoVe

Sene 2014 hala şu tür kesintileri yaşadığım için kahroluyorum.Sözde kalkacaktı bu kesintiler hala nasıl oluyorda devam ediliyor ben buna anlam veremiyorum.Biz mi aptalız kanıyoruz inanıyoruz anlamadım.

5/05/14 ÜYELİK AİDATI BN:0133-163551 45.00 TL

Sonuç: Bankaya dilekçe verdim ve 3 gün içinde kredi kartı borçlarından aidat bedelini düştüler.(İtiraz dilekçesi vericem diyince zaten bireysel bankacılık temsilcisine yönlendirip 2 dk da dilekçenizi yazdırıp sizi somurtkan bir şekilde uğurluyorlar)
    quote:

Orijinalden alinti: SaMoVe

Sene 2014 hala su tür kesintileri yasadigim için kahroluyorum.Sözde kalkacakti bu kesintiler hala nasil oluyorda devam ediliyor ben buna anlam veremiyorum.Biz mi aptaliz kaniyoruz inaniyoruz anlamadim.

5/05/14 ÜYELIK AIDATI BN:0133-163551 45.00 TL

Sonuç: Bankaya dilekçe verdim ve 3 gün içinde kredi karti borçlarindan aidat bedelini düstüler.(Itiraz dilekçesi vericem diyince zaten bireysel bankacilik temsilcisine yönlendirip 2 dk da dilekçenizi yazdirip sizi somurtkan bir sekilde ugurluyorlar)

hocam dilekçeyle falan u?ra?masaydyn ke?ke.

karty aktif olarak kullanyyorsan, telefon ?ubesinden hemen geri alabiliyorsun

sonraki yyllarda yine bu aidat olayyyla u?ra?mak istemiyorsan, karty maximum aidatsyz versiyonuna çevirtebilirsin.

http://www.maximum.com.tr/TR/maximum-kartlar/maximum-aidatsiz-kart/Sayfalar/maximum-aidatsiz-kart.aspx

• Banada bugün 50 Lira aidat ücreti yansıtmış İşbankası...

Zamanında OGS'yi bu bankadan almakla ne büyük bir hata yapmışsam yıllardır uğraşıyorum.
    Geçen yıl onca dil dökmüştüm iptal etmemişlerdi.
  • Bendende bu ay kestiler, az önce aradım kapattım, üyelik aidatı alan bankayla muhattap olmayın bence direk kapatın kartınızı.
  • ihtiyaç olmasa keşke.İnternetten alışveriş yapıyorum.Normalde taksitli yılda 1 veya 2 kez kullanırım.Limitide yüksek şimdi ben bunu kapattırsam tekrar açtırdığımda her yükseltme için para alıyor banka.Otomatik limit yükseltmeyi kapatın aklınızda olsun.
    Aldıklarında en azından dilekçe ile hakkınızı aramak zor olmasa gerek.

Başıma ilk geldiğinde yankesici çarpmışa dönmüştüm...
  • Aidatı iade aldıktan sonra iptal edin kartınızı.
    Gerçi yeni yasayla birlikte aidatsız versiyonu da çıktı.
    http://www.maximum.com.tr/TR/maximum-kartlar/maximum-aidatsiz-kart/Sayfalar/maximum-aidatsiz-kart.aspx

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapı Kredinin TLCard olan vadesiz hesaptanda üyelik aidatı ücreti kesiliyor mu bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIKingTigerII -- 16 Eylül 2014; 12:45:23 >
  • Garanti Bankasını aramıştım, kredi kartı aidatı iadesi için ancak biraz önce bir müşteri temsilcisi beni aradı, kredi aidatı alınmasının zorunlu olduğunu ve iade edemeyeceklerini söyledi. Arayan çalışanın sesi o kadar çaresizdi ki Garanti Bankasının benden kestiği kart aidatına ihtiyacı olduğunu düşündüm ve Garanti Bankası için bir bağış kampanyası başlatmaya karar verdim. #GarantiBankasinaBagisKampanyasi

https://twitter.com/has...ankasinaBagisKampanyasi
    https://www.sikayetvar....adi-altinda-97-tl-kesti

Bir hesap numarası verirlerse bağış göndermek isterim...

• Geçen yıl aradım anında iade ettiler dün aradım talep aldılar genel müdürlük maille geri dönüş yaptı. Bir sürü zırva yazıp sonunda iade etmeyeceğiz diyorlar, istersiniz tüketici hakem heyetine başvuru yapın diyorlar kısaca. Ne yapmak lazım dostlar. Bu devirde o kadar faiz vesayir ödeyip birde kart aidatı aç gözlülük başka bir şey degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.