Şimdi Ara

İş Bankası Maksimum Mobile'e Özel Yemeksepeti 30/20 TL İndirim (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
25
Favori
47.562
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: imhiret

quote:

Orijinalden alıntı: yekilord

İndirim sanırım restorana giriyor sanırım, yanlış mıyım

Sanırım

sipariş gelince baktım fişe indirimsiz tutar yazıyordu. Demek ki restorana giren çıkan yok
  • Bir selfy menü bir de kral ikili attım sepete önce selfy kodu girdim sonra iş bankası kodunu toplam 21.90 ödedim süper oldu valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş bankası, iş bankası olalı sonunda bir güzellik yaptı yahu. Yarın kendime güzel bir ziyafet çekeyim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: imhiret

quote:

İndirim sanırım restorana giriyor sanırım, yanlış mıyım

Sanırım

sipariş gelince baktım fişe indirimsiz tutar yazıyordu. Demek ki restorana giren çıkan yok

Aynen 40 liraya pizza aldım fişte 40 lira diyodu.

• yekilord kullanıcısına yanıt
    Bu tür kampanyalarda satıcı tarafa herhangi bir şey olmuyor. Aracı şirket daha önceden aldığı komisyonlardan bunu karşılıyor gibi bir şey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlislikla SMS i sildim kod gitti. SMS i tekrar yollamanin yolu var mi?

• 8 Lahmacuna 10 lira verdik iyi oldu..
  • Yemeksepetinin kar marjı çok yüksek. O yüzden böyle bol keseden kampanya yapıyorlar ki daha çok müşteri çeksinler ve restoran sahipleri fazla sipariş aldıkları için yemeksepetinin komisyonlarına sesini çıkarmasın. Bana kalırsa indirim kupon vs kullanmayacağınız zaman yemeksepetinden sipariş vermektense telefonla sipariş verin ki para restoran sahibine kalsın. Yanlış bilmiyorsam tüm masrafları ekleyince yemek fiyatının yüzde 30'u yemeksepetine gidiyor.

• Ödeme ksımına girip securepay da mesajı girdikten sonra hiç bi şekilde tepki vermiyor.Daha önceden aynı kart ve hesap üzerinden sipariş geçmiştim.Hesap karalisteye mi alındı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: congenial_boy

Yemeksepetinin kar marjı çok yüksek. O yüzden böyle bol keseden kampanya yapıyorlar ki daha çok müşteri çeksinler ve restoran sahipleri fazla sipariş aldıkları için yemeksepetinin komisyonlarına sesini çıkarmasın. Bana kalırsa indirim kupon vs kullanmayacağınız zaman yemeksepetinden sipariş vermektense telefonla sipariş verin ki para restoran sahibine kalsın. Yanlış bilmiyorsam tüm masrafları ekleyince yemek fiyatının yüzde 30'u yemeksepetine gidiyor.

%15 yemeksepetine gidiyor.
  • Yararlandık teşekkürler

• congenial_boy C kullanıcısına yanıt
    Mantığı ne bu işin peki?

Adam neden restorandan sipariş versin?

Restoran kampanyamı yapacak?

Yemeksepeti kampanya yapıyor ucuza yememizi sağlıyorsa yemeksepeti üzerinden vermek daha mantıklı. Yarın öbür gün belki yine yapar.

• Demage kullanıcısına yanıt
    Dikkat edersen tüm masrafları katınca dedim. Yemek sepetine restoranların verdiği ücret o yüzde 15 ile bitmiyor. Daha bir sürü ücret var. Bunları oranlarsan bırak yüzde 30 u, yüzde 40'ı bile buluyormuş. Bunu diyen ben değilim, restoran sahipleri. Nette araştır bulursun. Tabii anlık olarak, senin vereceğin sipariş yüzde 15 etkileyecek orası doğru.

• kendir_li K kullanıcısına yanıt
    Bende aynısını dedim. İndirim kupon vs yoksa yani restorandan söylemekle yemeksepetinden söylemek aynı paraya geldiği durumlarda restorandan söyleyin dedim.

• Kupon geçersiz uyarısı alıyorum. Kampanya bitti mi ? Kod elimizde mi patladı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafasc

Kupon geçersiz uyarısı alıyorum. Kampanya bitti mi ? Kod elimizde mi patladı ?

Bende de geçersiz kod diyor.Bitti herhalde.
  • 2 pizza aldım 47 yerine 27 ödedim.

Yani bakıyorum bunun nesine 27 vermişim tadı tuzu yok. Malzeme yok bişey yok.

Kod ayağına kazıklanıyoruz. Yemek sepeti fiyatları çok pahalı, indirimli bazı ürünlerdede geçmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Despotic

quote:

Orijinalden alıntı: mustafasc

Kupon geçersiz uyarısı alıyorum. Kampanya bitti mi ? Kod elimizde mi patladı ?

Bende de geçersiz kod diyor.Bitti herhalde.

verdiği kodları bile kullandırmayacaksa yazıklar olsun işbankasına.

dün bedavaya burgerkingten menüyü almışız iyiki
  • Burgerking self menu aliyorum turk telekom kodu ve isbankasi kodunu girince tutar sifir gozukuyor fakat satin almaya izin vermiyor cozumu bilen var mi.

• iş bankası hesabı olupta kırsalda yaşayan forumdaşlar hakkınız zayi olmasın :P bir pm kadar yakınızdayım
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.