Şimdi Ara

İş Bankası Maksimum Mobile'e Özel Yemeksepeti 30/20 TL İndirim (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
457
Cevap
25
Favori
47.563
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teşekkürler paylaşım için bu akşam dışardan yiyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pusat1249

Bende 1 kod aldım ama bunun ödemesini kod aldığım maxımummkredi kartından ödemem şartmı? Yoksa başka maxımum kredi kartım var ondan da yararlanırmıyım veya başka bankaların kredi kartlarından ödeme yapabilirmiyim? Acil taktik verin arkadaşlar

Herhangi bir işbankası kartıyla ödeyebilirsin.Ziraat maksimum geçerli mi bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banka kartiyla olur, indirimli halini cekiyor iade islemi yok 10 lira ise 10 lira cekiyo karttan

• RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kodu maximiles maxımumdan aldım kendi kredi kartımdan yapıyım benimkide il bankasının maxımum kredi kartı olur demi hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: think impossible

Banka kartiyla olur, indirimli halini cekiyor iade islemi yok 10 lira ise 10 lira cekiyo karttan

saolun tek başıma ne alırım 30 liralık bilmiyorum :D keşke 20/15 falan olsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

quote:

Bende 1 kod aldım ama bunun ödemesini kod aldığım maxımummkredi kartından ödemem şartmı? Yoksa başka maxımum kredi kartım var ondan da yararlanırmıyım veya başka bankaların kredi kartlarından ödeme yapabilirmiyim? Acil taktik verin arkadaşlar

Herhangi bir işbankası kartıyla ödeyebilirsin.Ziraat maksimum geçerli mi bilmiyorum

Peki kod ile indirim aldıktan sonra başka bankanın kartıyla ödeme kabul ediyor mu? Yada kapıda nakit ödeme yapsak kabul eder mi? :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikropzoft -- 24 Mart 2017; 19:15:36 >

• karışık kebap söyledim cuma akşamı evdede yalnızım kendime bi ziyafet vereyim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikropzoft

quote:

Orijinalden alıntı: RavenoLL

quote:

Peki kod ile indirim aldıktan sonra başka bankanın kartıyla ödeme kabul ediyor mu? Yada kapıda nakit ödeme yapsak kabul eder mi? :)

Hayır sadece işbankası/maximum online ödemede geçerli kod.

• Bir türlü üye olamadım. En son şifre alma ekranında donup kalıyor
  • Sms ile gelen mesaji yanlislikla sildim. Tekrar kod alabilirmiyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün işte üniversiteli aidatlı kart ile aldım. Direk 20 lirayı düşürüp çekiyorlar anında. Ayda yılda bi kampanya yapıyor Maximum. Umarım devamı gelir

• quote:

Orijinalden alıntı: AnimaL.

quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Ben de 5 dk önce katıldım kampanyaya ama SMS gelmedi.

Edit: Engellenen mesajlarıma takılmış, orada buldum.

Bu engellenen mesajlara nerden ulaşıyoruz acaba? Telefon HTC

Samsung'un kendi mesaj uygulamasında bazı ifadeleri engellemiştim, o yüzden uygulama işbank mesajını spam olarak algılayıp uygulamadaki engellenen mesajlar sekmesine yollamış. HTC'de durum nasıl bilmiyorum.

• serta2 kullanıcısına yanıt
    evet bende yanlışlıkla sildim, müşteri hizmetlerinden aldım.
  • kapatılan bir şey yok
  • İşcepte sağ üstteki sepete tıklıyorum ama yok orda bu kampanya. mealbox ve bir kampanya var Başka yerden mi alıyrouz?

maxiiles kartım ve bankamatk kartım var. Ondan mı olmyor?

2. DÜZENLEME:

maximum mobilmiş ya uygulama, benişcep sandım. Ne garip her şeye ayrı app leri var.

3. DÜZENLEME:

sanal kart olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seyid Battal Gazi -- 25 Mart 2017; 11:48:48 >
  • Aynı kredi kartından sanal kartla alabilir miyiz?

• Ben mobilden halledemedim. Webden yaptım.

• Ben 2 gün önce yaptım 2 kart ile işlemi biri geldi biri gelmedi. Bugün aradım kod istemeye kampanya katılım sayısı dolmuş ondan sms gelmemiş dedi. Böyle saçmalıkmı var kaç arkadaşım ondan sonra kod aldı. Yapacağın işe tüküreyim iş bankası

• Dün kullandım, öğlen dersim vardı sabah da karnım baya açtı aklıma geldi kod saat 10.30 gibi vali kebabı söyledim restorandan aradılar adam bile şaşırdı sesinden anladım sizi bekleteceğiz sorun olur mu dedi yok dedim velhasıl sağlam doydum helal olsun işbankası.

• şuan yaptım sms geldi.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.