< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İş Bankası - Maximum [ANA KONU] (3. sayfa)
-
-
-
iş bankası da kendini uyanık sanıyo, sen giderken biz geliyoduk aslanım :)
-
Merhaba arkadaşlar yıllık kart ücreti kesilmiş. Diğer bankalarda bunla ilgili kampanyalar ile (kapatmama sözü, harcama sözü vb.) geri alıyordum maximum kartta var mı böyle şeyler ? Ne yapmam gerek ?
-
Maximum aidatsız kart alın o zaman.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ek taksit seçeneği İşCep-Kredi Kartlarım-harcamalarım bölümünde gözükmüyor neden acaba? Eskiden burda çıkıyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KacaKTV -- 22 Haziran 2024; 16:38:24 > -
-
Teşekkürler hocam
-
Limit ve harcamaya göre daha doğrusu müşteriye göre davranıyorlar bana yarısını iade ettiler harcama sözü felan istemeden hepsini verdikleri arkadaşlarımda var hiç iade etmedikleride o yüzden kartı kapatın dediğinde ısrar etmiyor tamam diyor vazgeçirme çabaları yok yani size ne teklif ederse kabul etmek zorunda kalıyorsunuz 1 ay boyunca farklı zamanlarda aradım hiç biri hepsini iade etmeyi teklif etmedi sizde arayın iade talep edin aidatsız kart alabilirsiniz en kötü ihtimal
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mh arayip iptal birimine baglanin aidst sebebi diyin yardımcı oluyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Size özel bir şey yok dedi. 6 ayda 75bin harcamaya iade edebiliriz dedi mh. Aslında iyi bir kampanya değil fakat zaten harcıyordum. Bende kabul ettim.
Belli sektörler dışında ek taksit yasak artık.quote:
Orijinalden alıntı: KacaKTVEk taksit seçeneği İşCep-Kredi Kartlarım-harcamalarım bölümünde gözükmüyor neden acaba? Eskiden burda çıkıyordu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kart limitsizlikten kapanmak üzereyken 40k limit verdi.
Ben bu limiti daha nasıl arttırabilirim yahu. 40k kime yeter :) sırf ets için almıştım :)
en zor limit veren banka olur kendileri
-
Aidatsız ile aidat ödenen farkı nedir tam olarak? Kampanyalara katılım taksit sayısı vs gibi ayrımlar var mı?
Bonus limitimden 200k düşsem işbankası o limiti verir mi acep?
Arkadaşlar maximum kart aidatı 6. Ay 6. Ekstre de yansıyor ya o yansıdıktan sonra gelecek sene yine aynı ay yansıyor değil mi mesela maximum kredi kartıma aidat Mart 2024 de yansıdı gelecek sene yine martta Mart 2025 de alır değil mi?
10.07.2024 Tarihinde limit arttırımı için başvurdum. 16.07.2024 oldu halen değerlendirmede görünüyor.
-
Değerlendirmede olan talepleri nereden görebiliyoruz değerlendirmede olduğunu
Mobil'den başvurular'a bakınca görünüyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X