Şimdi Ara

İş Bankası - Maximum [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
16
Favori
7.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maximum kartim var sizce maximiles almalimiyim? Bir de almaliysan maximiles duz mu black mi almaliyim biri 890 aodat digeri 1990

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kru3gerBey kullanıcısına yanıt
    3 ay idi en son.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kizilat K kullanıcısına yanıt

Hocam alacaksınız maximiles black alın kazanç oranlarına bakın. 300k+ limit istiyor black aslında maxipuan kampanyaların hepsi maximiles içinde geçerli. aynı zamanda mil puan kazanıyorsunuz.

Black kart avantajlı ancak düz maximiles ve selectin çok espirisi yok.

• Merhabalar, İş Bankası "kredi kartı al, sıfır faizli taksitli nakit avans" gibi bir bildirim geldi. Başvuruyu yaptım. 0 limitli kart gönderdi. bunun limitini nasıl arttırabilirim? Gelir belgesi vs ile uğraşamayacağım, zaten mevcut kartlarım da var. Toplam limitimi düşürdüm aslında ama hala gelir belgesi ver diyor. Bir yolunu bilen yardımcı olabilir mi? Kendileri neye göre limit arttırıyor? Bilginiz varsa PM ile dönüş yapabilir misiniz? Teşekkürler.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

maximum aidatsiz kart icin mi yoksa düz olan icin mi bu kadar arttirdilar ..zor arttiriyorlar keza ...acaba aidatsiz kartta limit artislari birazdaha zor yada az mi yapiliyorlar dedim ..

• melihgs kullanıcısına yanıt

birebir cevirmiyorlar zannedersem ...maximum 'dan direk aidatsiz maximum'A gecemiyorsunuz .Bunu ben de merak edip sormustum direk gecemezsiniz ancak yeni kart basvurusunda bulunabilirsiniz demislerdi bundan 3-4 ay evvel ..Sizler de durum nedir ,cevirebilen yada maximum aidatini iade olarak alabilen var mi ?illa harcama sartı istiyorlar .

• Arkadaşlar selam. Kart aidatı iadesi için en mantıklı yol nedir acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

harcama sözü ..(malesef)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 26 Aralık 2024; 20:23:1 >
  • Merhaba. En yüksek limitim bu kartta var ancak aidatsız kullandığım için hiçbir şekilde puan kazanamıyorum. Aylık ekstrem en fazla 3-4 bin civarında oluyor. Sizce diğer kartlara geçmem mantıklı mı?

• streamin S kullanıcısına yanıt
    Chatten yazışarak yemedi. İllede aricaz sanırım.

• 2025'de düz maximum kart aidatı 862 TL olacakmış koca bir YUHHHH diyorum

bana henüz aidat girmedi ama galiba zamlı fiyattan girecek çünkü kart daha 5 aylık falan

harcama sözü derken limitin ne kadarı kadar istiyorlar bunu mesela bilgisi olan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 30 Aralık 2024; 18:32:20 >
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar 3 sene 2 aydır maxımum kredi kartı kullanıyorum. En son 2022 11. Ayda kart ücreti yansıdı bana. Bende aradım kartı kapatın yada iade edin paramı dedim. Onlar da bilmem kaç ay olmuş biraz geç kalmışsınız yoksa iade ederdik falan dediler. Her neyse o günden beri kart aidatı almıyorlar benden. Ekstreyi o yıldan bu yana kontrol ediyorum yansımadı kart aidatı. Bu parayı başka yerden çekme imkanları var mı yoksa gerçekten almıyorlar mı? Bilginiz var mı bu konuda?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

harcama sozu 6 ay 75 bin tl idi ...100 'ün üstü sürpriz olmaz :(

• streamin S kullanıcısına yanıt

para çekmeyi de harcama olarak görüyorlar o da geçerli mi acaba? 6 ay boyunca her ay mı 75 yoksa 6 ay toplamı 75 mi acaba?

• 6 ay toplamı 75’dir. Zaten onu yapamayan kart kullanmasın yada aidatını ödesin:)

• iş bankasında eft havale ücretlerini sıfırlamanın bir yolu yok mu arkadaşlar . Hali hazırda iş bankası iştiraki olan nays kullanıcısıyım. Nays dijital , kampanyalar olan bir iştiraki iş bankasının , oradan para transferinde eft havale ücreti yok , acaba bunu kullanarak iş bankasında muafiyet alabilir miyiz ?

• Arkadaşlar merhaba İş Bankası dijital karta başvurdum onaylandı limiti de yüksek buraya kadar sorun yok 250 TL puan yüklediler ancak bu puan nerede kullanabilirim daha önce kullanan var mı bir yardımcı olabilir mi teşekkürler fiziki kart olmadığı için sorun oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesafe4272 kullanıcısına yanıt
    pazarama , migros uygulaması

• İşcep kampanyalar bölümünde bug mı var? Bende bir sürü kampanya çıkıyor 300tl harca 300tl kazan 150tl harca 150tl kazan gibi. 293838 gün kaldı yazıyor

• KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Ios benim telefon, bir sorun gözükmüyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.