Şimdi Ara

İş Bankası Maximum Kredi Kartı Kart Ücretini İade Etmiyor Bilginize (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
4
Favori
42.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benden geçen hafta vergi dahil 136 Lira aldıklar Bize Ulaşın sayfasından iadesini talep ettim aynı gün iade ettiler
  • İş de o üniversiteli kredi kartı kullanıyorum 4 yıl doldu beni başka kredi kartına aldılar ve 75 tl aidat kesmişler bu parayı nasıl alabilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 5 Ocak 2021; 19:57:2 >
  • Kredi kartı aidatı konusunda, tüketici hakem heyetine başvurmanız genellikle olumlu sonuçlanır, çünkü 6502 Sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun'a göre haksız ücretlerin iadesi mümkündür. Kartınızı aktif kullansanız bile, aidat iadesi talebiniz bankaca reddedilirse, kart ekstresi ve aidat ödeme belgesiyle tüketici hakem heyetine başvurarak ücretin iadesini talep edebilirsiniz. Bankaların "prosedür değişti" gibi ifadeleri, tüketicinin yasal haklarını ortadan kaldırmaz. Tüm tüketicilere, aidat iadesi için zamanında başvuru yapmaları ve hakem heyeti sürecine güvenmeleri önerilir. Aktif kullanımdaki kartlarınızda bu gibi durumları önlemek için aidatsız kart seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.