Şimdi Ara

İş Bankası Yayınlarının Dandik Olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
0
Favori
2.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Örneklendirirsen meramını daha iyi anlarız

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodion

Örneklendirirsen meramını daha iyi anlarız

Boşver usta oylesine yazdıgim bi konu

Bu ülkede kitap kitligi var zaten

Ne yazsam bos

Amerika'da dogsam buyusem suankinin en az 5 kati kitap okumus olurdum

Burda bu uzerinde 0 emek olan kitaplari millet Tanri bellemis tapiyor

Bizim millet boyle iste 5 liralik mal alsa onu taparcasina savunur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Tamam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En iyisi yky

• Ay şu an ilk defa iş Bankası yayınlarını beğenmeyen birini görüyorum, biraz şaşırdım.
    Bu yayınevinin hem çeviri olarak hemde kapak tasarımı olarak açık ara önde olduğunu düşünüyorum. Bana göre kitapların kapağının sade olması daha güzel hatta daha estetik. Bu tabiki kişisel zevk meselesi. Kapağının size göre güzel olmaması o yayınevinin kötü olduğunu göstermez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adrenokortikotropik. A kullanıcısına yanıt
    2 sene sonra yazdığınıza göre haklısınızdır. Konuya gelirsek ben de beğeniyorum iş bankası yky iyidir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dandik demeyelim de bu kadar övülmesi garip geliyor, özellikle kıyaslayanlardan kaçı diğer yayınevlerinden çıkan aynı kitapları okudu da en iyisi diyor merak ediyorum

• nicksizayı kullanıcısına yanıt

Ahaha işim düştü, ha evet haklısınız birde YKY var, baştacı.

• bence güzel yayınları var.

• https://www.youtube.com/watch?v=o6R6Y9SaOUM&feature=youtu.be

• Yav sen ne diyorsun

• Çevirisi, kapak tasarımı zaten iyi de kitaplığıma şu an baktığımda en güzel duran kısım YKY ve İş Bankası Yayınları. Zevkler tabi ki tartışılamaz da hayatınızda kitap, çeviri görmemişsiniz şeklinde itham edilmek hoş olmamış. Konu kitap, biraz daha üsluba dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum.

• Çok gereksiz bir konu olmuş. İş Bankası Yayınları'ndan çıkan kitapları Bim'de 2 liraya satılan, lise öğrencilerinin tercüme ettiği, kuşa çevrilmiş metinleriyle mukayese etmek... Ne bileyim, tuhaf bir durum.

• Kaç kitabını okudun da bu konuyu açmaya cüret edebildin ? Ciddi soruyorum. Kaç kitabını okudun ya da kaç kitabını edindin ?

• Yayınevinin neredeyse tüm kitaplarını okudum. Hatta vaktinde sipariş vermek istediğim ama olmadığı için başka bir yayınevinden sipariş verdiğim kitabı İş Bankası yayınları bastığında bir arkadaşıma hediye edip gidip İş Bankasından alıp bir kez daha okudum. Ama illa kitap kapağı renkli olsun , baskısı farklı olsun diyorsanız ; Can yayınları ya da iletişim yayınlarından da okuyabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocky bayboğa

Yayınevinin neredeyse tüm kitaplarını okudum. Hatta vaktinde sipariş vermek istediğim ama olmadığı için başka bir yayınevinden sipariş verdiğim kitabı İş Bankası yayınları bastığında bir arkadaşıma hediye edip gidip İş Bankasından alıp bir kez daha okudum. Ama illa kitap kapağı renkli olsun , baskısı farklı olsun diyorsanız ; Can yayınları ya da iletişim yayınlarından da okuyabilirsiniz.

Bence gereksiz bir şey.

Mesela İthaki BKK serisindeki kitapların kapakları rengarenk ama çevirileri berbat üstüdür. En çok satan kitabı Fahrenheıt' in çevirisi inanılmaz kötüdür. İmkanım olsa hemen görüntü atardım.

Kitabı sadece kapağı ile yorumlamak da iyi değildir.

Konu sahibi burada janjanlık peşinde. Yani kitaplar şıkır şıkır olsun fotoğraf çektiğimde pırıl pırıl gözüksün derdinde. Ki konu sahibinin kitap okuduğunu da sanmıyorum. Eline geçmiştir birkaç kitap onu değerlendiriyor.

• The Alim kullanıcısına yanıt
    Aynı düşünceye sahibiz hocam.Gerçekten kitap okumayı seven bir insanın kapağına bu kadar takılacağını zannetmiyorum.
  • Konuyu açan trol ciddiye almayın.
  • İŞ Bankası Yayınlarının kalitesiz olmadığı bir gerçek bu konuyu geçiyorum. Aldığı para göreye en kalitesiz berbat basımları yapan yayın evi bana göre ithaki elden ya da internette aldığım her kitapta mı bir problem olur birinin kapak baskısı tam olmaz baskı altında ki beyaz kaplama gözükür, sayfalar allaha emanet durur güven vermez ama en pahalı yayın evlerinden biridir

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.