< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
İş Bankası Kültür Yayınları en iyi çevirilere ve editörlüğe sahip seriyi (Hasan Ali Yücel Klasikleri) barındırıyor. Bu yalnızca kendi kişisel fikrim değil, iyi üniversitelerde yabancı hocalar dahil profesörler ana dilinde okunamaması halinde Hasan Ali Yücel çevirilerinin alınmasını tavsiye ediyorlar. İstisnalar, nispeten daha zayıf tek tük çeviriler temel kaideyi bozmaz bence. Zaten kitapları kapakları için de almıyoruz.
|
Uğraşmayınız hocam, zira ben he deyip geçtim. Üslubundan da anlaşılacağı üzere yayınevi, editör, çevirmen tartışmasına girmeye değmez. Kapağını beğendiği kitabı almaya devam etsin. :)
|
Bankaların yayın evleri çoğunlukla prestij için var.Gelirlerinin çok ama çok az bir kısmını belki kar bile etmiyorlardır.Çeviri olarak Hasan Ali Yücel çevirilerinin kalitesinin tartışmaya pek açık olduğunu düşünmüyorum.Hamza biraz boş yapmış.
|
Tamam.
|
sade ve gayet düzgün bir tasarımları var iş bankası klasiklerinin . Saldırmak için yer aramayın . O kapağı güzel diye aldığın kitapları okumaya başlarsan böyle tartışmalara girmeyi bırakıp işine bakarsın . |
Ay şu an ilk defa iş Bankası yayınlarını beğenmeyen birini görüyorum, biraz şaşırdım.
Bu yayınevinin hem çeviri olarak hemde kapak tasarımı olarak açık ara önde olduğunu düşünüyorum. Bana göre kitapların kapağının sade olması daha güzel hatta daha estetik. Bu tabiki kişisel zevk meselesi. Kapağının size göre güzel olmaması o yayınevinin kötü olduğunu göstermez. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DB1BCF8C0 -- 2 Ekim 2020; 9:18:6 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
sade ve gayet düzgün bir tasarımları var iş bankası klasiklerinin . Saldırmak için yer aramayın . O kapağı güzel diye aldığın kitapları okumaya başlarsan böyle tartışmalara girmeyi bırakıp işine bakarsın . |